- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag

A csapat minőségi romlása nélkül még Puskás kisebb lapját se tudtam volna megvenni, de a coinon nem akarok ülni, ha már szerencsém volt akkor jó csapattal szeretnék játszani.
Kipróbáltam először Kluivertet, utána Bergkampot mert őket nagyon csíptem mindig is, de sajnos botrány szar mind a kettő, forintot nem érnek ingame, Rodrigo köröket ver rájuk még 7es chemen is. Viszont ez a Hernandez lap elég extra. Gyors, agilis, nagyon jól fejel, és úgy helyezkedik mintha teleportot használna. Meg vagyok vele nagyon elégedve. Rashfordot egy PL csapatból se érdemes kihagyni, ő is nagyon jó lap.
Ansu Fati szintén nagyon extra, nagyon gyors, hirtelen lehet vele irányt váltani, aki szeret cselezni az imádni fogja. Hazard volt előtte, jobb Fati lapja.
A védelmet nem kell magyarázni, középpályán még De Jong kellemes meglepetés, nagyon jó CM poziban. Valverdet fogom majd cserélni ha lesz jobb lehetőség mondjuk IF vagy Scream kártya.
4--2-2-2 őt játszom, nekem az jött be eddig a legjobban, semmi extra beállítás, csak a két CAM free roam, a két csatár közül Hernandez Get in behind, Rashi meg hamis 9es. Div 4 ből sikerült div 3ba visszajutni, cél a div2
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Pixel 7a Dobozában
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest