Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Én is itt vagyok, tudnék játszani és megy s szívás a szerverekkel.
Ha valaki szintén Xbox 360 előtt ücsörög, vegyen fel, játszunk akkor legalább egy barátságos meccset.

Az azonosítóm: evibly
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam is vacakol. Kicsit játszanék erre az origin sem jó

-
dracox
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
Sokan a megjelenés előtt egy héttel a webapp-ot használták egy kis tőke szerzésre. Én sem vettem még meg a 15-öt, de már 60k-t össze kereskedtem ezáltal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Argentin27: Te is megvetted már?

-
argentin27
senior tag
Ez most tényleg komoly, hogy már a második napja szarakodik az UT szerver???
Ezek semmit sem fejlődnek, egy vicc ez a cég!!!

Tegnap is egész nap baszakodott, már kezdett felmérgelni, erre ma belépnék és közli: "menj az anyádba"
Ez egy hatalmas VICC
-
ali75
aktív tag
Csak nálam nem megy a játék??? Szerver elérhetetlen egész délelőtt???
-
Dinter
addikt
Most komolyan, minden meccsen minden passz után 5 másodpercet fog tölteni lag miatt?
Én ezt nem bírom, ki is léptem... -
Andris837
senior tag
Felvettem jópár embert innen a fórumból - azokat akik kitöltötték a kérdőívet -. Kérlek benneteket, hogy igazoljatok vissza.

Origin azonosító: syder24
-
Nazara
őstag
Srácok, valaki nem játszik TippszMiksz Fc néven innen? Eddigi legjobb ellenfelem volt

(#1683) saltanus: Csak 360-on és PS3-on van, de már ezerszer le lett irva.

(#1684) Dr. Student: Azért drága mindenki, mert csak most kerülnek a lapok a pakkokból piacra, hiány van. Folyamatosan fognak csökkenni az árak.
-
ali75
aktív tag
Ez már most egy nagy rakás szemét!!! Már most nem lehet belépni játszani,ha belépek pedig meccs végén kiírja hogy sorry gyere majd vissza... Ez egy szar már most!!!Nem elérhető a szerver???Fúj...
-
Dr. Student
senior tag
Sziasztok!
Nem játszottam sokat, de azért az Fifa 14-ben 3-5 div-ben voltam folyamatosan...
Játszottam 5 meccset 1 döntetlen és 4 vereség arányom... valami azért változott.

Nem tudom ki-mit tud róla, de miért ennyire magasak az árak ?
Egy normálisabb játékos is több tízezer coin szinte egyet sem tudok venni... nem nagyon értem....
Most jelent csak meg a játék és nem hiszem el, hogy több tízezer ft-okért kéne zsetont venni... -
saltanus
aktív tag
nektek van magyar kommentar ,? mert en csak angolt tudok valasztani
-
minasm3
tag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Szia!
Én is erre gondoltam, de amikor frissíteni akartam a DirectX-et, akkor azt írta ki, hogy jelenleg annál frissebb, vagy már azzal egyenértékű van fent a gépen.

(#1677) TommyGun: Win 8 van fent, köszi a kérdést.

-
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Így pár nap után az UT-ről milyen vélemények alakultak ki?
14-ben megevett az ideg szóval várok még tapasztalatokra, hogy megéri-e a 15. Mert ha ugyan olyan büdös bugos/laggos/idegőrlő akkor nem sürgetem a beszerzését.

Köszöntem előre is!

-
Nazara
őstag
válasz
Keller16
üzenetére
Én Rob Green-t használom, elég bénának nézett ki az elején, de 350-ért vettem, mert a piacon található legolcsóbb BPL arany kapust kerestem még egy hete.
Nem rossz, elég sokat megfog, bravúrjai is vannak, viszont azért érezhető, hogy nem a legfelső szint. Eddig egy meccset vesztettem el az UT-ben, de akkor sem ő volt a hibás, hanem, hogy végig emberhátrányban toltam.Egyébként az ellenfél kapusai sokkal többet dolgoznak (én dominálok, szinte mindig, nyehehe
), és szerintem pedig pont hogy fejlődtek, sokkal nehezebb gólt lőni. Ami viszont izgalmasabb, hogy már éles szögből a rövidre is lehet lőni, van rá esély, hogy beakad.(#1673) Genji: Szép gól volt!

(#1668) cettlee: Sajnos ilyenkor semmi mód nincs a megszakitásra, vagy végigjátszod úgy, és reméled, hogy megjavul, vagy kilépsz, akkor viszont vereségként könyveli el. A 14-ben ellenben volt egy olyan "bug" (ficsör?
), hogy ha alt+f4-el kiléptél a játékból, akkor csak a szerződést vonta le, de a meccset nem irta jóvá, kezdhetted előröl másik ellenféllel. -
Keller16
aktív tag
A kapusok nálatok sem érnek sz@rt sem? Vetődnek-vetődnek, de mintha direkt nem akarnának a labdába érni. És nem csak UT-ben, de online seasonsben dettó. Még jó, hogy featureként harangozták be a javított kapusokat

-
MajsztR
csendes tag
Hy
Mi a fontosabb am, hogy minél erősebb emberek legyenek a teamemben, minél több csillagos legyen vagy a chemistry? -
Genji
őstag
-
sylvia_1988
tag
X'DDD Balerinás zenélődobozban érzi magát.
Egyébként tényleg borzasztó idétlen bug.

-
Zsohi
őstag
Belefutottam az eddigi leghülyébb FIFA bug-ba amióta játszom a sorozattal.

-
sylvia_1988
tag
válasz
minasm3
üzenetére
Tedd fel a legfrissebbet videokártya driverből és DirectX-ből, nekem ez megoldotta a problémát (anno egy másik játéknál ütköztem bele ebbe a hibaüzenetbe). (A videokártya drivert csak biztonságból írtam, mert én annak idején tanácsra azt is frissítettem, de szerintem a DX update orvosolta a gondot.)

-
MdewC
nagyúr
Ez nem is rossz.

Amikor 22 kapura rúgás mellett van 2 kapufád, az ellenfélnek pedig 0 pontos lövésből 1 db gólja, amivel vezet, na az a szép.
Eddig minden meccsemen online 2x többet lőttem, amiből sok volt ziccer. Még sokat számít a "szerencse" faktor is, majd belejövünk.
Mondjuk sok meccs még nincs a kezemben, de alakul.
-
cettlee
őstag
engem is érdekelne hogyha laggol a meccs, akkor mi a teendö? van valami olyan hogy mutual end vagy ilyesmi, ésakkor mindkét fél választ hogy abbahagyjuk e a meccset vagy nem. ennyi? ha nemre megy akkor szopjam végig a meccset?
-
minasm3
tag
Sziasztok!
Én is megvettem tegnap este a játékot Originen keresztül.
A probléma akkor kezdődött, amikor el akartam indítani.
''A(z) C:\Windows\System32\DINPUT8.dll nem Windows rendszerhez lett tervezve, vagy hibát tartalmaz....''
Minden indításnál ezt a hibaüzenetet kapom.Valaki tudna segíteni ennek a megoldásában?
Nagyon szépen köszönöm!
-
Meghivott
addikt
Kezezést beallitottam, de még egy sem volt...
Valakinél esetleg? -
Dinter
addikt
Laggos g*cikkel mit lehet csinálni?

-
Backrau
aktív tag
Sziasztok, megvettem eredetiben a Fifa 15-öt PC-re. Feltettem (Win 8.1), de nem indul el. Rendszergazdaként futtatom, de semmi. A Fifa 14 megy. Ez miért nem indul el?
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A 14-ben az online résznél voltak létrehozott szobák, ahol lehetett másokkal játszani.
Ebben a részben csak én nem találok ilyet, vagy másnál sincs? -
Meghivott
addikt
Offline manager season-ben, ha válogatotthoz hívnak kapitánynak és elvállalom, akkor a klubcsapatot már nem irányíthatom?
-
Dinter
addikt
Kezdő UT-s vagyok, egyből menjek az onlinera? Nyomni akartam egy offilne tournamentet, de gondolom amatőrön lehetett, mert 18-0ra nyertem.
Nazara: köszi, valahol világklasszis és legendás között vagyok

-
drk88
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
hát én játszani szeretnék nem szenvedni...
-
Chereiose
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Engem inkább az ideg vet szét, hogy nem lehet játszani vele amikor akarok

-
-
drk88
senior tag
remélem egész hétvégén ez lesz h nem lehet belépni most már az UT ba sem..
-
Chereiose
addikt
Na most már tényleg elmegy a jó.....-ba a szar EA. 10 emberrel lehoztam 2 gólos hátrányból 4-4 re online egy meccset, erre a végén kiírja, hogy rossz a kapcsolat, kilép a főmenübe...Rohadtul ajánlom neki, hogy adja meg a meccs utáni coinokat...
Játszhatatlan szar.Jó az igaz, hogy gyakorlatilag ma jelent meg, nyilván 1 hét múlva nem lesz ennyire leterhelt.
vegitossj7: De nem tudom ezek a 400 coinsos játékosok ugyanolyan 60-as szintűek, még kereskedni is alig lehet vele, mert ki veszi meg ezeket?
-
Scale
őstag
Végre a fos laggos játék közepette sikerült nagy nehezen összeállítani az első csapatom:
[link]Kb 9k zsetonból jött össze, Turán volt 3k, de mivel nincs semmi normális török bal szélső (legalábbis szerintem) ezért muszáj volt őt beszerezni.
-
szami777
addikt
Valakinek sikerült replayből mentenie?
Egyszerűen nem értem miért nincs ilyen opció... -
cettlee
őstag
fifa 13ban gyakran csináltam azt hogy a szöktetés utáni elsö érintés egy skill move volt, mondjuk egy body feint vagy rulett. itt ezt hogy lehet megvalositani? ugy vettem észre hogy a sprint lenyomva tartása nélkül is a jobb analoggal knock on-t csinál a játékos, tehát irányba pöccinti a labdát ha elérte. tehát ha a szélen utolérem a kiugratást, és lefele pöccintem a jobb kart, akkor testcsel helyett kiszökteti magát az oldalvonalon
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
+ (#1646) Chereiose:
Türelem skacok, megjelenéskor rengetegen huppannak rá a szerverekre, szerintem csak karácsonykor meg TOTY-kor lehet hasonló a terhelés.

-
Chereiose
addikt
Megint mi a jó szar van az UT-vel? Nem enged be...állandóan gond van ezzel a mocsok csatlakozással is, 14 ben is naponta volt "karbantartás" itt meg simán nem enged be csomószor..
Örülök neki, hogy ~10K ért az ember egy bétát kap szinte..
-
Cseri0058
őstag
Na nekem ez lenne az álom csapat. Csatárokat még nem tudom. Eredetileg ronaldo és rooney lenne de azok drágák szóval majd kell keresnem két gyorsabb csatárt...
[link]
Mennyire gáz?
-
Scale
őstag
Másnak is laggol az UT?
Vettem játékosokat és be vannak ragadva a transzfer célpontoknál, ott a zöld pipa meg minden meg hogy lejárt de nem tudok rányomni és hozzáadni a csapatomhoz...
Most nézem mikor rányomok ki is írja, hogy nagyon sokan lógnak a piacon és ezért előfordulhatnak késések..
-
Nazara
őstag
válasz
saltanus
üzenetére
Ajánlom olvasásra ezt a régi hsz-em, igaz még a fifa 14-hez készült, akkor Vidics még a Unitedben, Lewandowski Dortmundban, Mata és Torres pedig a Chelsea-ben volt.
"négy link van:
Halott (piros)
Különböző nemzetiség, különböző klub és liga pl. Ronaldo és HulkGyenge: (narancs)
Vagy ugyanolyan nemzetiségű labdarúgók különböző ligákból (Agüero és Garay) vagy ugyanabból a ligából más csapatból (Vidics és Terry)Erős: (zöld)
Egy ligán belül ugyanolyan nemzetiségű, de más klubbú, (Piqué és Ramos) vagy csapattársak (Thiago Silva és Sirigu)Ultra: (zöld)
Egyazon nemzetiségű klubtársak (Mata és Torres)Az ultra két pirosat is helyettesit, ezért egy Lewandowski rendelkezhet full chemmel, ha Ronaldo, Xabi Alonso és Kuba kapcsolódik hozzá."
-
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Akkor amint tudsz, tegyél össze egy nonrare csapatot megfelelő összhanggal, játékos/350-500 coinért max, aztán beindul.

Különben sajna nem lesz könnyű. (Sztem addig offline told kupáért vagy ligában, akár könnyebb szinten, hogy tuti nyerd, az abból kapottért meg mehet az építés. Addig szvsz ne online nyomd.) De te tudod.
-
Chereiose
addikt
válasz
saltanus
üzenetére
Nekem néha nagyon (mondjuk az lehet azért, mert más tevékenykedik a neten....), de amúgy is szokott néha ilyen apró lagg lenni. Mind1 nem is ez a baj, hanem, hogy nem tudok előrelépni a rohadt coinok miatt, mert venni alig tudok valakit. Eleve olyan szar keretet sorsolt nekem a gép, hogy 1 darab értelmes ember volt benne, egy 76-os Charles vagy hogy írják (celta csatár)
-
saltanus
aktív tag
ezt a Chemistry dolgot nem pontosan ertem, az ok h az egy nemzetiségűek meg mindenki a sajt pozícióján kell h játszón de pl ahogy Nazara is linkelte : [link] így is lehet 100 csinálni de hogy?
nekem nem egy nemzetiségűek de mindenki a saját pozícióján játszik mégis csak 65 körüli...
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha én eladok az Ebay-en vagy bárhol coint, akkor az abból származó jövedelem után nekem kell adóznom?
Mert azt tudom, hogy régen nagy gond volt abból, h magyar emberek megrendelték olcsón a ruhákat Ebay-en, itthon meg dupla annyiért eladták (pl. Vaterán, TeszVesz-en, esetleg FB oldalakon)... -
zsoltirte
aktív tag
18 online meccs alatt már 2x volt Messi, Bale is 1x, Top Bundes, BPL és BBVA az igazán drágák kivételével többször is(persz Lewa, Reus, Cazorla, Navas, Isco, Immobile etc.. bent voltak). Szinte alig ad gyenge csapatot ellenfélnek. Szóval aki az alap szir-szarokkal játszik az mégis hogyan játszik online?
Vagy gyenge csapathoz hasonlóan gyenge ellenfelet dob? -
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Javaslom, hogy 2 csapatnyi játékos legyen és felváltva játszasd a kereteket. Az erősebb kerettel online, a gyengébbel offline. Így mindig kipihentek lesznek, te gyakorolsz és több lesz a coin. 1 csere van így aki plussz, így pedig mindig be tud állni, többet ha nem szükséges, akkor ne cserélj. A két kereten kívül pedig mindig menjen a farmon vagy játékos, vagy szerződés, vagy chem lap, bármi, amin lehet keresni.
-
Nazara
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
A futhead.com-on van csapatösszerakó, meg a játékban fellelhető összes zsugás statjai, össze tudod őket hasonlitani, tudsz válogatni stb. Az ilyen max. 86-os játékosok szvsz. a 200K-s határnál nem lesznek drágábbak, de akik-e felett vannak, és gyors támadók elsősorban, na ők nagyon sokba fognak kerülni. (Robben, Ronaldo, Messi, róluk szerencsés pakknyitás, vagy pénzbefektetés, esetleg hosszú kereskedés nélkül ne is álmodj)
De az ilyen Gündoganok, Tevezek, Vidalok, Modricok sztem max. 30K-ra be fognak állni néhány hónapon belül, márpedig ők többségében legjobbak a posztjaikon.
Én folyamatosan szoktam fejleszteni a csapatom, tegnap ezzel a teammel kezdtem, holnapra pedig ez lesz belőle. (Már csak Mirallas, Kaboul és Coleman hiányzik, Lukaku-t a 18 menedzserfeladat teljesitéséért járó aranypakkból nyitottam, de nem eladható)
-
szyLord
csendes tag
Hali,
ilyent hol lehet, hogy Fifa 14 Cointert lehet cserelni Fifa 15 cointot?
Vagy csak egyedi eset?
Nekem is van par milla de sztem mar en sem fogom hasznalni, es egy csomo kek lap is van. -
peq
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Manager task-ban a FUTon belül
-
LendvaiFeri1
veterán
Hol tudom UT-ban átnevezni a csapatot?
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Minden ugyan az.

Cseri: Első a megfelelő védelem és a gyors stabil belső támadó(k). Aztán jöhetnek a megfelelő szélsők. Nekem legalább is ez a sorrend, de mint sokminden más, ez is stílusfüggő.
-
Chereiose
addikt
Elég furcsa pc-n ez a....Online állandóan laggol, grafika is furcsa UT-ben, valahogy nem olyan next-gen es....Érdkes, másik vicc meg az, hogy ku**ra nem ad ez a szar fos EA coint, csapatot nem lehet így építeni...DE még egy retkes arany csomagot se, ilyen 1000 coinnal szopok itt 2 napja, s azt is erőnlétre kell költeni meg contract-ra
Idióta barmok, hogy arra nem gondoltak, hogy coint alig ad már 15-ben..Ti hogyan szereztek coinokat? Mert sima meccs és egyéb kupák után amit kapok azzal kitörölhetem a...egy csomagot nem tudtam még nyitni kb....Azért ez így elég szar, 14-ben azért sokkal több zsetont kapott az ember és nem volt ekkora kínlódás az eleje..
-
argentin27
senior tag
MdewC:
Én arra gondolok hogy az egyéni taktika állításánál a kezelőfelület ugyan az?
Tudod: sebesség 80 és társai állítási lehetőségek megmaradtak??? -
Cseri0058
őstag
Rendbe. Köszönöm a válaszokat!
Hogyan érdemes a játékosokat megvenni? Folyamatosan egyre jobbakat? Vagy gyűjtsek a kiszemeltjeimre? Mert már fejben megvan az álom csapatom
-
Nazara
őstag
Ááááh, srácok, na igen, az ilyen pillanatokért imádom ezt a játékot. Az, hogy 10-1-re vertem szegény srácot az mindegy, de ezt a gólt ajánlom megtekintésre, igazi kispályás Herrerától.

(a minőségért bocs, egyelőre nem tudom, hogy lehet játékban feltölteni)
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Hétfőtől fogok tesztelni, most a régiebbi, de legjobban bevált egyénit használom. Nem rossz, de még a játékot is gyakorolni kell. Majd írom.

-
Nazara
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Leginkább semennyire.
Az edző mindössze egy összhangstilus pontot javit az egyes játékosokon, de ha az adott spiler a saját posztján játszik, és értékelhető kapcsolatok vannak körülötte (zöld/sárga vonalak többségében) akkor erre nincs szükség, mert enélkül is 10 pontot fog kapni. Főleg, mert minden labdarúgó, aki 10 mérkőzést lehúz a klubodban automatikusan hűségessé válik, igy is kap egy plusz pontot. Azért fontos, hogy 10 pontosok legyenek a játékosok, mert ilyenkor kapják a legnagyobb bónuszokat a teljesitményükre.
Ezenkivül az egyes menedzsekere rá van irva, hogy 1/2/3 %, na ezekből max. 50%-nyit tárolhatsz a klubban, ilyenkor ennek megfelelő bónuszt kapsz a felhasznált szerződésekre. De ahogy néztem, most még nem éri meg vásárolni az edzőket, mert drágák.
-
MdewC
nagyúr
-
Cseri0058
őstag
Mennyire érdemes jobb edzőt venni így az elején?
-
zsoltirte
aktív tag
Xboxon lenyomtam az ehét csapatát. Most kövi belépésre adott újat. Egy Legends csapat.

-
Dinter
addikt
576-os előrendelésben hol tudom megszerezni az ajándék extrákat?
Az előrendelők 4 ajándék kiegészítőt kapnak, amelyek Adidas All-Star csapatot, mezeket, gólörömöket és cipőket tartalmaznak.
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Megnéztem, a szavaiddal élve "húzogatni kell."

(#1613) argentin27: Ennél jobbat nem tudtál volna kitalálni, az biztos.

-
argentin27
senior tag
Nazara: köszi

Valaki próbált már egyéni taktikár csinálni a 15-ben?
Ugyan olyan, huzogatni kell az értékeket fel-le?
Vagy megváltozott? -
jeno852
tag
a védekezés nekem nemigen jön be... nem tudtok ajánlani valami jó taktikát védekezésre? egy emberrel szinte végig lehet a pályán vinni a labdát egészen a kapuig......
-
Keller16
aktív tag
No, én is elkezdtem a játékot. Div 10-ből simán továbbmentem a 40es chemistryjű starter csapatommal. Utána elkezdtem egy beginner single bajnokságot, ahol kb. 10\7 35-40 méteres lövésem vágódott a ficakba. Ha emberi ellenfél ellen is ilyen, akkor lesz itt anyázás.
-
zsoltirte
aktív tag
Ha van kölcsönjátékosotok és az ellenfél a 2. percben kinyomja a meccset, a Fifa akkor is úgy veszi, mintha végig lett volna nyomva és levesz egy meccset a kölcsönzéséből.

-
Nazara
őstag
A kezdő pakkokban lévő (többségében) szemét lapokból állits össze 1-2 csapatot (1 keretben) és az offline idényeket, valamint kezdő offline kupákat játsz, és ahogy gyűlik a pénz, úgy álitsd össze egy másik keretben azt a csapatatot, amelyiket később használni akarod. Az olasz bajnokság a legjobb ár/érték szempontból, nagyon fasza játékosokat lehet szaré-hugyé venni, ha nulláról kezded, lehet arra érdemes nézelődni. Persze ha van türelmed, akkor a többivel sincs semmi gond, csak az olasz egy fokkal egyszerűbb.
Ezt felülirja, ha valami értékes játékost nyitsz a kezdeti pakkjaidból.
Mielőtt bármelyik lapot listázod a piacon, nézd meg, hogy a többit mennyiért mérik.(#1603) argentin27: Meccs közben ugyanúgy működik, játékon kivül még nem próbáltam sajátot létrehozni.
(#1604) cettlee Igen, amit a katalógusban aktiválsz, az fix.
-
cettlee
őstag
a coin boost mindig ugyanannyi? tökmind1 h nyerek vagy vesztek?
-
argentin27
senior tag
A 15-ben is ugyan úgy lehet egyéni taktikát állítani mint a 14-ben?
Vagy átvariálták? -
Dinter
addikt
Gyerekek, első online fifa szezonom, most telepítem, hogy kezdjem, mit csináljak az UT-mal?

-
freeeka
csendes tag
Van esetleg olyan szerencsés, aki futárszállítással rendelt az 576-tól és meg is érkezett hozzá?
Tegnap felhívtak hogy ma jön, de hát úgy néz ki ezt bebuktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csoda egy játék.

Vagy gyenge csapathoz hasonlóan gyenge ellenfelet dob?