Hirdetés
Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A lista nem a legfrisebb. Balassagyarmaton is van mar digitalis ktv es a listaban en nem lattam.
bar az Opera Mini eleg hibasan toltotte be az oldalt. -
Szokenesz
senior tag
Októbertől Balassagyarmaton is elérhető lesz a Digitális kábeltv és az eddigi maximum 10/2Mbites net helyett, akár 50Mbit is.

Karbantartások:
2012. 09.27-én 00:30 - 03:00 óra között folyamatos, 03:00 - 06:00 óra között részleges szolgáltatás kiesés lesz.
2012.10.01-én 13:00 - 15:00 óra között folyamatos, 08:00 - 13:00 és 15:00 -18:00 óra között szakaszos szolgáltatás kiesés lesz.
2012.10.02-án 12:00 - 15:00 óra között folyamatos, 15:00 - 16:00 óra között szakaszos szolgáltatás kiesés lesz.Mindegyik karbantartás érinti a netet, telefont és még az analóg kábeltv-t is.
Igaz én majd 2 éve megléptem tőlük a T-Home-hoz, de mostantól végre konkurenciának tartják a Fibetnetet/Invitelt, így speciális árakat adnak, eddigihez képest -2550Ft/hó

-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Listát néztem már, csak konkrétan azt nem tudtam, hogy mik kerültek ki, mert lassan 1 éve IPTV van, szóval már keverem, hogy mely cégnél mely csatornák vannak.

Invitel, analóg KTV, 39 csatorna: 3990Ft/hó
T-Home, IPTV, 56 csatorna: 4090Ft/hóHát nem tudom, ezzel mennyire lehet versenyképesnek lenni...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Hát elején TV, Net, Telefon volt a fibertől, 2 éve repült a telefon és decemberben meg repült utána a net és a TV is, szóval semmi nincsen a fibertől. Net és TV is ADSL-en jön.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
moszat
üzenetére
Eddig sem tetszett a csatorna kiosztásuk, egyik ok ez volt, ami miatt leléptünk tőlük decemberben.. na de most már AXN Crime, MTV meg Filmmúzeum se.

Még szerencse, hogy mikor lemondtuk elfelejtették kikötni csak lekorlátozták a TV-t, így a helyi adó még jön tőlük
Ugye ez IPTV-n nincs, de analógon így megmaradt -
Szokenesz
senior tag
Ha ezek a problémák megszűnnek, akkor szerintem nem lesz nagy probléma a céggel. Én 2007 augtól voltam náluk 2010 végéig, internet sebességével nem volt problémám pedig 10/2őn voltam sok ideig, de utolsó évben csak 2,5/1en. A KTV-vel is csak annyi, hogy nekem nagyon hiányzott a discovery, viszont most a 3 helyett csak 2 TV-nk lehet maximum, de amennyit én TVzem így nem hiányzik, amit nézek a discovery és az nem volt.
de a csatornák képe tökéletes volt, az analóghoz képest.
Nálunk hálistennek eléggé jó a DSL vonal, 2 stb + 5/0,5Mbites net sima ügy rajta, annyi, hogy ha megy a 2 stb akkor "csak" 4Mbitem van meg 17 helyett 20as ping.De bízom az invitelben, hogy ilyen problémákat megoldják, mert akkor lehet vissza megyünk, de így kizárt.

