- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
olvasom miket írtok a gameplayről. Én vagy szerencsés vagyok vagy nem tudom, de nekem nem volt ennyire látványosan szar.
Tegnap 21 meccset toltam le, mert egyrészt volt időm, másrészt egész jó volt az elején a matchmaking, ezért azt gondoltam tolom addig, amíg jól megy.
Nos végül kicsit túltoltam, 10 win lett 21 meccsből
Viszont nem a gameplay-en múlt, hanem az én bénaságomon (végén már fáradtságomon).
Az viszont tény, hogy én már csak szigorúan hazai meccseket indítok. Nem tudom ezen múlik-e, de nekem egy meccsen sem volt kiugróan szar a gameplay. Amit észrevettem, hogy azért többet hibáznak a csatárok (kapusba, kapufára mennek a kísérletek), de maga a játékmenet nem volt kiugróan szar.Aztán meglátjuk ma a folytatást, jó lenne a 15 win, hogy meglegyen a token, de 11 felett nekem már minden jó

Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest