Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara
    őstag

Én most kizárólag sebességre épitek csapatot, végre a kényszeritőzések után az én játékosaim érnek oda elsőnek, igy jóval egyszerűbb játszani. Most két meccs van hátra a harmadosztályból, 3 pontra vagyok a feljutástól, de a 4-5-ik ligákban eléggé szenvedtem az egyébként számokban mostanitól jobb francia bajnokságból összeállitott csapatommal. Amit itt valaki mondott, hogy gyors, skilled ezüst kártyákat vesz, én hasonlóan csinálom, csak arany játékosokkal.

Az angol bajnokságban néhányan abszolút joly jokerek ennyi pénzért: Giaccherini, Smalling, Chiriches, Sterling, N'Zogbia, Sissoko, Dyer, Lennon, Gibbs, Sességnon, - Többségük 900 alatt megtalálható kis utánanézéssel, egy-kettő kerül 1500-2500-ba, de még annyit is bőven ki lehet értük adni.

A coin vásárlásról meg annyit, hogy szerintem semmi értelme, pont az az egyetlen mozgatórugója a FUT-nak, hogy épitheted a csapatot szép lassan. Ha már rögtön az elején bevásárolsz igazi pénzért, akkor hol marad az izgalom?

Itt van az enyém is, néhány változtatást szeretnék még eszközölni: Krul helyett Lloris, venni egy David Luizt, Ramirest, Paulinhot, és akkor mondhatjuk, hogy kb. kész :P

Új hozzászólás Aktív témák