Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Akciófigyelő: Megint itt a Xiaomi születésnapja a kedvezményes ajánlatokkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Én hülye lenyomtam egy párat délután is, nagyrészt ugyanaz, amit fent is írtam, undorító az egész, teljesen más a játékmenet, mint pár napja, és gusztustalanul le vagyok húzva, na meg a játéknál csak a community csicskább. A végén aztán eljött az új kedvencem: egy coopos párost végre simán elvertem, 4-0-nál kiléptek, de úgy, hogy nekem sem adta meg a wint
Kidobott a FUT főmenübe, coint kaptam érte, a gólokat beszámította (tudom, mert ezzel lett meg az egyik weekly objective), de rivalsban meccsnek sem számolta be, és skill ratinget sem kaptam érte. Undorító.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kidobott a FUT főmenübe, coint kaptam érte, a gólokat beszámította (tudom, mert ezzel lett meg az egyik weekly objective), de rivalsban meccsnek sem számolta be, és skill ratinget sem kaptam érte. Undorító.