Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
TOTW Isco szerintem már biztosan érkezik a héten, beteg a pali amit művel itt az olasz meccsen.
-
Szigma70
addikt
válasz
dejvid8
üzenetére
Nekem is többször volt már ilyen, hogy egy játékos jobb lapja rosszabbul teljesít. De nem hiszem, hogy emiatt volt szar a játékod. EA most ezt dobta.
Sajnos lassan el kell engedni a 17et.
Tényleg, aki vált 18ra, az megtartja a 17et? Elöveszitek még néha a régieket?
Vagy csapatfelszámolás, coinelnyitás, draft stbn -
ShiberMonkey
senior tag
Valaki estefelé pár meccset ? (Ps4)
-
A guru
addikt
Nálam délelőtt pont az egyik legjobb volt a játék laggolás szempontjából, teljesen smooth volt.
-
dejvid8
őstag
Írhatod nyugodtan, sejtem hogy mi lesz. Amikor megvettem, tegnap este játszottam 4 meccset. Katasztrófa volt a játék, nekem 20/16, 1 gól ide, neki 1/1, 1 gól oda. TOTS Lemar se tudott semmit csinálni, rúgott vagy 3 kapufát. Azért is csak 4 meccset játszottam, csak 5 pontot bírtam összehozni. Ma délután 2 meccset, de ugyanaz. Úgyhogy megy eladásra, és jön vissza 86-os, hátha meg tudom még menteni a DIV1-et. Összehasonlításképp, a TOTS előtti 86-os Lemar 7 meccs 9 gól 5 assist, a TOTS Lemar 6 meccs 1 gól 1 assist. Vicc.
Létezik , hogy a TOTS lap miatt volt mindez?
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Labda vót

-
LedyGyuszi
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Az a jobbik eset, én este egy alapnál alapabb olasz brigádtól kaptam ki,
Előszőr Chiellini-Barza-Nainggolan közül Insigne fejelt egy gólt
Majd Rüdrigerrel
felszaladt labdástúl, és a kemény 40es shottal 88as Handámnak 30ról úgy bevágta, hogy az rá sem mozdult 
Minden percét élveztem a meccsnek

Most az a menő, hogy kapud elötti védekezésnél szerelsz simán, majd a védőd passzol előre vagy felszabadít, tökmindegy, a labda bárhova is akarod a 16osod közepe elé fog menni, ahol épp áll egy üres ellenfél véletlenül, és legyen az bármilyen rúgótechnikával is megáldva, biztos bevágja. Legalább 3 gólt kaptam így este
Ezek mennek, a Fifa18 meg jön. De minek?
-
A guru
addikt
Gyerekek ez a WL te szentséges ég milyen hendik vannak itt, előbb egy kb 3-4 millás csapat jött sbc Gerrard 89-es Son minden ami szem szájnak ingere, félidőben 1-4re vezetett, teljesen jogosan, aztán második félidőben olyan szintű hendit kaptam, hogy 5-4re megnyertem a meccset.
Nagyon sajnáltam a srácot mert tényleg jobb volt. -
nyervi
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Kaptam ma kirugaskor a középső vedommel egy piros lapot ugy hogy epp idot huztam a kapussal. Replayt az ellenfél is vegignezte, semmi nem történt, a CB közelében sem volt ember.
WTF.
-
A guru
addikt
Jó én itt hagytam ebbe ezt a sz@rt, 3 wl meccset játszottam, 2 meccsen bedob 2 olyan csapatot ahol piros pogbák meg piros lacák szaladgálnak 88as ovr team ratinggel, kérdezem én mi a f*szom alapján van a matchmaking? A 3. Meccsen pedig egy 0 staminájú rare gold seria A team ver meg, hát menjenek az anyjukba komolyan mondom.
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki pár meccset este felé ?( Ps4)

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem csak IF Gaylem volt,de az is borzalmasan király volt

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Vagy TOTS Gayle!

-
dejvid8
őstag
-
satyátó
tag
Sziasztok. Ps4 en mikor jön ki az ùj keret frissitès? Vagy automatikusan frissiti magàt?
-
Szigma70
addikt
válasz
dejvid8
üzenetére
Én 86os Depayt használom Lemarral felváltva, és jobb mint Depay, csak sokszor hiányzik a skill a szélen. A másik oldalon 85ös Dembelét váltottam 88as Thauvinra, na ő egy állat, Dembele sehol sincs hozzá képest.
Soha nem volt a szívem csücske az angol foci, de ez a játék egyenesen megutáltatta velem őket.
Miért jó ez az EA nak?
És akiknek a kedvencei az angol mágusok, azok élvezik tiszta szívvel, hogy nem a valós játéktudásukkal vannak megáldva ezek? Jó ez így?
Már elengedtem, csak röhögök rajta, csak nem értem miért jó ez így -
dejvid8
őstag
Hát gyerekek, tegnap a francia csapatomba megvettem a 86-os Lemar-t, hogy kipróbáljam, ugyan milyen... Eddig sosem mertem, mert mindig a 2*WF és a 3* csel eltántorított.
De ez a pali... Én utoljára ilyen agilis, ilyen driblinges (nagyon gyorsan lehet vele váltohatni az irányt sprint közben, kb megbolondítja az ellenfelet, úgy szlalomozik) játékost kb Messi személyében használtam.Csak Lemar fizikálisan sokkal erősebb. 7 chemen használtam ST-ként, div1-ben. Olyan curve és long shotjai vannak, hogy csak nézek. a ballába valami eszméletlen. E mellett bitang gyors, kb 95-nek érződik. 7 meccsen 9 gólt ,5 assistot adtam vele. Meg is nyertem a div1-et , főleg az ő segítségével. A Shot Powerje is nagyon nagy, 3 olyan gól volt, hogy a kapus bár beleért, nem bírta hárítani , annyira erős volt, hogy bepattant tőle. Nem semmi a csávó.
Annyira tetszik, hogy most megveszem a TOTS változatát, az milyen lehet vajon...
a 86-os IF lapja PC-n csak 50-55k, ajánlom mindenkinek!!! Sajnálom hogy csak most, a fifa végén fedeztem fel, egyik legjobb játékos, akivel játszottam a szériában. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ja...

De bekakkantottak az IF laptól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
Ismét egy példa, miért olyan a fifa, amilyen.

Toltam 1 barátságos online meccset, FUT, 3 angol kisfiú a túloldalon, 2 kontrollerrel. Lehetett mindent hallani a mikrofonban.
"úúú fekete Pogba... wááá"

"Azta... hűűű..."

Nagyon kasuk voltak, de az egész meccset élvezték, pedig 3-0-ra vezettem és többet rontottam direkt, szóval még engedtem is, mint az állat.

Erre a 75. perctől már mindent eladtam hátul csak rúgjanak 1 gólt, de nem tudtak, vagy elbénázták, vagy GIGI kiszedte. De vagy 10 ziccer.
Akkorákat visítottak, üvöltöttek, fetrengtek, elképesztő, hogy mennyire beleélték magukat, mintha az életük múlott volna 1 gólon, már betegesen visítottak... 
Erre a 90. percben szögletből találtak egy olló gólt, pattogott a labda, gondolom ész nélkül tunkolták és beakadt. Akkorát vonyítottak, mint egy egész állatkert, az anyjuk bejött és leb@aszta őket, kikapcsoltatta a gépet.
De legalább jól alszanak, sztem ha nem megy be, akkor megállnak a növésben, akkora reccs lett volna a sok kihagyott helyzet.Na ezért tart itt a game, ezért ilyen az AI (is), mert ők a fő felhasználók, ők vannak a legtöbben. 1 focis játék, a szülők meg tolják. Ennyi.

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam így váltak be már a játék kezdete óta, kantén és canon stay back van lallanan pedig balanced, ezért vannak így, meg kantet középen könnyen bedarálják ha olyan az ellenfél...
-
A guru
addikt
Rohadjanak meg akkor.

Egyébként csak visszatértem az UT-hez az utsó WL-re mert untam már magamat, meg most új játék sem jött ki amivel érdemes lenne játszani, szóval minden tudásomat összeszedem erre az elkövetkezendő 40 meccsre.

-
A guru
addikt
A mostani marquee 84+os TOTW player az eheti TOTW-ből jöhet csak vagy az összes eddigi TOTW-ből?
-
Edgar2621
őstag
Tudom, nem vagy egy kötekedős fajta
Persze, hogy látja mindenki, én 3 éve futozok, van akik jóval régebb óta és nagyon kiábrándultak belőle. És ez nem az a fajta túl sokat csináltam valamit és belefáradtam kiábrándultság, hanem a valami annyira szar hogy annál nincs lejjebb kiábrándultság. Itt azért vannak egy páran akik nagyon komoly szinten vannak és egyikük sem szereti a játékot. Blashe, SzakalyAti és Te például ilyenek vagytok, rólatok nagyjából tudom mit gondoltok a játékról. Az EA-re nem is érdemes köpködni, mert profitorientált cég és azt gondolom ennél jobban nem csinálhatnák a dolgukat. Valami olyasmit kellene csinálni, hogy lenne egy kompetitív Fifa minden évben és az UT külön. Nem kérdés, hogy melyiket vennénk 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nem pont ezen volt a hangsúlyom, hanem ha már Te is panaszkodsz, akkor az már gáz.
Most az mindegy, hogy ki milyen szinten van, ha vki lenti div-ekben van, akkor vagy nem hisznek neki, vagy csak a gépre fogja, hogy nem megy, nehéz még azt is megítélni, hogy mi lehet a gondja. Vagy pontosan tudja.
Akinek jobban megy, ott könnyebben elhiszik, de idén szó szerint mindenki látja, hogy baj van. Eddig 3-4 éven keresztül ment a vita, hogy van hendi, vagy nincs.
Most meg minden tré.

-
Edgar2621
őstag
Tegyük gyorsan hozzá, hogy a Div 1 győzelem értéke jelentősen csökkent a WL miatt. Most már elitenek lenni a nagy szám, a div szinte csak gyakorlásra marad meg a legjobbaknak. Persze amikor gyakorolnak akkor is gurítanak egy jó játékosnak 3-4-5 gólt. Persze így sem könnyű megnyerni 10ből 8 meccset, de már nem ugyanaz mint volt az elmúlt években. Tegyük hozzá pár WL-t sikerült végignyomnom és 28 meccs körül nyertem, ami látva azt, hogy én ,,csak" 25 nap körül játszottam a játékkal nem rossz. De lehetetlennek tartom azt a 60 nap és afölötti játékban töltött időt amit az elite 1 körüli játékosok beletesznek. És még akkor is sok mindennek kell klappolnia, hogy 40 meccsből 35öt megnyerj. DNF, bad luck, EAids stb szerepet játszhatnak.
A guru: én is kipróbáltam korábban a PES18 demot és nekem sem tetszett, volt pár szegmense a játéknak ami jobb volt mint a Fifa megoldásai, de összességében nem váltanék. Akkor már inkább egy 2K a Fifa mellé, vagy helyett

