Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Komolyan mondom hogy idén David Silva Odegaard Joao Felix Camokkal játszottam Suarez csatárba (gondoltam mindegy a pace, mert beharongozták hogy milyen fontosak a statok) hát mondanom sem kell hogy nincs így sok esetben.
Nyílván Mbappé 10x jobb lenne mint Teixeira de 3K vs 1,2 millió. Aki még alternatíva lenne Werner vagy Vardy de most minden trollság vagy elfogultság nélkül mondom hogy hozza a szintjüket így inkább farmolom a coint.
A legnagyobb csalódás az volt hogy vettem egy Militao-Marquinhos CB párost, nem mondom hogy rosszak. De ez a Clinton Mata-Dzhika tengely is van olyan jó.
Próbáltam lassab de jobb védő statokkal rendelkező playereket de körbefutják őket hiába van 90-es helyezkedésük chem kártya nélkül.
Szóval ugyan az van mint tavaly, vannak olyan játékosok akiket nem tudsz megmagyarázni miért olyan jók.
Nézhetem a traiteket meg a work ratet meg a statokat de nem hiába vágnak a fejedhez egy Chiellini-Bonucci-Koulibaly 3-mast egy 83-mas Gomez áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest