Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackeL
tag
Én most hagytam abba MMet, majd holnap folytatom, de utolsó meccsem full sötét ember ellen, azt se tudta merre van a kapum, de egy gólt talált valahogy, engem mikor mentem 1-1be mindig felrugott, minden kipattant vagy fogta a kapusa, de addig toltam higgadtan meg a végén vertem neki 2 gólt és nyertem. Szóval nem lehetetlen olyankor sem nyerni, amikor nem te vagy a favorit a gépnél, nem szabad feladni, higgadtan nyomni kell, megújulni a játékodnak, vagy amit begyakaroltal azt tökéletesen véghez vinni és menni fog az. Ne hagyd abba, gondolkozz el mit csináltál rosszul, javítsd ki és nyerj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest