Új hozzászólás Aktív témák

• chop

őstag

válasz Rypejakten #17405 üzenetére

Nekem gyakorlatilag az osszes divizioban ezt csinalja. Az elejen altalaban hasonlo ellenfeleket, esetleg gyengebbeket kapok, ha ezeket a meccseket hozom, akkor van esely a tobbire. Ha hozom, mert ugye itt sem az van, hogy nagyon konnyu, csak epp van eselyem, akkor lehet valami kesobb.

Szoval 2-3 meccs ilyen, utana pofozogeppe valok, gyakorlatilag olyan ellenfeleket kapok, hogy az eletemert kuzdve probalok egy dontetlent kihozni, jellemzoen mindez eselytelen, olyan rush-ot kapok, hogy felpasszolom a labdat, a terkepen nem latszik, hogy kinek menne, de mire odaerne a labda, az ellenfelem mar megelozte a jatekosomat, ugy,hogy termeszetesen o is max a radaron latta, hogy kit kene raallitani. Ertem en, hogy profik vannak, de bazmeg, 5. osztalyban miert kell ilyeneket hozzam vagni?..

A masik kedvencem, amikor szinten felpassz, megfordulni mar meg sem probalok, mert azonnal elveszik, de ujabban mar felboritjak a picsaba a jatekosomat es ugy szedik el a labdat. Teljesen remenytelen. Amugy nem lenne ezzel gond, de en hiaba allitok high pressure-t, team pressing-et, akarmit, nekem ilyet nem nagyon csinalnak. Masreszt total eletszerutlen, hogy az ellenfel ugy rush-sol vegig egy meccset, hogy egyaltalan nem farad el. Es 10-bol 9 ellenfel ezt csinalja, szanalom. Mathieu lefutja Moratat meg ilyenek.

Amugy a ratio-bol eleg jol lehetne ellenfeleket osszesorsolni, de nem, az EA inkabb kurva eros vs. atlagos ellenfeleket szeret osszerakni. Koszi.

Új hozzászólás Aktív témák