Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Egyébként pont ezt írtam, hogy egy mezei játékosnak nagyobb segítség egy jobb lap mert jobban helyezkedik meg biztosabban szerel mint egy "meta" lap

Ez a 87 Akanji bitang jó lap. Persze mellette is ellehet menni ha nem figyel az ember, de az esetek 90%-ban annyira jól helyezkedik magától, hogy mire ráváltok már csak elkell vigyem a labdát. Varane vagy Gomez sosem helyezkedik így.Mondjuk nálam az is egy érv mellette, hogy nem csinál kamutizit mint Varane meg Gomez.#13500toxicjew
Nem tudom az a Kamara mennyire biztos pont oda. Egyébként ha csak nem Lewa fan valaki én biztos megválnék tőle mondjuk egy 93as CR kedvéért.
A mostani játékmenet messze legjobb,legmetább leg,leg,leg csele a directional nutmeg és Lewa nem alkalmas rá
[link] Az emberek 90%-a képtelen rá, hogy levédekezze.
Illetve a másik kedvencem az az r1+háromszöges passz.(Valahogy mikor én rúgom és nem kapom mint régebben akkor jobb érzés). [link]
Ezért kellenek a szélsővédők(vagy Akanji) középre mert őket nem futja így meg egy Neymar
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest