Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Ezt a kölcsönzést még én sem látom át. A lényeg, hogy minél jobb egy játékos, annál kevesebb meccsre tudod kölcsönvenni. De UT-n belül most nem is találom, hol lehet kölcsönözni, lehet csak az elején ajánlotta fel. Akkor viszont jó hülye voltam, hogy Ribery, Reus stb. helyett Sterlinget vettem kölcsön.
Coinba egyébként nem kerül, csak ebbe a tapasztalatpontba, vagy mibe. Szerintem az elején választhatsz egyet, akit kölcsönvehetsz "ingyen", aztán már csak a katalógusban lévők közül választhatsz. Ott meg Bale és Lewandowski talán az egyetlen értelmes. Ramsey, Matuidi, ilyenek vannak még rajtuk kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Coinba egyébként nem kerül, csak ebbe a tapasztalatpontba, vagy mibe. Szerintem az elején választhatsz egyet, akit kölcsönvehetsz "ingyen", aztán már csak a katalógusban lévők közül választhatsz. Ott meg Bale és Lewandowski talán az egyetlen értelmes. Ramsey, Matuidi, ilyenek vannak még rajtuk kívül.