- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Én belenéztem pár videójába még pár hónapja, nem szidta már olyan hevesen a játékot, de sokszor tolt olyat például: my player can’t finish a beautiful attack, of course you know why, vagy i have to change the server, because i can’t play when i’m playing on the german server és hasonlók. Ugyanezt csinálja Ovvy is, csak ő azért még nyíltabban szidja a játékot a késés miatt, de ő is visszavett kicsit. Biztos benne van az EA keze, de mindenkinek ajánlom Inception videóit, ha azokat megnézed többet nem játszol. Egyébként ez szörnyű, mert nekem most is lenne kedvem játszani egy jó focis játékkal, de a gép ellen nincs kedvem játszani, pvp-ben meg tudom mire számíthatok. Ez van, remélem telepítenek hozzánk is egy szervert, vagy valami EU-s támogatásból építünk mi egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- 13.3"-os HP Probook 430 G4 500 GB SSD-vel kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- SONY PS4 PRO
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest