- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én kiszedtem Kakát, talán nem a játék legjobb lapja, de rossznak sem lehet rossz. A prime lapja kölcsönben elég sokáig megvolt, frendlikben sokáig használtam, és nagyon bejött. Na meg még sosem játszottam vele rendesen, és legalább hamar kész lett, meg amúgy is augusztus van, kit érdekel?
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.Másodiknak szerintem majd a 95+ moments ikont szedem ki, addigra már tényleg mindegy lesz, ha Yashin, hát Yashin
De hátha bedob egy Dinhot vagy egy Pelét mondjuk. De az is lehet, hogy csak a mid Pelét húzom majd ki, majd elválik.A Serie A pick Spinazzolát dobta nekem is, akinek akkoriban még talán örültem is volna, de most már felesleges. A legjobban Chiellininek örültem volna, de hát persze hogy nem szán meg legalább ennyivel ez a szar játék
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Ryzen 5 5600 + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még mindig jobb, mint húzni egy lutri picket amiből jön egy Baresi.