-
A guru
addikt
Srácok, kipróbáltam a PES 2018 demo-t, hát valami borzalom szerintem, az irányítás katasztrófa, védekezni gyakorlatilag lehetetlen, cselezni nekem nem sikerült, lőni szintén nem, szóval szerintem egy fifa 12 jobb ennél a valaminél. Ja és a grafika a pályán kívüli részeknél tök jó, a fű az nem sikerült, a játékosok arca sem sikerült valahogy, illetve az arányai a játéknak nincsenek eltalálva, a játékosok feje túl nagy, a labda a kapuhoz képst szintén nagy...szóval jó nekem ez a fifa úgy érzem.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Bizony, sokszor történnek dolgok, gomb nyomás nélkül.
A skill dolog: az, hogy mindegy milyen ellenfeled van, a gép egyforma szintre butítja a dolgokat, tehát neked mással is meg kell küzdeni, magával az AI-val, nemcsak az ellenféllel. Ő talál egy gólt és kész... magyarul csal a rendszer vki javára.
Régen ez nem volt, vagy nem ilyen mérékben, ha jobb voltál, akkor nyertél. Most az, hogy vki jobb / rosszabb nemsokat számít.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
Azt tervezem beszerezni, de Xbox-ra nem jött még ki sajnos. De van millió játékom amivel tudok játszani, Battlefield 1 és Battlefront is, ha már multi és óriási back log: Tomb Raider mindkét rész, Ding light the following dlc, Far cry 4 és Primal, Arkham Knight stb. Szóval van mivel foglalkoznom, a Fifa meg majd újra előkerül ha kiérdemli és azt az ereményt produkálja amit a játék képe alapján produkálnia kell. Mert ha valaki jobb nálam 5 góllal akkor nyerjen 5 góllal és fordítva. De olyan ne legyen, hogy pár napja játszik a gyerek és nyomkodja a gombokat amiből gól lesz(megtörtént eset).
-
Edgar2621
őstag
Skill gap és irányítás??? Ezek mik? A Fifa17 kódsorában ilyenek nincsenek
Én nem csak az ellenfelemet látom, nálam is történnek olyanok amiket nem is én csinálok. Nem nyomok lövést>gól, balra passzolok, de rossz lenne>jobbra passzol a játékosom, higy mindenképp nálam maradjon a labda. Ezek kisarkított pédák, de aki játszott a Fifa17-el tudja, hogy miről beszélek. Csak a szívem szakad meg, hogy nem tudok normális focis játékkal játszani, ez a baj. De ez már tényleg olyanná vált, hogy inkább rá sem nézek, nemhogy játszak vele. -
Edgar2621
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
Kizárt, bennem most tényleg eltört valami. Van sok játékom amik kijátszásra várnak, úgyhogy bye bye Fifa17. Ez nem amiatt van, mert nem megy a játék, hanem egyszerűen élvezhetetlen. Ha én nyernék hasonló stílusban sem élvezném, tényleg nevetségessé vált a játék. Nekem meg nem ér annyit, hogy olyanon idegeskedjek amiért fizettem. Pedig én nem is vagyok az a nagyon ideges típus játékok miatt, de a Fifa határon tud mozogni nálam is.
-
-
Edgar2621
őstag
Srácok én lejátszottam az utolsó meccseimet a Fifa17 nevű förmedvénnyel tegnap. Pár napja nyomtam egy draftot amit megnyertem, tegnap gondoltam játszok megint egyet. 2 győzelem után jött egy magyar srác, aki olyan szinten hányinger játékkal rukkolt elő, amit még nem nagyon láttam. Folyamatosan becsúszott, pár passzból építette a támadásait, mindenkivel rohant és ezt támogatja a game. Kikaptam tőle hosszabbításban olyan góllal hogy háromszor szereltem előtte és mindig visszapattant. Írtam neki hogy játszunk egy visszavágót. Na ebből lett 3 meccs, 2 kettőn megint kikaptam és egy X. Mindezt úgy, hogy utolsó emberrel legalább 10szer rúgott fel amikor ziccerben mentem, egyszer kapott pirosat a 4. meccsünk végén. Nálam tényleg semmi nem ment be, ő csak rohant és lőtt mindenhonnan, Pogbaval háttal rúgott például gólt úgy, hogy ketten álltak előtte, de ugye valahol elsurran. A második meccs kivételével mindegyiken sokkal többet támadtam és rúgtam kapura, de egy utolsó blokkoló láb, vagy a kapufa mindig ott volt. Nálam meg volt konkrétan olyan amikor két védőm sétált arrébb hogy nehogy véletlenül megzavarja az egyenesen futó csatárt. A meccsek végén természetesen jött az időhúzás. És jöttek a nagyképű üzenetek, hogy na ki a király, csak annyit kérdezek ki nyert stb. De nem is ez a pláne, hanem utána mondom játszok pár season meccset. Erre ugyanolyan ellenfelek, no skill, csak a rohanás és mindenre becsúszás. Aki ezt élvezi az beteg, ez már nem élvezetes csak egy random gombnyomkodó foshalmaz lett. Sajnálom ezt le kellett írnom mert elég volt ebből.
-
persie666
tag
Lesz ma Marquee Sbc?
-
TBMC
addikt
skaaacok, HUN national badgest honnan, hogy lehet szerezni?
transfer marketen megtalálom valahogy?
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Oksa! Köszi.

-
77Guba
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Anno kora tavasszal játszottam,de annyit ledobott a WL,hogy befejeztem,mert az UT-n kívül nem érdekelt más mód.A vagyonom szétosztottam 2 kissrác között,ezért meg bannoltak.Viszont nagyon hiányzott már a foci,így egy másik profilon most elkezdtem Season-özni(sosem dobott le onnan),viszont a WL selejtezőből már az első meccsen...☺
-
nyervi
aktív tag
azt már kezdi megszokni az ember gyereke, hogy ez a fifa olyan, amilyen, de hogy néhány játékos mekkora köcsög, az elképesztő. 11-es rúgások, az övé kimarad, én lőném az utolsót, megvárja merre rúgom és megszakítja a kapcsolatot. ha én nem, te sem nyersz. hú, de felbaszott. és nem ez volt az 1.ilyen

-
Stromi
kezdő
Hello
Most kezdtem nemrég a játékot, elötte sosem probaltam a FUT-et.Tudnátok segíteni mivel érdemes kezdeni a játékot?
-
dejvid8
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tiszta FUN így a Fifa a végén
DIV1 folyton, nem is csúszok le. Lehet hogy azért mert lesz*rom a játék hülyeségeit, vagy valamennyire megtanultam kezelni, fogalmam sincs.
Ismét építettem két FUN csapatot az alap nagy ratingű mellé, a két új:
Calcio A
és a klasszikus Francia csapat.Ez a 87-es Fékir egyébként emberfeletti....

