- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Most nem azért, de tök igazságtalan, hogy bizonyos TOTS ligák hamarabb jönnek ki a másiknál, mert hetekig erősebb lesz a keretük. Este rivalsban jött egy tag, vagy 8 PL TOTS volt a kezdőjében. A másik hármat kitaláljátok: gold Pope, gold Varane, birthday Mendy.
Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Három héttel ezelőtt még én szégyelltem magam, hogy jóval jobb csapatom van az ellenfelemnél, most meg már szinte Birthday Vidal is csak átlagosnak tűnik. Mondjuk ez lehet azért van, mert mostanában közel sem játszok annyit, mint pár héttel ezelőtt. Viszont ha a Serie A jön hamarabb, és nálam rohangálnának 94-es / 96-os játékosok, akkor megint csak "bűntudatom" lenne.
Sztem a legjobb most az, ha nem játszok semmit, csak kifarmolom a jobbakat, meg bevárom a Serie A-t.