Új hozzászólás Aktív témák

• nyervi

aktív tag

válasz marcess #23965 üzenetére

de, tolt már. viszont simán érezni mindkettőt már az elején. de az ellenfélről is meg lehet állapítani, hogy jobb vagy csak a gép tolja. azt meg eléggé kétlem, hogy minden 2. rohadt jó fifás csak most tudta megvenni a játékot és azért futkos annyi alap BPL csapat, leginkább 89-96-os chemmel. van, amelyiken szinte érzed, direkt rakta úgy össze, h véletlenül sem legyen 100-as a chem.
    valamelyik nap játszottam valakivel, akinek full színes csapata volt, Neymar-Suarez-Messi támadósorral és érezhetően jobban is játszott nálam. már előre feladtam, hogy oké játsszuk végig, legalább a meccsért kapott zseton meglegyen. erre nem kellett 1 félidő és már sajnáltam a másikat, mert konkrétan szinte mindegy volt mit nyomok az összes passzom célba ért, a védők maguktól szereltek, a kapus mindent védett stb. és tudom h 10 perc alatt nem tanultam meg istenként játszani. no, a sima nem 100chemes, arany (néha benne 1-2 ezüst) lapos csapatoktól ugyanezt kapom, csak akkor én szívok.
    az meg egyszerűen hihetetlen, ha végre 2 divet feljebb tornázom magam, egyetlen pont kell onnan is a feljebb jutáshoz és az 5 meccsből nem tudom behúzni. sőt, a legtöbbször vissza is zuhanok 2 div-et.
    no, az ilyenektől szar igazán a játék

Új hozzászólás Aktív témák