Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Soha még ennyire nem szenvedtem wl-ben, soha még ennyire kevés kedvem nem volt hozzá, és soha még egy nap alatt nem nyomtam le az egészet. Végül életem leghosszabb vereségsorozata után a legutolsó meccsen meglett az utolsó win, amire szükséges volt, szóval üdv a klubban, Feri bácsi
Innentől tényleg csak a fun kedvéért játszok majd, max ikon upgrade-ek tudnak majd megmozgatni egy kicsit, illetve 1-2 nagy kedvenc játékos sbc-je, ha esetleg kapnak (Buffon, Chiellini). De a fő célomat elértem, miután a base Puskást már októberben megvettem, majd új profilt kezdtem, amin november óta transfer banom van, végül csak sikerült újra behúzni Puskást. transfer ban nélkül már rég a moments lapjával szaladgálnék, de jelenleg annak is örülök, hogy a prime-ot használhatom még így a játék legvégén 
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Innentől tényleg csak a fun kedvéért játszok majd, max ikon upgrade-ek tudnak majd megmozgatni egy kicsit, illetve 1-2 nagy kedvenc játékos sbc-je, ha esetleg kapnak (Buffon, Chiellini). De a fő célomat elértem, miután a base Puskást már októberben megvettem, majd új profilt kezdtem, amin november óta transfer banom van, végül csak sikerült újra behúzni Puskást. transfer ban nélkül már rég a moments lapjával szaladgálnék, de jelenleg annak is örülök, hogy a prime-ot használhatom még így a játék legvégén