Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

válasz pe3mario #4838 üzenetére

Minden tiszteletem a Tiéd, én amatőr fokozaton kezdtem, kb két hete raktam feljebb, mert 8-0 körüli eredményekkel nyertem,.. Félprofin van hogy a gép feljebb kapcsol, és qwa nehéz, (az én szintemen) de azért hozom a meccseket.. Azokat a meccseket, ahol nem 100-as az enemy chem-je, és nem 90 körüli a statja bepróbálom profi szinten, van hogy bejön, de inkább nem. A szerver miatt bukott meccs azért fájó, mert profi szinten volt, így a négy gól kb 1200 pont veszteséget jelent, tehát épp lemaradok a gold 2 -ről. :B Ráadásul a következő már nehezebb ellenfelet is bepróbáltam profi szinten, hogy enyhítsek a lemaradásomon, persze bukta lett ebből is. :)
    Amatőrön sajnos már nem élvezetes a játék, mert nem ellenfél a gép, ezzel szemben félprofin kevesebb pontot tudok elérni, mert kevesebb skill pontot tudok elérni meccs közben. :B
    Az első FIFA óta játszok a játékkal ( 94 ) de leragadtam a Fifa 99-ben "megszokott" négyesnél (passz, ívelés, szerelés rúgás), ez pedig már rég nem erről szól.

A megszakadt meccs után meg ["becsavartam egy körtét"] és nyugodtan lenyomtam a két megmaradt meccsemet.

Új hozzászólás Aktív témák