Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
Ha már a kérdőív eredménye felől érdeklődött valaki, szívesen megosztom veletek az eddig kapott válaszokat. Az alábbi linken éritek el: [link]
Amennyiben sikerül, mindenképp bekerül az első hozzászólásba.
A FUT-hoz egyébként tényleg jó lenne egy kis GY.I.K., amennyiben nem nagy fáradtság, valaki megcsinálná?
Nagyon hálásak lennénk mi, akik nem nagyon játszottunk ezen játékmóddal. -
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mibe kerülne ez PC-n?

-
vegitossj7
addikt
-
Andris837
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na igen.. játszottam 5 offline fut meccset és lesérült 3 játékosom...

Spórolok ezerrel, nincs sok zsetonom, van egy fos csapatom.
Gondolom az arany pack nyitás a legrosszabb amit tehetek. Játékosokat vásároljak, tudatosan a kis kuporgatott pénzemből? -
vegitossj7
addikt
Ha lenne egy 15k-m, akkor én tuti ezt csinálnám

[link] -
bulikavagyok
nagyúr
Tetszik a játék, de miért van az, hogy minden meccsen lesérül legalább egy játékosom?

-
vegitossj7
addikt
Milyen fura, én mindenféle "fórum" nélkül kitaláltam mindent amit kell, egyesek meg kettőt nem léptek a menüben, máris pampognak kétségbeesésükben.

Írok is egy GY.I.K.-et.
-Ha játszani szeretnél, vegyél gamepadot.
-Ha eltűnt valamid, várj, majd írj a http://help.ea.com/hu/-ra.
-1 platformon csak 1 Origin játékosprofilod lehet, így meggátolva a lehetséges PC-s csalást.
-Ne vegyél coin-t mert bannolnak és instant köcsög leszel.
-Nem szabad ékezetes Windows felhasználónévvel játszani, mert a töltőképernyőnél kiakad.
-Akinek nem márkás gamepadja van (és nem jó a jobb analóg), azoknak ajánlom ezt. Tedd be a főkönyvtárba és konfiguráld be magadnak.
-A jó játékos nem azt jelenti, hogy Te is jó játékos vagy.
-Ha laggol a játék, próbáld ki a főnettel, ha úgy is, akkor ez van.-ÉS MIND FÖLÖTT:
⇩ -
KubanitoS
veterán
Meg kell keresned, hogy az általad keresett "nyíl gomb" mihez van már eredetileg hozzárendelve. Ez valamilyen taktika lesz talán, vagy mentalitás. Na ott jelöld ki és válaszd ki a helyére a "j" vagy "k" vagy azt a betűt amelynek helyére az adott nyilat akarod tenni. Meg fog cserélődni a kettő.
Amúgy maga a játék szerintem igazán jó lett. Nyomattam egy próbameccset az Arsenallal és kb olyan fílingje volt az egésznek, mintha a tévében néztem volna a meccset. Nagyon király.

Az egyetlen hátrány talán az, hogy valamiért kicsit mosottasnak tűnik a játék, vagy nem tudom, de elsőre ez tűnt fel. Mintha blur effekt lenne rajta. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Toninho13
aktív tag
Bundesligás budget OP játékost tudtok mondani?
-
IzI
senior tag
Hi
Megtudja mondani vki,hogy a billentyűzeten az irányítást mért nem lehet a sima nyilakra rakni? Helyette k l j meg nem tom mire rakja rá.
-
evibly
senior tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Kérdés, hogy hol keresed őket...ha klubba küldtek őket, akkor a My Club/Players alatt ott lesznek, csak nyomni kell egy keresést mindenféle szűkítés nélkül, és akkor listázza neked őket.
mi értelme hogy az ut-ben több csapatot is csinálhatok?
Ház, ez lenne ugye az UT mód sava, borsa
Kedved, ízlésed, játékosállományod szerint különböző kereteket hozhatsz létre, ami a szórakozáson és a változatosságon kívül azzal a haszonnal is jár, hogy ha lesznek ligára kiírt (online/offline) bajnokságok, akkor azokon csak akkor tudsz részt venni, ha a feltételeknek megfelel a kereted.A leggyakrabban liga alapú kereteket szoktak létrehozni, mert akkor az összhang maximális lesz: vagyis játékosoik a BPL-ből, Serie A-ból, Bunbdesligából, stb.
-
Carvus
senior tag
megjött közbe nekem is, már telepedik is!
héten ezt a csapatot sikerült összekukáznom, természetesen ajándék pakkokból semmi használható, egyedül egy Wellbeck akit 3k-ért sikerült elpasszolni...
Medel helyett Insigne ha támadni kell, csatárba meg majd egy Palacio v Higany kéne, ha meglesz rá keret...

-
losilee1337
aktív tag
Ja és azért is sárga ha gyorsan elszaladok az ellen mellet az meg a huzatomtol esik

-
szami777
addikt
Na átvettem én is a játékot, adtak hozzá egy baromi szép fifa 13 fémdobozt, gondolom nem tudtak vele mit kezdeni.

1 meccset lenyomtam gyorsan, kicsit mintha könnyebb lenne a demonál, de nagyon bejön. Féltem hogy a Chelsea zseniális harmadik mezét nem rakják be (nem tudom miért, harmadik mez eddig is volt mindig), aztán elégedetten láttam, hogy benne van, marha vagány

A játék nagyon jó, örülök hogy közel a hétvége.
-
P. úr
tag
Kibaszott jó... Web appben volt már 11k-m, meg fasza játékosom. Erre belépek psen ugyanazzal az e-maillel, mint amivel pcn nyomtam, és nem tartotta meg az ultimate teamemet, hanem újat kell kezdenem. Support tud ezzel kezdeni valamit?
-
Cseri0058
őstag
lenne pár kérdésem az ultimate teammel kapcsolatba.
kaptam az elején ilyen gold packot. ki nyitottam és a játékosokat beküldtem a klubba de nincsenek ott a játékosok... sehol sem találom őket... valami ötlet?
illetve annak mi értelme hogy az ut-ben több csapatot is csinálhatok? -
zsoltirte
aktív tag
(#1467) VÁMpír
Ha lenne PS4-em tuti, hogy arra venném meg PC helyett. (Xbox360-on játszom)(#1465) Madn!ght
99%, hogy berakod azt megy. Pont ez a konzol lényege, hogy nem kell vacakolni a játékokkal. Ha akarod "feltelepíted", ami annyiból áll, hogy berakod a dvd-t és megnyomod az Install feliratot. Kód általában akkor van, ha nem dobozos a cucc, hanem csak letöltőkódot vesz az ember vagy vannak valami kiegészítő cuccok, amiket szintén netről lehet letölteni kód segítségével. -
VÁMpír
aktív tag
Szerintetek PS4-re vagy PC-re érdemesebb megvenni a játékot?
Főleg online játék miatt kérdezem.(Utoljára kb 5 éve játszottam online FIFA bajnokságban, szóval most eléggé előről kéne kezdenem)
Alapból PC-re venném meg, de olvastam olyan hozzászólsáokat a FIFA 14 topikban, hogy online sok a csaló (?) és a 15-öt már inkább konzolra veszik meg. -
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem a játékot PS3-ra, ma meg is kaptam a konzolokszervizétől. Első PS3 játékom, így még nem igazán van a témában tapasztalatom. Az viszont elsőre feltűnt, hogy nincs a dobozban CD-kulcs.
A csomag bontatlan volt, én bontottam ki. Még a melóhelyen vagyok, így kipróbálni max késő este lesz lehetőségem. Tűkön ülök, mert az ismerős belém vágta az ideget, hogy a PS3-on a korábbi verziókhoz volt kulcs.
Az tudom, hogy PC-n mindig van kulcs, konzolon ez hogy működik?
Remélem itt tudtok valami megnyugtatót írni.

Köszi előre is!
-
Meghivott
addikt
Ultimate Team változatot vettem (ps4), kódokat beírtam, az ígért arany pakkokat mikor, hol, hogyan kapom?
-
Chereiose
addikt
Xbox 360 profilt akkor nem lehet áthozni PC-re? Nem nagyon találtam lehetőséget rá játékban, hogy bejelentkezhessek valahol.
-
evibly
senior tag
Csak sima idényekre volt időm, ott nyomtam két meccset Bayernnel.
Valóban jobb a demónál, de a FUT-hoz képest (gondolom) őrjítően lassú a játékmenet, mindenki lassan mozog, mintha valami lekvárban gázolnának - elég idegesítő. De már két meccsen látszik, hogy még reálisabb az egész, nagyon figyelni kell, hogy merre mozogsz támadásban, védekezésben, mert csúnyán túl tudnak futni a labdán. Sőt, labdaátvétel után nyomkodom a lövést és sokkal később reagálnak, mint 14-ben.
A tempó valóban nagyon OP lett, és a hirtelen megindulásokkal sokkal jobban lehet operálni, mint a tartós sprintekkel. A fejelés nem tűnik lebutítottnak, a második meccsen (ami 3:3 lett) kizárólag fejes gólokat kaptam, nekem persze egyet sem sikerült így szereznem, viszont mindhárom gól nagyon szép, kiugratós passzjátékból született, vállon is veregettem magam

Xbox 360-on nyomom, valamivel szebb, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a fizika is módosult, jobban van súlyuk a játékosoknak, szóval én élvezem, csak nehogy egyszer lássam élőben, hogy milyen a next gen

Vettem pár ezer Fifa pontot, annak nagy részét elnyitogattam és a spanyol csapatom összeállt, de nagy fogások nem voltak, 84-esnél nincs jobb: Higuan, Santi Cazorla, Negredo, Handanovic, Moutinho a csúcs.
-
viktor82
őstag
A pc-ből is hiányzik a magyar vagy csak a konzolokat érinti ez?
-
dracox
addikt
Valakinek megy a mobilos Webapp? Nekem Messi-nél nem megy tovább :@
-
RoYaL8
csendes tag
Sziasztok, tegnap sikeresen hozzá jutottam a PC-s változathoz, a játék nekem nagyon tetszik, látványos a sok újítás. Viszont van egy problémám, amit az eddigi években sikerült mindig valahogy megoldani. Ez a gamepadon levő RS vezérlése. Eddig x360ce progival többnyire sikerült használni, viszont idén nem tudom semmivel sem elérni, hogy tudjak cselezni. Valakinek esetleg valami tipp? Köszönöm előre is.
-
zsoltirte
aktív tag
Másnál is lagzik az online játék vagy nálam van valami gond? Ilyen a netem. Tegnap is akadt néha és sajna most is, hogy játszottam egyet.

-
Carvus
senior tag
Konzolokszervizes futar csongetett mar vkinel?

-
oneak7
tag
Sziasztok
Kiakartam próbálni a demót, de valamiért indítás után kilép a játékból.
Azt írja EA spots fifa 15 program leállt. Nem tudjátok, hogy ez miért van?? -
TommyGun
őstag
válasz
cettlee
üzenetére
gondolj, gondolj, gondolj....
Originbe tudod csak letölteni, amíg nincs a kezedbe a kód és nem adod hozzá az Origin accountodhoz addig hogy tudnád elkezdeni a letöltést?
Csak az alkalmazásaim menüpontba lévő ikonokról lehet telepíteni, oda meg csak akkor kerül ha van jogod használni is.Ne kérdezd még van ilyen hülyén ez kitalálva, mert PL a Blizzard Battlenet programja simán letölt bármilyen gémet, max a PLAY gombra kiírja hogy nincs hozzáférésed...
Ez jobb megoldás mert egy jópár tizenX gigás játéknál le lehet tölteni előre a cuccod de Originbe nincs ilyen tudtommal...Mellesleg ha a kezedbe lesz a DVD onnan gyorsabb lesz felrakni, autorunt elindítod bekéri a kódot és az Origin magára húzza a DVDről.
-
cettlee
őstag
hogy a tökömkbe kell elöre letölteni a fifát? csak akkor lehet ha már meghozta a postás bácsi a fifát?
-
zsoltirte
aktív tag
Ahogy nézem idén fontosabbak lesznek a cserék. Pl Di Natale Stamina 69. Meccs végére már KO(2x le is sérült) és kövi meccs előtt már csak 92 az energiája. De a semmit nem védő kapusom is esett hármat(Marchetti , offline idény, könnyű meccs, labdát se látott). De sok más játékos is nagyon bezuhan a végére. Más is úgy érzi, hogy jobban csökken az erőnlét?
-
TommyGun
őstag
Tegnap sikerült elköltenem KB 50ezer FCC pontot, az összes FUT coint, cipő, laszti, retro mezt megvettem, a 75 ezremből kb 25 maradt, nem mintha másra jó lenne

-
Adebayor
aktív tag
sziasztok.
tudtok már olyan oldalt ahol már lehet kapni kódokat? akár itt is. és olcsón

működö virágbolti verzió linket is elfogadok pü-be kipróbálásra

köszi
-
MdewC
nagyúr
válasz
TommyGun
üzenetére
Igen, ezzel tényleg nagy szerencsém volt.

A csapat már am megvolt, viszont így könnyebb lesz kereskedni.
Ezen a hétvégén nem lesz időm, de lehet jobb is várni 1-2 napot a komolyabb kereskedéssel, mert sokan még neki se álltak, jön a 7vége, elég hektikusak az árak, nagyok az ingadozások. Persze lehet kockáztatni a nagyobb értékűekkel, hátha, de szvsz jöv 7re kiszámíthatóbb lesz a piac. -
MdewC
nagyúr
Halihó!

Nem hittem el, de amikor megláttam, nagyon megörültem, egyébként arany pakkból jött!

Jelenlegi, most van 80K-m, ezt kéne jól befektetni, hogy bővüljön a Juvés alakulat Pogbával, Tevezzel és Vidallal, de maradjon zseton kereskedni is.
Szép lassan, nem kell sietni. 

-
TommyGun
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igazából amúgy nincs, tehát a ritka itt nem azt jelenti hogy minden playerből lehet ritka lap ami jobb..
Hanem PL Lewandowskiból csak ritka arany van, nincs normál...tehát effektíve nincs sok értelme
-
elod22
senior tag
Egy szívességet szertenék kérni. Ha valakinek PC-n fent van még a demo és már a teljes játékot is tolja, nem készítene egy összehasonlítást az FPS-ről? Nagyon jó lenne megtudni, hogy optimalizáltak-e valamit a jatékon. Előre is köszönöm!

-
drk88
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Bronzból,Silverből,Aranyból is van kétféle, ritka ami csillog a másik meg a sima.
-
bandi0000
nagyúr
hy
Valaki le tudná írni nagy vonalakba hogy a lapoknál melyik megjelölés mit jelent? a pozícióba? Mert ugye mikor magyar volt akkor be tudtam azonosítani melyiknek mi a pozíciója de így angolnál már nehezebb és csak találomra csinálom

-
h_eduka
tag
amúgy az idei évtől nincs se magyar felirat se magyar kommentátor?
-
MdewC
nagyúr
Kicsit bánom, hogy el kellett most adni, de egy silver Muriel 90K-t hozzon, ezt nem gondoltam.

-
evibly
senior tag
Kijött az új Companion app, töltsétek!
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez priceless

-
zsoltirte
aktív tag
Nekem csak a 7. meccsen jött szembe Messi brigád, de amúgy jó néhány erős keret volt már, pedig még csak 8 online meccset játszottam.(+kb 4 offline). Mondjuk én se gyengével megyek már(A keret fent, B keret padon). A zsetonlöket nagyon jól jön. Azt nyomja be mindenki.
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
1. Benyomások, igaz csak 1 meccs alapján, de a demóhoz képest:
- Nagyon lesimultnak (túl beállítottnak tűnik), eléggé leszabályozottnak érzem, de majd kialakul.
- A demóhoz képest NAGYON könnyű védekezni, okés, hogy csak egy gyenge angol csapat ellen toltam offline wclass-on, de mindent szereltem, a játékos ráfutás (saját cointain) nagyon OP!
- Nagyon könnyű lasztit vezetni is, simán szlalomoztam, talán a jobb csapatok ellen más lesz. (Ebben bízom.)
- Nagyon kell egy patch, mert a nem általam irányított játékosok sokat ütköznek és fura formákat vesznek fel és fura összeakadások is vannak, ezt JAVÍTANI KELL!Sima 4-0. Videót mentettem, de nem tudom, hol kell linkelni, szlalom után Romulo hulla fáradtan 18-ról ficak. Fura eddig.

-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Nekem Xbox360-on müködik minden funkció a FUT-on ofline kupa, bajnokság, kereskedés stb.Kivéve egyet, ONLINE se kupát se bajnokságot nem enged játszani.
Azt írja ki hogy a "Profilod nem rendelkezik a szükséges jogosulságokkal"
Tapasztalt más is ilyet?
Vagy esetleg ötletek hogy mi lehet a probléma? -
MdewC
nagyúr
MURIEL!!!!!!

-
szami777
addikt
Nagy a csend. Van éjféltől játék vagy nincs?

-
TommyGun
őstag
Na vegyetek fel pls, hátha lesz vmi PHs liga vagymijaszösz

Origin ID: KAHLEST
-
gyuromoj
veterán
Na játszottam 4-5 meccset. DEMO-tól sokkal jobb, de vannak apróbb bakik még néha.
Egyelőre Semi-Pro gép ellen toltam.
Az elején ugye meg kellett adni egy profil nevet, ami meglepő módon gyuromoj lett.
Na már most. Ha öcsém holnap akar játszani akkor ő tud magának csinálni egy külön profilt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest