Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én kiszedtem Kakát, talán nem a játék legjobb lapja, de rossznak sem lehet rossz. A prime lapja kölcsönben elég sokáig megvolt, frendlikben sokáig használtam, és nagyon bejött. Na meg még sosem játszottam vele rendesen, és legalább hamar kész lett, meg amúgy is augusztus van, kit érdekel?
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.Másodiknak szerintem majd a 95+ moments ikont szedem ki, addigra már tényleg mindegy lesz, ha Yashin, hát Yashin
De hátha bedob egy Dinhot vagy egy Pelét mondjuk. De az is lehet, hogy csak a mid Pelét húzom majd ki, majd elválik.A Serie A pick Spinazzolát dobta nekem is, akinek akkoriban még talán örültem is volna, de most már felesleges. A legjobban Chiellininek örültem volna, de hát persze hogy nem szán meg legalább ennyivel ez a szar játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.