Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát nem tudom... én rosszul vagyok a sok cselgéptől (bocs
)
Számomra ez egy focis játék (pontosabban annak kellene lennie) és nagyon kiábrándít a sok labdára rácsavarodó, egymás után 8 heel-to-heel/stepover és a többi teljesen valószerűtlen dolgokat művelő játékos.
Az megnyugvás, amikor egyszerű, labdarúgásra hasonlító játékkal meg tudok verni egy ilyet, de azért sokszor előfordul, hogy nem. Mondjuk ez csak az én bénaságom miatt van
A célom, hogy hasonlóképpen tudjak játszani, mint ő. Semmi unrealisztikus túlcsicsázás csak egy-egy csel, pont a megfelelő helyen, passzok, és összjáték. És annak ellenére eredményes, hogy szándékosan mellőzi az olyan meta cuccokat, mint a bridge meg a directional nutmeg pl.Nem azt mondom, néha belefér egy-egy látványos megmozdulás és befejezés (mint pl. amit feljebb is mutattál), én azt nem bírom amikor valakinek az egész játéka inkább freestyle (de még annak is unrealisztikus), mint foci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)