Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én egyik lapot se sajnálom tőled
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).Kevésbé veszem komolyan a játékot mint tavaly. 1/3 annyi meccsem van benne, mint tavaly ilyenkor, de azért SBCkbe én is öltem nem kevés időt. Ez van. Majd megveszem aki kell.
Lehet csak sírni kell a fórumon, és EA bácsi reagál?
Akkor lássuk: "Úgy szeretnék már nyitni egy tradeable J.Cruyff-ot, vagy legalább egy CR7et!"
Manipulált-e? Nem tudom, de a premium upgrade-ek rosszabbak voltak mint a 2 rare gold upgatde.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(használd egészséggel! ), de néha elszomorító, hogy miket nyitnak mások. Komolyan demoralizáló. Full random az egész, és van hogy egy embernek több is jut a jóból, nem feltétlenül a befektetett idő arányában (és itt senkit se akarok megbántani, csak Digestive-nek pl kijárt volna szintén legalább 2 TOTY).