- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Én belenéztem pár videójába még pár hónapja, nem szidta már olyan hevesen a játékot, de sokszor tolt olyat például: my player can’t finish a beautiful attack, of course you know why, vagy i have to change the server, because i can’t play when i’m playing on the german server és hasonlók. Ugyanezt csinálja Ovvy is, csak ő azért még nyíltabban szidja a játékot a késés miatt, de ő is visszavett kicsit. Biztos benne van az EA keze, de mindenkinek ajánlom Inception videóit, ha azokat megnézed többet nem játszol. Egyébként ez szörnyű, mert nekem most is lenne kedvem játszani egy jó focis játékkal, de a gép ellen nincs kedvem játszani, pvp-ben meg tudom mire számíthatok. Ez van, remélem telepítenek hozzánk is egy szervert, vagy valami EU-s támogatásból építünk mi egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest