Új hozzászólás Aktív témák

• Aguinaga
    őstag

Sziasztok!

Pár napja írtam ide, amikor megvettem a FIFA 17-et sok-sok év kihagyott fociszimulátor (?) év után. Tehát ezt a UT-s rész nekem kb. tök új.
    Pár kérdésem felmerült:
    1. ez a TOTW, amit írtok, illetve a benne lévő játékosok lapjait ha nem a transfermarketen veszed, akkor hogy lehet hozzájutni? Sima gold vagy rare gold pakkokban van, vagy van ettől még "magasabb" szintű pakk is?

2. Gyakran írjátok itt az un. coincsalókat. Összefoglalóban olvastam a kiszűrésüket, de az, hogy pontosan mit takar ez, azt nem. Tehát: mit csinál egy coincsaló, mit csal, hogy coint szerezzen (mert gondolom ezt jelenti)?

3. Valamelyik kinyitott pakkból (megcsináltam a manager taskokat) kaptam egy Engine lapot, ezt kire érdemes rátenni? Ez most itt a fő csapatom (mondjuk futheaden nem jöttem rá, hogy hogy lehet a 4-5-1 (1) formációt beállítani). ez meg a fakó (vagy fitness, ha úgy tetszik)
    Esetleg el kellene adni? (mondjuk az látom, hogy melyik tulajdonságokat nyomja meg futheaden, tehát gondolom kp vagy csatár a jelölt.

4. Valaki írta itt nemrég, hogy tavaly volt(ak) GoldMegapack(ok). Ilyen idén is elképzelhető?

5. Mit jelent az, hogy "IF" lap?

Egyelőre ennyi, bocs a sok értetlenkedésért :)

Új hozzászólás Aktív témák