Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aguinaga

őstag

válasz szupersanyi #2297 üzenetére

Szia (és szia mindenki, mert új vagyok a topikban)!

Én is onnan vettem, tegnapelőtt megkaptam a kódot, letöltöttem, és éjféltől már nyomom is.
    Egyelőre nincs gáz vele, remélem, nem is lesz.

Amúgy kis segítség elkelne a játékhoz, mert kb. 6 évvel ezelőtt fifáztam utoljára, akkor még nem emlékeim szerint szó nem volt ilyen ultimate teamekről meg FUT meg minden.

Csak annyi a gondom, hogy valami nagyon alap, szájbarágós leírás van az ultimate team játékmódhoz?
    Pl. ha csinálok egy ultimate csapatot, akkor kapok kártyákat, amikben minden féle fajta nemzetű és bajnokságú emberek vannak (persze ilyen 55-75 overallal) és gondolom a chemistry ezért ilyen fos (régen sokat NHL-eztem, amikor még volt PC-n, onnan ismerős a chemistry fogalma), de hogyan tudok más embereket szerezni. Adjam el a 75-ös csávókat, mert a 50-esért gondolom a kutya nem ad egy lukas coin-t se. Meg több csapatot is lehet csinálni, itt olvasom, hogy Calcio A csapat meg BPL, ebből gondolom.
    Szóval nem akarlak fárasztani titeket itt ezzel a dologgal, viszont nekem nagyon tetszik ez a kártyás rész így első blikkre.

Új hozzászólás Aktív témák