-
sz_abika
addikt
Hejj, utolso UTnak neki ugrottam egy magyar csapattal, miután volt egy IF Gyurcsom. Még a tamado szekcio vállalható Nikoliccsal, karban de Guzmics es Lang CBnek borzalmas. Bárki meglatja a csapatom azonnal csak beivelget mogem, aztan a biggerekkel mit tegyenek szerencsétlenek

Amugy 1 nagy veresegen volt a többiben kontrákkal vertek
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Elvileg ha jól értelmezem a tactical defending az az újabb fifák hozománya és összetettebb és pontosabb védekezést igényel még a legacy a régi fifákból maradt meg a "két gombos" védekezéses cucc
holnap kipróbálom hogy mire jó 
Amúgy én a kiugratásokat manualra raktam egy ideje és sokkal élvezhetőbb. Szerintem át kell állni a full manual irányításra mert sokkal szabadabb lesz a játék ( nyílván nehezebb is). -
getdizzy
aktív tag
Sziasztok
Eléggé rég aktívkodtam már, viszont ma 11től ráérnék pár meccsre
valaki?
PS4 ID: getdizzy811
DIV 1. -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mi játszottunk már egymás ellen?

Elnézést ha most nem ugrik be a PSN neved. Mi az egyébként?

Blashe: köszi mester de nem véletlen pihent 6 napig a game (azon kívül, hogy nem volt idő), több érdekes kimenetelű meccs is hozzátett, a bentmaradás sima, de a win nem lesz meg. Oda több kell, plusz 3-4 nap nonstop game... Utoljára októberben ment rohadt jól, amikor 2 hétig otthon voltam tüdőgyulladás miatt, sztem emlékszel, utána ment a legjobban.
Vicc. Jobb formához nekem sok meccs kell.De nem hiányzik, most nyomom egészségesen.

-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ezt márn nagyon rég akartam kérdezni, hogy a két beállítás között, a legacy és a másik közt, mi a különbség?
-
ShiberMonkey
senior tag
Szerintem csak a higgadtság meg a rutin miatt
Azon kívül hogy jó játszol 
Nem rossz kezdés, de amikor vezetek az ellenfél védői mintha tudnák előre hova passzolok és lefülelik a labdát, vagy annyira mögöttem vannak hogy vissza passzra kényszerítenek.
Olyan mint a fifa 07-ben volt az egy gombos szerelés.
Másfelől nézted a legacy defendinget a beállításoknál ? Nagyon OP gyanús. -
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi, biztos a sok kihagyás miatt...
(mellettem volt a gép)Teljesen jól állsz, div 1-ben az egy jó kezdés.

-
A guru
addikt
Még mindig csinálj ezt a meccs elején ledob a szerverről dolgot, kizárólag meccs elején csinálja ha csinálja még a középkezdés előtt. Nem tudom miért van ez.
-
gabesz82
őstag
Srácok! Aki Origin Access előfizető annak most az Icon Edition 72.89 euró, ennél olcsóbban szerintem sehonnan sem lehet beszerezni.
-
77Guba
aktív tag
Köszi szépen srácok!
-
77Guba
aktív tag
Valaki tudna legyen kedves segíteni.A fő profilomon bannolva lettem a Fifa 17 online részéből,amit nem is oldottak fel.Ha megveszem esetleg a 18-at,akkor azon is bannolva leszek,még nem írok nekik vagy tiszta lappal indulhatok?
-
MdewC
nagyúr
#6 nap szünet #div 1 #3-0 6-0 4-0 #tudok játszani #uccsó gól #Pogba --> ragequit #ealogic #easupport to the new players #Buttland lepke #hamarosan fifa 18 day 1 patch

Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

felszaladt labdástúl, és a kemény 40es shottal 88as Handámnak 30ról úgy bevágta, hogy az rá sem mozdult 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)