- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
Egy jó ideje nem követem a történéseket megint fifaban, de ennyire belenyúltak a játékmenetbe? múlt héten és ezen a héten is rengeteg meccset tudtam játszani amikor élveztem is a játékot még ha ki is kaptam, mert jó volt. nincs elképesztő fejes gól beadásból/szögletből. nincs ping pong a játékosok között akkora mértékben mint eddig. illetve bőven a játszható kategória az egész játék menete. picit mintha lassabb is lenne számomra mint eddig
Bár tisztellek Mdewc és nem olvastam az egész vitát meg nem is érdekel, de azt én sem tartom korrektnek aki bronz játékosokkal rakja tele a padot rating csökkentés miatt
nem csalás, pusztán unfair dolog. erre figyelhetne az EA szerintem. aki csilli villi csapattal akar játszani szíve joga, de akkor vállalja fel azt is, hogy a padon is olyanok ülnek. vagy min. gold
mert kétlem, hogy akinek ilyen olyan játékosra futja már a cserepadra csak bronz
ezzel nem megbántani akarlak téged vagy bárkit. jó lenne ha a padot nem venné figyelembe a ratingnél. vagy pedig egy bizonyos rating fölött nem engedné, hogy te bizonyos rating alatt rakj be játékosokat.. pl. IF mindenki, akkor már ezüst se legyen a padon ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csalás, pusztán unfair dolog. erre figyelhetne az EA szerintem. aki csilli villi csapattal akar játszani szíve joga, de akkor vállalja fel azt is, hogy a padon is olyanok ülnek. vagy min. gold
mert kétlem, hogy akinek ilyen olyan játékosra futja már a cserepadra csak bronz
ezzel nem megbántani akarlak téged vagy bárkit. jó lenne ha a padot nem venné figyelembe a ratingnél. vagy pedig egy bizonyos rating fölött nem engedné, hogy te bizonyos rating alatt rakj be játékosokat.. pl. IF mindenki, akkor már ezüst se legyen a padon ...