Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, szó szerint, mert valahogy 2005 környékén fifázhattam utoljára...
Jelenleg ez a csapatom:
Leginkább Squad Battle-t szoktam játszani, professional szinten. A mostanit Gold 1-en sikerült befejezni. Ti mi alapján építetek csapatot, van valami taktika amit használtok, hogy könnyeben verhető legyen a gép? Én most próbálok gyors passzokkal előre jutni középen vagy szélen és kiugratni a csatárokat, de gondolom még fejleszteni kellene a csapaton, mert elég sokszor utolér a gépi játékos. Chemistryt csak úgy lehet fejleszteni ha egy csapatból, ligából, vagy országból választok játékosokat, vagy ha sokat játszanak akkor fejlődni fog valamennyit? Miért van az hogy egyetlen DR placement meccset sem játszottam le, és mégis berakott Div. 8-ba? Persze azóta már játszottam, vissza is estem Div. 9 végére, de már majdnem újra Div. 8-ban vagyok. Itt mindenki a sebességre épít? Állandóan lefutnak középen, elég sok meccsen ez miatt kaptam ki. Érdekes módon a széleken megtudom állítani, de középen nagyon ritkán.
Előre is köszi bármilyen tippet, tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest