- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
kb. 2 hónapja amikor már ugyanúgy nem értek lófaszt sem a goldok. Vagy van szavatossági idejük?

Ezt a TOTY CR-t úgy hoztad fel mintha minden ember azzal rohangálna. DIV1ben alig van az embereknek annyira drága.
"Ha pl mindent a legbuszozóbbra is raktam akkor is 6 játékos jött a négy védőmre. Érdekes ez pl rivalsban nem így van." Továbbra is mondom, hogy nem tudom milyen divben vagy ha írtad elsiklottam felette, de a rivalsban valószínű veled hasonló szintűeket kapsz wlben meg kaphtsz 6 divizióval nagyobbat is akár. Pusztán ezért más az egész. Persze hogy más a játék mikor onnan kaphatod a legjobb lapokat ezért mindenki kapar. A rivals meg senkit nem érdekel. Annyi értelme van összehasonlítani mint a live fut friendlyt meg a wl-t."A gond ott van a cselezgetős jános focival, hogy egész meccsen kb 30-40x pattan (már pattanásnak túlzás nevezni) vissza a labda fizikát meggyalázó módon, "
Ezt a részt te sem gondolod komolyan
Nyilván kapok én is rengeteg visszapattanós gólt de 30-40? Szerintem ha valaki 15-t ír már az is túlzás nem a 30 meg a 40.Ez meg, hogy végig hülyének próbálsz beállítani eléggé zavaró egyébként.

Nem érveltem. Válaszolgattam a kérdéseidre.
2 külön dolgot idekeversz aztán kiforgatod a szavaim
Gratulálok 
Elmagyaráztam neked szépen érthetően a gyorsulást meg a magasság és sebesség viszonyát is a fifában. Sajnálom ha nem sikerült megérteni.De szerintem itt zárjuk is le a vitát mert tisztán látszik, hogy egyikünk sem fog engedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest