- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Nekem ma kötötték be a netet, én Motorola SBV5121E modemet kaptam.
Ezzel várhatóak gondok?Signalnal a következő adatok vannak:
Dovnsteram
Frequency: 417000000 Hz
SNR: 37dB
Downstream Modulation: QAM256
Power Level: 3 dBmVUpsteram:
Channel ID: 12
Frequency: 35000000 Hz
Ranging Service ID: 1803
Symbol Rate: 2.560 Msym/s
Power Level: 36 dBmV
Upstream Modulation:
[3] QPSK
[3] 16QAMEzek az értékek mit jelentenek? Egy részükről van fogalmam, de még nem volt időm mindennek utánnanézni.
www.medcomp.hu
-
wayneso
csendes tag
Voron ezek a szalagok és a hozzá tartozó túrások a t-home műve,ugyanis elkezdték már az optikai rendszerüket kiépíteni.Ha ott laksz és nincsenek túl hülye szomszédaid akkor nálad is lesz,persze csak ha váltani akarsz.Bár nem tudom a Széchenyiben milyen a Fibernet de én gondolkodás nélkül otthagynám őket ha ilyen lehetőségem adódna.
-
Casanova*
veterán
szasz! akkor a beállításba maximum feltöltési sebesség mezőjébe 230-at írjak be?
A maximális feltöltési sebesség kiszámítása nem nagy munka, a maximális feltöltésed el kell osztani 10-el. pl: ha 128 kb/s-es a feltöltésed->128/10=12.8. Ennek az értéknek kell még a 75%~85%-át venni. Jelen esetben: 10 lesz az érték, 80%-al számolva. És ezt beírni a Options/Preferences... Network Options->Global maximum upload rate-hez. tehát 23 értéket írtam be. így max csak 23 kb-al töltök fel. ezt nem értem!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
ati2
őstag
Mennyire értesz a kábelmodemekhez?
Elég furcsa dolgokat látok a log-ban, a legtutibb a dátum, de van egy kiló critical + error is:
2010-03-01 09:31:31 5-Warning D104.0 DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
1970-01-01 00:00:15 3-Critical D003.0 DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response.
1970-01-01 00:00:03 6-Notice M571.1 Ethernet link up - ready to pass packets
2010-02-28 12:31:01 6-Notice M573.0 Modem Is Shutting Down and Rebooting...Lehet ilyen régóta vagyok előfizető
[ Szerkesztve ]
-
Bayla
csendes tag
Ez mi ez?!?!?
A kezdőoldalon mindössze ennek a szövegnek kell szerepelnie:
Please login first...
Site requires enabled COOKIES and HTTP-REFERER sending (default settings).
Logging problems? Turn off browser, open, clear cookies and cache, turn off browser, open, enter http://btmusic.eu - and that's all.
A login szóra klikkelve jön fel az "igazi" loginoldal.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy szándékosan filtereznek. Mondjuk tök mind1, hogy szándékos vagy csak balfékeskedés...
Megyek az NHH-hoz és a többi szemétségüket is rájuk verem. elég volt ebből a tetű bandából. -
club1
veterán
-
forrest85
senior tag
Így van. Gigabites router kell Neked. Like This!
De a TP-Link 1043ND is kitűnő meg egyébb D-Link származékok, pálinkával.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
Spirit
őstag
Be ne menj a Digi üfsz-ra, mert körberöhögnek. Meg még ilyet, hogy a fiber jobb...aláírásba való. Nézd csak meg ezt a táblázatot: [link]
A táblázat értékei közel tökéletesek, 4-5 router volt már a kezeim között a listából, és fedi a valóságot.Eszerint a Te routered 17mbit-et tud kisajtolni magából Wan to Lan, ne csodálkozz.
D-Link Dir-655, Netgear WNDR3700, ASUS N16 a Te routered...[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
Az e-mail címesdi más tészta, menj, intézd. A routeresdivel meg nem tudsz mit kezdeni. Sajnos a letöbben azt se tudják milyen netjük van, nemhogy ilyenekkel foglalkozzanak. Mikor anno a UPC először 20mbit-re merészkedett, már akkor nagy ugra-bugra volt belőle, hogy sokunknak nem hozta, azóta sajnos erre is kellett figyelni, bár a mai komolyabb routereknél ismét kezd háttérbe szorulni a kérdés.(Netgear WNDR3700 pl. 400mbit)
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest