Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Igazából én ezt most csak az EA-re értettem, sajnos...
A patchek miatt túl gyakran változnak a dolgok, leginkább a FUT-ban. Az előző néhány meccs alapján viszont megint csak rájöttem, hogy csak annyit kell tenni, hogy undorító módon játszol. Ne érdekeljen, ha az összes OP vagy "glitch" dolgot kihasználod, ha maxra húzod az agressziót vagy a pressure-t. El kell felejteni azt a kifejezést, hogy "play nice". Egy átlagos felhasználónak ez nem egyszerű, amikor ilyen patkányok jönnek szembe. Csak meg kell nézni egy FUT bajnokságot, ahol ott van egy Gorilla, Boras, Kurt vagy bárki más, aki kompetitív játékos. Na az tényleg play nice, de ők teljesen más szint, mint a legtöbbünk. Ez olyan, mintha mi csak szabadidőnkben focizgatnánk a grundon a haverokkal, ők meg kb. a CR és Messi szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest