Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Jól indul idén az online gyerekek....div 5 rank 3 PC-n tapasztalatok alapján:
Jose Gimenez a legjobb védő a játékban, irtózatos amit leműve, Diego Carlso szintén (de csak ha ellened van persze)l. RB és LB poziban minimum kell a 99 pace 99 agility + balance kombó. Mukiele ott használhatatlan még shadowwal is 10/100-on, gyakorlatilag egy busz.
CB-ben nem számít, inkább az STR/DEF statok csak, David Luiz is volt ellenem és simán levette a pályáról a Rashica-Brandt-Bellarabi hármast.
Úgy láttam, a meta lehet az idén ismét a háttal történő finesse shot, Wernerrel a gyerek 3 ilyet vert 16-oson kívülről .
Egy meccsen sem kaptam 3-nál kevesebb gólt úgy, hogy szerintem én kifjezetten jól védekezek.Alapból kell állítani valami player switchinget egyébként? Picsánrúgott labdát a védőim csak nézik, nekem kell a levegőben lévő bogyeszt lekövetni full manuál controllal, mert nem is reagálnak rá.
Hihetelen amúgy mit kihoz a játék belőlem, még vagy két ilyen délután és stroke-ot kapok
. Fel kéne fognom nekem is 30 éves fejjel, hogy ennek semmi köze a valódi focihoz és élvezni azt a 2-3 gólt amit meccsenként összeszerencsétlenkedek, nem állandóan nyerni próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Parfüm topik
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Vírusirtó topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Fel kéne fognom nekem is 30 éves fejjel, hogy ennek semmi köze a valódi focihoz és élvezni azt a 2-3 gólt amit meccsenként összeszerencsétlenkedek, nem állandóan nyerni próbálni.