Új hozzászólás Aktív témák

• Kristof_94
    nagyúr

Érdekes, hogy még mindig ezekkel foglalkozol. Nyilván mindenki mond hülyeségeket, én többször is megtettem, de pl. már meguntam a játék rendszeres hibáztatását is a hendikep miatt, inkább csak teszek rá, úgysem tudok olyankor sok dolgot tenni. Én minden alkalommal elnézést kértem, amikor valakivel "vitába" keveredtem vagy ha nem tetszett, hogy valamiért "odaszóltak", mert az esetek döntő többségében csak segíteni szerettek volna, én pedig megtiszteltem őket azzal, hogy igazat adtam nekik (mert igazuk is volt). Hajlamos voltam/vagyok a játékot hibáztatni akkor is, amikor a saját bénázásom miatt nem megy a dolog, hiszen a legkönnyebb másokban keresni a hibát, pedig csak tükörbe kellene néznünk néhanapján. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Viszont az, hogy te minden egyes alkalmat megragadsz, hogy valamivel odaszúrj, egy kicsit már unalmas. Igen, régen kiléptem ellened a 16-ban, amikor már sokkal mentél, mert felbosszantott az, hogy bénáztam, de ma már nem tenném és ezt már többször elmondtam, sőt, elnézést is kértem tőled és egy másik fórumtárstól is, akivel azóta már játszottam is egy-két elég jó meccset! Pedig én tisztellek, mert talán a legjobb játékos vagy a fórumon, legalábbis PC-n biztos és már régóta igyekszel segíteni másoknak, ahogy anno velem is tetted. Nem várom el ugyan ezt cserébe, csak hagyjuk ezt! Tudom, hogy sok esetben rohadt idegesítő tudok lenni, de akkor is...

Új hozzászólás Aktív témák