Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
evibly
üzenetére
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, jól esik, hogy együtt örülünk egymás "sikereinek"!

Hát, most állok 1,7 millió körül szóval olyan 600-700k-t mondanék. Az időről fogalmam nincs, nem számoltam! Csütörtök este kezdtem az összegyűjtött kb. 50 csomaggal, közben a duplákat folyamatosan forgattam bele az upba. Pénteken egy kis rivals, hogy legyen elég rivals pont a WL előtt és ne kelljen azon "aggódni", hogy meglesz-e a rank 1. Aznap nem volt WL, de ment továbbra is a PL upgrade. Szombaton 4 wl meccsre volt időm, a többi fifás perc szintén a csomagokkal telt, majd miután az esti műszakban végeztem a dolgokkal mobilon is mentek a pakkok. Aztán tegnap WL és csomagok felváltva, de az egészhez csak valamikor 19 után kezdtem neki, szóval volt vagy 1 óra mire meglett a 14 győzelem. Meg aztán most reggel szintén nyomtam a csomagokat, ez lett belőle. Nem tudom ez mennyi csomag volt, de 100-nál biztos jóval több és az csak a premium.
A PL upgradet úgy érzem nem érdemes tovább erőltetni, mert bár régi vágyam egy jó kis VVD a csapatba vagy egy TAA aki tavaly is zseni volt nálam, de nagyon nem szeretnék beleszaladni egy duplicate lapba...
Most a Bundesligával szórakozom, de lassan hagyom a dolgot, bár szívem szerint az összes zsetont beletolnám ezekbe a csomagokba. Mielőtt jött volna az első TOTY már úgy éreztem hiába vennék a 2,3 millióból egy játékost, nem érné meg. Minek egy Cantona vagy Puskás, amikor egy Aké vagy rosszabb esetben egy Alejandro Gomez kettétöri?! A mostani csapatban Joe Gomez és AWB hozzák a szintet középen, HL Tavernier és HL Hernandez helyére meg Davies és TAA toty lapja lenne csak upgrade. Mbappe ugyanez, az a lap szerintem TOTS-ig bőven jó. IF Rashit tudjuk milyen, IF Sanches szintén. Blanc egy állat, nagyon durva miket művel. Maxiumum Aouar helyére lehetne valaki, de nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest