- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag

Na meglett a rekord. ma 5 meccsből kellett 3at megnyerni a gold1ért. Első kettő meglett, majd kettő vereség. Utolsó meccsen jött egy Pelé, R9, Gullit, SS Neymar, Vieira ellenfél. Szép volt. Kényszerítőzésekkel elment két gólra is meg még a hosszabbításban is egyenlítenem kellett... Aztán döntetlennél kilépett szerencsére (11esekben nem vagyok jó). Aztán egy könnyebb ellenféllel meglett. Azért továbbra is elgondolkodtató a pay to win része. Két hete silver1 lett meg. Azóta kiraktam Kantet, és Messit, Renato Sanchezt és jött LLorente és talán Cruyff. Ezek helyett játszottak Di Maria, Sterling, Etoo, Parades. Nem sokkal gyengébb, de mégis ennyit számítana két 99-es játékos? Vagy azóta megtanultam jobban játszani... Hát még ha valakinek akkor vannak csúcs játékosai amikor még átlagban mindenkinek gyengébbek. Persze tudom, a prok ígyis úgyis sokat nyernek, de azért casual szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- VPN topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest