- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is rage quiteltem már nagyon erős csapattal egy sokkal olcsóbb ellenfél ellen. Mégpedig azért, mert annyira tolta az ellenfelet a gép, hogy nem voltam hajlandó végigjátszani azt, hogy a gép elcsalja a meccset az ellenfelem javára és minden jó megmozdulásomat kapufára rakja. Persze az ilyen 78-as játékosokkal megáldott csapat majdnem minden lövéséből gól lett. Egyszerűen az van, hogy általában az alacsonyabb ratinggel rendelkező játékosokból álló csapatokat jobban segíti a gép.
Szépen összegyűjtötted a zsetonokat.
Szerintem IF játékosokra érdemes lehet beruházni, ők általában tartják az értéküket, sőt néha növekedik is az áruk, de semmiképpen sem veszítenek annyit az értékükből.
TOTY héten mindenki nagyon nyitogat és elad, nagy lesz a kínálat, akkor hirtelen minden olcsóbb lesz, én akkor fogok bevásárolni a félretett zsetonokból, mert az előző években úgy volt, hogy a TOTY hlt után elkezdtek növekedni az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem IF játékosokra érdemes lehet beruházni, ők általában tartják az értéküket, sőt néha növekedik is az áruk, de semmiképpen sem veszítenek annyit az értékükből.