- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
A mélység és a szélesség kivételével ezeket a beállításokat használom én is. Kis túlzással már mindent (is) kipróbáltam, de nem változik a játékom akkor sem.
Nem tudom akkor, hogy melyik az a 4-4-2 beállítás, amit rohadt sokan tolnak és jellemzően ha hátrahúzom az egész csapatot se bírom levédekezni. Valamilyen konstans press és az egész csapata a félpályámon belül a tizenhatosra szegez. Kirúgni nem lehet, mert lepkefing erősségűt sikerül, vagy egy extra mozdulatot tesz a védő, ami +2 sec és nyilván csak az nem veszi el a labdát aki nem akarja. Jómagam inkább járatva a labdát építe(né)m a támadást, de egyszerűen nincs pozicionálás 5/4 meccsen. A konstans pressz nálam kuka, látszik h késve reagálnak minden mozdulatra, persze ebből jön a kamutizi.Apropó, lemaradtam valamiről??? Tegnap délután az első meccsem után bejött egy kérdőív (vmi 5 egymast koveto ablakban) hogy mennyire voltam elègedett az élménnyel?!
Ez mi a náthás placebos lótúró?!Aztán két meccsen is tapasztaltam, hogy random felvillant 1-1 játékosomnál egy kék szaggatott nyíl, mint mikor a passzolást mutatja...
de csak egy pillanatra villant fel, nem láttam különösebb értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Parfüm topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de csak egy pillanatra villant fel, nem láttam különösebb értelmét.