Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KaksziLajos #35331 üzenetére

Továbbra sem értem, hogy ha ez szándékos belenyúlás, akkor az miért lenne jó az EA-nek.

Több kedved lesz játszani, ha ilyenektől kapsz ki? Több kedved lesz fifa pontra költeni, ha a tiédtől sokkal gyengébb csapatokkal győznek le (ergo felesleges fejleszteni)? Vagy az ellenfeled fog venni több pontot, ha azt látja, hogy NIF csapattal is legyőz bárkit?

Szerintem ezekre a jelenségekre logikusabb magyarázat a kapcsolat minősége. Ami nem csak szerver kérdése, mert nem biztos hogy ugyanazon az átjárón jut el hozzád az adat a szerverről, mint az ellenfeledhez, így mindjárt nem egyforma minőségű kapcsolattal játszotok. Már csak ez önmagában is oka lennek annak, hogy lebutítva érzed a csapatod az ellenfélhez képest.

Erre jön még az, hogy egy chem lappal például egy párezer coin-ba kerülő játékos positioning és finishing stat-ja akár 95+ is lehet. Én ilyenkor nem arra kezdek gyanakodni, hogy azért tud gólt lőni, mert az EA úgy döntött hogy most megszívat téged valami megmagyarázhatatlan okból és felhúzza az ellenfeled "jóval gyengébb" játékosait...

A kék ég egyébként egész véletlenül tökéletes példa :P
    Azt gondolnád, hogy nem kell bizonyítani, mert hát mindenki látja, hogy kék, pedig... [link]

Új hozzászólás Aktív témák