Hirdetés
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Komolyan mondom hogy idén David Silva Odegaard Joao Felix Camokkal játszottam Suarez csatárba (gondoltam mindegy a pace, mert beharongozták hogy milyen fontosak a statok) hát mondanom sem kell hogy nincs így sok esetben.
Nyílván Mbappé 10x jobb lenne mint Teixeira de 3K vs 1,2 millió. Aki még alternatíva lenne Werner vagy Vardy de most minden trollság vagy elfogultság nélkül mondom hogy hozza a szintjüket így inkább farmolom a coint.
A legnagyobb csalódás az volt hogy vettem egy Militao-Marquinhos CB párost, nem mondom hogy rosszak. De ez a Clinton Mata-Dzhika tengely is van olyan jó.
Próbáltam lassab de jobb védő statokkal rendelkező playereket de körbefutják őket hiába van 90-es helyezkedésük chem kártya nélkül.
Szóval ugyan az van mint tavaly, vannak olyan játékosok akiket nem tudsz megmagyarázni miért olyan jók.
Nézhetem a traiteket meg a work ratet meg a statokat de nem hiába vágnak a fejedhez egy Chiellini-Bonucci-Koulibaly 3-mast egy 83-mas Gomez áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest