Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Én a 20-at kb 1 hónap után abba hagytam és most újra neki kezdve szerintem azért elég sokat változott a játékmenet. És jó irányba. Kicsit "pes-esebb" lett. Lassabbak a mozgások és végre olyan érzésem van, hogy van értelme a rövid kis passzoknak is.
Letoltam a besorolókat, div2 és 124k, ami elég jó mert a pakkok nekem semmit nem adtak....(szokás szerint). (kb 80-as csapattal kellett nekivágnom)
Taktikában meg az az érzésem, hogy full liverpool arcra van szabva az egész játék. (ami valahol teljesen érthető, mert jelenleg ez a foci csúcsa!?)
A hamis kilences pozíció nagyon hasznos. Az egész játékkal olyan érzésem van, hogy a szélsőkkel vagy lefutsz vonalra és bepassz, vagy bevágsz középre és a két szélső védővel adod be. A két plusz középpályás is oldalt gólerős kell legyen. Full pool....Legerősebb ellenfélnek a 422-es felállást éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest