Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Én belenéztem pár videójába még pár hónapja, nem szidta már olyan hevesen a játékot, de sokszor tolt olyat például: my player can’t finish a beautiful attack, of course you know why, vagy i have to change the server, because i can’t play when i’m playing on the german server és hasonlók. Ugyanezt csinálja Ovvy is, csak ő azért még nyíltabban szidja a játékot a késés miatt, de ő is visszavett kicsit. Biztos benne van az EA keze, de mindenkinek ajánlom Inception videóit, ha azokat megnézed többet nem játszol. Egyébként ez szörnyű, mert nekem most is lenne kedvem játszani egy jó focis játékkal, de a gép ellen nincs kedvem játszani, pvp-ben meg tudom mire számíthatok. Ez van, remélem telepítenek hozzánk is egy szervert, vagy valami EU-s támogatásból építünk mi egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest