Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Komolyan mondom hogy idén David Silva Odegaard Joao Felix Camokkal játszottam Suarez csatárba (gondoltam mindegy a pace, mert beharongozták hogy milyen fontosak a statok) hát mondanom sem kell hogy nincs így sok esetben.
Nyílván Mbappé 10x jobb lenne mint Teixeira de 3K vs 1,2 millió. Aki még alternatíva lenne Werner vagy Vardy de most minden trollság vagy elfogultság nélkül mondom hogy hozza a szintjüket így inkább farmolom a coint.
A legnagyobb csalódás az volt hogy vettem egy Militao-Marquinhos CB párost, nem mondom hogy rosszak. De ez a Clinton Mata-Dzhika tengely is van olyan jó.
Próbáltam lassab de jobb védő statokkal rendelkező playereket de körbefutják őket hiába van 90-es helyezkedésük chem kártya nélkül.
Szóval ugyan az van mint tavaly, vannak olyan játékosok akiket nem tudsz megmagyarázni miért olyan jók.
Nézhetem a traiteket meg a work ratet meg a statokat de nem hiába vágnak a fejedhez egy Chiellini-Bonucci-Koulibaly 3-mast egy 83-mas Gomez áráért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest