Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Új reklám:
Miközben megköti Új Fíbernet előfizetését, vagy meghosszabbítja a hűségidejét lejárat után ha nem akar 5 helyett 10 000-et fizetni
, közbe kedves emberekkel ismerkedhet, társkeresési szolgáltatásunkat igénybe veheti az ügyfélszolgálaton!Ennyi itt az Extrákat kell megfizetni..
Externetnél hol kapsz ilyeneket? megkötöd és megy jó mig felnem bontod, de itt PH-Addikt lehetsz a sok ideges irkálástól, Emberekkel ismerkedhetsz, Testmozgás az ügyfélszolgálatra ergó nemkell kondibérlet.. nemtom mi bajotok vele.. 
-
sNORh
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
lol az beszéd.. csicska banda..
digit a népnek, vagy upc-t
monnyuk nekem még egy adsl kapcsolat is megfelelne, város széle powa..
ja nem Mikrohullámú Fibernet Powa@2000ms&timeout
szerk: Jee (PH! addikt) lettem, hála a Fibernetnek ha nins akkor nemirom meg ezt a hsz-t és nemleszek addikt.. <3FN xd
-
SzalaiG
addikt
Van Fibernet Balassagyarmaton?
-
Csabee.
nagyúr
Mocskos banda ez.. Masnak is ilyen gondja van mint nekem, h lekapcsolták a netet dzo nelkul.
-
Borisz76
nagyúr
Az optikai netet nem a Fiber adja hanem a T-Home lesz a szolgáltató.
Végre itt Hajdúszoboszlón van lehetőség a ADSL és a Fiber mellett egy harmadik alternatívára is. A T-Home-os üzletkötő is említette amúgy, hogy sokan keresik őket csak a Fiber-es hűségidőt meg kell várni mert senki sem akar kötbért fizetni.
Nekem szerencsém van mert most márciusban lejár az előfizum. Holnap már kötik is az újat. Tehát egy darabig 2 élő netkapcsolatom lesz.....
Adok majd nekik tesztet bőven .....megizzasztom a vonalakat
Ezután tudok nyilatkozni ,hogy tényleg olyan jó e mint ahogyan képzelem.
Majd eldől de van egy tippem ,hogy melyik lesz a nyerő
Ezt az 1 napot csak kibírom valahogy......
Úgy érzem magam mint a kisgyerek az édességboltban

-
Csabee.
nagyúr
Fiber uf szolgalaton vagyok 22 ember van elottem....ebedet meg nem hoztam magammal...
-
Dyno
veterán
válasz
Borisz76
üzenetére
Azt tudom hogy vállalnom kell a hűséget, de itt a 22-ben nem tudok jobbat, a 4/1 jól megvan (kopp-kopp).És most láttam hogy 2,2K-val drágább a 10/2-es.agusztusig szólna most a hűség 4K-t fiztek a 4/1-ért, tehát semmilyen különleges kedvezményem nincs, szerintem nekik is ez jobban egéri, mivel fixen még egy évet náluk vagyok.
Bár engem ez már max 1 hónapig érdekel.......vagy addig sem mert február 9-én jönnek kötni az optikát
Optikát?Gondolom nem a fibertől....?
(#9270) tunkiih : Persze ez egyértelmű.
Csak mintha anno én is beszéltem volna az ügyfélszolgálatossal és azt mondta volna, hogy csak nagyobb csomag esetén semmis a hűségnyilatkozat.Mivel akkoriban a 6/1-esre akartam váltani.
MÁS:Érdekelne más véleménye is!Bocsi hogy türelmetlen agyok, csak ugye ma nincs ügyfélszolgálat, viszont én már nagyon bevagyok sózva jó lenne már a nagyobb sávszél.

-
Csabee.
nagyúr
Mi van akkor ha hűségnyilatkozat alatt mondjuk fel a szerződést és nem fizetek?
-
Borisz76
nagyúr
-
-
tunkiih
őstag
Nemrég hallottam az egyik online rádióban egy válts fibernet kábelnetre szöveget, azt hittem kidobom a gépett.
nesze 6/1-es csomag csucsidőben.
-
G-82
csendes tag

10/0.5-l a Széchenyiben Kecskeméten.
Jó is lenne

-
Dyno
veterán
Sziasztok ha hűségem van 4/1-es csomagra, de agusztusig, viszont én most szeretnék a 10/2-es csomagra váltani, akkor mivel nagyob csomagra váltok válthatok, csak meghosszabítják a hűséget?Valami úgy rémlik ha kisebb csomagra váltok az nem lehetséges, viszont ha nagyobbra akkor kilehet tolni a próba időt.
-
tunkiih
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
akkor te még jobban jártál nekem mikor csökken a sávszél csucsidőbe a ping is átmegy 100-ba és én online játékra sokat használom szóval bárcsak ott tartana a netem már ahol neked...
-
sNORh
addikt
www.fibernet.hu [62.112.193.6] pingelése - 32 bájtnyi adattal
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=1559 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=3950 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=3520 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=975 ms TTL=58
Válasz 62.112.193.6: bájt=32 idő=463 ms TTL=58Na ezzen csináljon az ember valamit. oldalak nemtöltenwek be a timeout miatt, nameg a 4000ms-es ping..

-
killer1203
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Ha stabil lenne akkor énse hagynám itt a fibert de ez igy nagyon nemjó, hogy általába délután 4körül már meghal a rendszerük és kb 1MB ra csökken a sávszél. Ha volt fejlesztés akkor az annyit számit hogy a pingek rendbe vannak akkoris mikor terhelt a hálózat. Külföldi oldalakról meg alig jönnek a cuccok, 30al jön minden

-
Borisz76
nagyúr
válasz
killer1203
üzenetére
Egész nap ilyennek kellene lennie.
Nállam 10 / 0.5 MBit -es csomag :

Második próba :

Érdekes eredmények !
Másik teszt :

Pingteszt :

-
killer1203
senior tag
válasz
killer1203
üzenetére
Éjjel jó:

-
tunkiih
őstag
valaki nem tudja húségidő alatt mennyit kell fizetni a bontásért? tegnap lett bekötve az optikai, váltanék mert csak szenvedek ezzel.
-
kovi25
csendes tag
Úgy látszik Püspökladányban nem használt az eszközbővítés a sávszél ingadozás miatt!

Most ilyen a 2560/1024-es, estére meg még rosszabb lesz szerintem

-
killbull
aktív tag
válasz
bandiie
üzenetére
Értem én csak tudod ha megkérdezem a Németh Attilát aki a t home fórumon marketinges aki nagy fejes, az is azt mondja hogy fél év tuti nem.Mikor meg látom hogy ássák a románok a digis kábelt a házunk előtt(megkérdeztem úgy mondom)akkor is azt hallom digitől hogy itt nem azt fejlesztenek hanem csillagpontos tv t! Jah ebben az ásós munkába az a poén hogy kivan ásva a csatorna a föld alatt de nincs benne kábel!
Nem áll össze a kép, meg ha még fejleszt is a t home hogy lefekteti onnantól min 2 hónap!Ez a sok dolog azért háborít fel mert bátyám aki 2 km re lakik kb innen lánchíd utca felé, ott kérlekszépen van BB com,T home,valami hetényi még meg Digi is.MIND OPTIKAI KÁBELES! 
Itt meg már egyre sűrűbb hogy kecskemétiek hencegnek az optikai netükkel......

-
bandiie
aktív tag
-
tunkiih
őstag
ez most max arra volt jó hogy csorgassuk a nyálunkat személy szerint a még 8 honap hűségnyilatkozattal mert általába ide azok járnak akiknek szarakodik
félre ne értsétek örülök hogy sikerült jó szolgáltatót találni csak nekem ez nem így jön le ilyenkor .. én 1 évig se fogom kibirni mellettük, itt a hétvége szarakodik megint a 80+ ms-el, alig várom hogy lemondhassam.. nem tudom ti hogy vagytok vele, de az első honap próbaidőbe hibátlan volt a net.. milyen érdekes.. 
-
killbull
aktív tag
Ezt nem értem!Mikor kérdeztem a T home ot hogy itt kb mikor lesz optikai akkor azt mondta fél éven belül BIZTOS hogy nem.Namármost én az irinyi úttól kb 10 perc sétára lakok.Akkor itt nemrég olvastam hogy kecskeméten a Digi nem optikait telepít hanem cabel netet ami a fibernetnek is van!Valaki aki informált az rakja már ezt nekem össze!Mindenki témázik hogy 1 vagy legfeljebb 2 hónap de nekem több mint fél évet mondanak!
Kecskeméten lakok Nyíri út! 
-
G4bi89
senior tag
6év után végre megszabadultam a szánalmas Fibernettől.
(na jó még van pár hét de a T már ma be lett kötve) Esküdni mernék ,hogy amikor le lesz mondva tőlük a net megkérdezik ,hogy miért ? (ártatlan szemekkel
) ugyanis annak idején a tv-nél sem értették,hogy miért mondjuk le.T-home DSL
Pár hónap és elér ide az optika akkor ingyenes átállhatok arra...addig is ->
Külföldre is igen jó
London:
New York

15/0,9 -es csomag.
-
Csabee.
nagyúr
Budafokon beszart a net.. Tapasztalt ilyet más is?

-
whiskeys
őstag
sziasztok. nem találom a fiber oldalán a kit csomagos árakat, levették?
nekem családi kit-em van. mi lenne a következő csomag fentebb? ott mennyivel nagyobb a net és az ár? köszike.
-
Zolikk
csendes tag
Hali!
Nálam használhatatlan az email (webmail-el se) akadozik a net is.

Más is tapasztalt hasonlót?
-
Borisz76
nagyúr
T-home lesz a szolgáltató.
--------------------------------------------------------------
Én meg ezt találtam : ( Hajdúszoboszló )Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2010. február 9-én, Hajdúszoboszló településen eszközbővítési munkálatok elvégzése szükséges, a korábban előforduló sávszélesség-ingadozási problémák megszüntetése érdekében.
Ennek következtében 2010. február 9-én,
00:30 óra és 16:00 óra között kábeltévé, internet- és telefon szolgáltatásunk nem lesz elérhető.Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolgáltatás-kiesés nem lesz folyamatos, időszakosan fog előfordulni!
A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábelmodemet újraindítani szíveskedjen.Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel forduljon Ügyfélszolgálati Irodánk munkatársaihoz a 1280-as telefonszámon.
Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!
-
Zolikk
csendes tag
Ezt kaptam ma a Fibertől:
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy eszközbővítési munkálatok miatt
2010. február 16-án, 00:30 és 16:00 óra között
analóg és digitális kábeltévé-, internet-, és telefonszolgáltatásunk időszakosan előforduló szünetelése várható,
Baja, Dávod, Hercegszántó, Bátmonostor, Csátalja, Nagybaracska, Vaskút településeken.
A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, valamint a korábban tapasztalt internet sávszélesség ingadozási problémák megszűnnek.
-
flavio
tag
válasz
Borisz76
üzenetére
És melyik szolgáltatóhoz mész?
Nagyon megörültem amikor jöttem pár hete haza,egy munkagép árkot ásott és pár rossz arcú ásóval és csákánnyal felszerelt emberkével együtt. Az egyiktől megkérdeztem mit fektetnek,volt köztük aki tudott beszélni is,sajnos a többit nem értettem.
Na ő azt mondta világító kábelt. Többet nem kérdeztem tőlük elég volt ennyi is,na meg a hírközlési kábel feliratú szalag. Másnap már láttam szakember formájú emberkét és őt is megkérdeztem,rövid válasz,optikai kábelt fektetnek. Nagyot dobbant a szívem de csak 3 mp erejéig,mert rögtön mondta tovább,a vasútra viszik ki az optikát. Viszont megtudtam hogy az Invitelnek az optikája itt van a házam előtt a dobozban. Semmi előnyöm nincs belőle de ha egyszer meggazdagodom nem kell messziről hozni a bérelt vonalat
-
Borisz76
nagyúr
Tegnap este szerződéskötés történt egy 15/7.5 Mbit-es OPTIKAI nethozzáférésre !
Fibernetem most márciusban jár le. ( Mega csomag 11125 Ft/hó )
Az újat ha be is kötik az első 3 hónapig nem jön a csekk mert az próbaidő.
Ha tetszik akkor a BEKÖTÉST követő 91. nappal kezdődik az 1 éves hűségidő.Az új csomagom 15/7.5 Mbit ( 6450 Ft ) + TV családi csomag....
Remélem nem lesz vele gond

-
Zolikk
csendes tag
Hali!
Ma reggel mikor ránéztem a modemre azt láttam hogy épp a hálózatra akar visszamászni, nem túl sok sikerrel. Mire ma hazajöttem már volt net. Küldtem egy hibabejelentést meglátjuk mi lesz.

-
tunkiih
őstag

mióta írtam levelet, így zakatol
-
burzum
tag
Masnak is eltunt a Comedy Central a digitalis csatornak kozul a mai leallas utan?
-
Mantaniro
csendes tag
Felhívtam a Gordiumosokat. Azt mondták hogy 5500/500 -as csomagnál 295 a garantált fel és letöltési sebesség. Ez lehetséges?
-
burzum
tag
Valaki akinek digitalis TV-je van probalkozott mar az ujabb LCD TV-ben levo common interface (CI) slot-ba dughato CAM kartya + Fibernet kartyan keresztul fogni az adast? Igy kihagyhato ugyebar a set top box ha a szolgaltato tamogatja. Bosszant ez a +1 taviranyito. A TV-ben van DVB-C tuner.
-
300000
csendes tag
üdv
hogy lehet az, hogy statikus ip címem van? soha nem is kértem statikusat, dinamikusat szeretnék...hogy állítsam be? Be kell valahova telefonálnom?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Mantaniro
üzenetére
Gordiumot nem ismerem. Fibernetet sztem vállald be, korlátlan egyébként kis betükben sincs benne korlát. Az hoyg itt sok panaszt olvasol azért nem valós kép, mivel főleg azok jönnek ide akiknek gondjuk van, de sztem van több fibernet előfizető akinek nincs gondja, nekem kecskeméten nincs velük, meg ismerőseimnek se, másoknak van itt is, nem tudom heténybe milyen. Köss 1 éves hűséget és max utána váltasz. T com dsl van a cégnél nekem azzal több bajm van mint a fibernettel, pedig a főtéren melozok, és ott van központja a Téknek.
-
Mantaniro
csendes tag
Még gondolkozok mit is tegyek, de lehet hogy a sok negatív vélemény miatt más szolgáltatót választok. Gordium -nál van valaki?

-
tunkiih
őstag
elég érdekes ez az egész, ismerős ugyanebben a városban lakik felmentünk, nem is nagyon messze 6 utca kb. és nála 50-es ping volt, még nálam 120-as és nem ment semmi frissítés meg anyámkinja mielőtt valaki írná. elképzelhető hogy itt van valami hiba az utcában vagy nemtudom, mert egy utcával arréb se laggol a net. mostmár tuti hogy bemegyek szolni.
-
Mantaniro
csendes tag
Az összes csomag korlátlan letöltést tartalmaz?
-
Mantaniro
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg mikrohullámról működő internet -kapcsolatom van és szeretnék váltani. Hetényegyházán lakom (Kecskeméttől 8km-re) és azért szeretnék váltani mivel hogy a jelenlegi mikrohullámú nagyon rossz.
Jelenleg a Fibernet START csomagja a legalkalmasabb számomra. Vannak negatív és pozitív észrevételeitek a csomaggal kapcsolatban?
Segítségeteket előre is köszönöm!
[URL=http://www.netmeter.eu][IMG]http://www.netmeter.eu/rs/20100413372.png[/URL]
Eközben 10kb/s -al töltök le -.-'
-
tunkiih
őstag
nekem sokszor megvan a 6/1 meg a 7-es ping de nem STABILAN mindig. most akartam egy kicsit cod2-ni és laggoltam ezerrel.. néha jó néha nem.. amiket itt linkelgetünk kb egész héten ilyennek kéne lennie na mindegy jövőhéten bemegyek ha kell minden nap..
-
F_Zolee
nagyúr

-
ati2
őstag
Valamit tényleg csináltak most Kecskeméten, mert 10 -es pingem még sose volt:

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Creality Hi Combo
- Bose QuietComfort Ultra fejhallgató
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, közbe kedves emberekkel ismerkedhet, társkeresési szolgáltatásunkat igénybe veheti az ügyfélszolgálaton!
)

6/1ből 1et hoz az elég durva...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

félre ne értsétek örülök hogy sikerült jó szolgáltatót találni csak nekem ez nem így jön le ilyenkor .. én 1 évig se fogom kibirni mellettük, itt a hétvége szarakodik megint a 80+ ms-el, alig várom hogy lemondhassam.. nem tudom ti hogy vagytok vele, de az első honap próbaidőbe hibátlan volt a net.. milyen érdekes..