- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ez ugyanolyan mint az élet, nem mindenki kap érdemei szerint (és ebben most pont ne értsük bele, hogy Kristóf nem érdemli meg mert dolgozott nem keveset vele) Tiszta szerencsejáték ez a része ezt el kell fogadni. Inkább az a felháborító hogy az elméletileg tudáson alapuló rész (lol azért) nem jutalmazza aki jobb. De mivel annyi script, lag lófax van ebben (illetve gondolom mert qrv ügyesesn nem vettem meg de mivel nagyjából tudom mi van ezrét veszem a bátorságot hogy belepofázzak) a részben is hogy gyakorlatilag az is szerencsejáték hogy a pack luck már csak hab a tortán. Lehet itt redlistezni, meg acchoz kötött stb. sztem csak qrva nagy mák az egész jókor nyomsz x-et (vagy másik gombot) és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest