Új hozzászólás Aktív témák

• majnkopf

tag

Egy jó ideje nem követem a történéseket megint fifaban, de ennyire belenyúltak a játékmenetbe? múlt héten és ezen a héten is rengeteg meccset tudtam játszani amikor élveztem is a játékot még ha ki is kaptam, mert jó volt. nincs elképesztő fejes gól beadásból/szögletből. nincs ping pong a játékosok között akkora mértékben mint eddig. illetve bőven a játszható kategória az egész játék menete. picit mintha lassabb is lenne számomra mint eddig

Bár tisztellek Mdewc és nem olvastam az egész vitát meg nem is érdekel, de azt én sem tartom korrektnek aki bronz játékosokkal rakja tele a padot rating csökkentés miatt :F nem csalás, pusztán unfair dolog. erre figyelhetne az EA szerintem. aki csilli villi csapattal akar játszani szíve joga, de akkor vállalja fel azt is, hogy a padon is olyanok ülnek. vagy min. gold :) mert kétlem, hogy akinek ilyen olyan játékosra futja már a cserepadra csak bronz :DDD ezzel nem megbántani akarlak téged vagy bárkit. jó lenne ha a padot nem venné figyelembe a ratingnél. vagy pedig egy bizonyos rating fölött nem engedné, hogy te bizonyos rating alatt rakj be játékosokat.. pl. IF mindenki, akkor már ezüst se legyen a padon ... :R

Új hozzászólás Aktív témák