-
Szokenesz
senior tag
Hát a fibernet hibaelhárítási módja, szolgálatás kikapcsolások-visszakapcsolások, számlázásuk, valljuk be katasztrófa. Mi is emiatt mentünk el december elején, utána júniusig leveleztünk és mostanra sikerült megszabadulni, de a végszámla 1 héttel a határidő után lett fizetve (hála a hülye határidejének.) így nem rég kaptunk behajtó cégüktől levelet...
Jelenleg T-homenál vagyunk, igaz drágább picit, meg lassabb is kicsivel, de a számlázásom rendben van és nálam ez többet számít mint +1Mbit, igaz itt az analog kábeltv helyett IPTV van így jobb minőségű az adás, de a szolgáltatás a fibernél is tökéletes volt számomra.
-
Szokenesz
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
Ez a cég hozza a formáját, még így az utolsó napjaiban is.
2010.12.05-től levelezünk velük. Jogosulatlan korlátozás miatt. De rá egy hétre felmondtunk mindent. Azóta jönnek a különböző tartozásokról szóló levelek, azóta nem sikerül helyes felmondási időt írniuk.. De a mai levél kiverte a biztosítékot.
Szerintük tekintsem korábbi levelüket tárgytalannak (???) és újra kitalálták mellé a szeptemberi tartozást is, amire hivatkozva kikötöttek még anno..
de "természetesen" még most sem stimmel a dátum. -
Szokenesz
senior tag
Elhiszem én, hogy lehet problémásabb az IPTV, mint egy FiberNet analóg, mert ugye itt nem igazán van minek elszállni, meg annyi felé osztottam beltérik nélkül ahány felé jól esett és a minősége se volt olyan rossz. Igaz erre nagy igényeim nincsenek is, hisz két 55cm-es régi TV-n bámulom a jobbnál jobb műsorokat. De jelenleg ezzel még nem szívtam, dehát itt 2 hónapnyi tapasztalat van, fiberhez meg 10 évnyi..
-
Szokenesz
senior tag
Naa tőlük már csak az hiányozna, bár eddig minden levélre rendesen válaszoltak 3 hét alatt, és mindig küldték a különböző összegű csekkeket más-más fizetési határidővel... csak épp az összeg nem stimmelt sosem, sőőt még csak közel sem állt ahhoz amennyivel ténylegesen tartozunk.

-
Szokenesz
senior tag
válasz
Wukiwo
üzenetére
Ezzel így semmi probléma nem lett volna, ha így történik a felmondás. azért kötöttek ki, mert tartoztunk a szeptemberrel, vagyis mi nem tartoztunk csak az ő rendszerük szerint. Hiába küldtem el egyszer panaszként a weboldalukon az összes 2010es csekket meg hiába faxoltam el, nem sikerült felfogni. Most 2 hete jutottunk el oda, hogy végre látják a szeptemberi befizetést, de most a sztornó számla nem stimmel én meg nem vagyok hajlandó 15 nappal többet kifizetni mint a jogos összeg. Egyébként dehogy mentünk pestre, van helyi ügyfélszolga, igaz ez szerződéskötésre van, de azért segítenek és ott is látta a faszi a számlákon, hogy tényleg nem stimm és nem én néztem el. Szóval levelezünk tovább és reméljük egyszer csak megkapjuk a helyes elszámoló számlát.

-
Szokenesz
senior tag
válasz
jansky1
üzenetére
Hmm, még az ellenségemnek se kívánnék olyat, hogy menjen az ügyfélszolgára számlázási panasszal...
Mi dec 10.én mondtunk fel, levelek azóta is jönnek-mennek. 10.én ki is kötötték, de multhéten jött levél, hogyha 1-2. hónapot nem fizetjük be kikötnek.. A helyi ügyfélszolgás hiába rendes, ha a pesti része nem működik a dolognak.. Ezek után ne legyen ellenszenv velük? 
Szerk.: De mondjuk a szolgáltatással komolyabb bajom sosem volt, ha v.mi nem ment az országos hiba volt náluk..
-
Szokenesz
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Igen, csak itt az a gond, hogy itt helyben nincs rendes ügyfélszolgálat, csak egy olyan ahol szerződést tudsz kötni/bontani, mert 3 éve megszüntetettek mindent... BP-ig menni 90km-et ilyen benzinár mellett, miattuk, inkább levelezgetek.
Egyébként már 2× bescanneltem nekik a csekkeket és elküldtem. -
Szokenesz
senior tag
szvl:
Ez így milyen szépen hangzik, csak az vele a baj, hogy 2011 van és még mindig nincs semmi HD csatornájuk, meg országos ED3 rendszerük sem...Egyébként én december elején mondtam fel minden szolgáltatásukat, mert ok nélkül kikötöttek, mert állítólag tartoztam. Elkönyvelhettek valamit, amit azóta sem ismertek el. De azóta is szépen levelezgetünk, én küldöm ingyen a panaszbejelentőt ők meg 2 hétre rá küldik a levelet, darabig még eljátszhatjuk...

-
Szokenesz
senior tag
Nah csak elérte ez a cég, hogy még egy előfizetőt elveszítsenek, pedig semmi problémám nem volt a szolgáltatással, de 2 napja nem képesek felfogni, hogy nem tartozok és szeretném használni amiért fizetek, de már 2 napja 64kbit a net és ma már a KTV-t is korlátozták az ~50ről 5 csatornára.
Úgyhogy hétfőn be az ügyfélszolgálatra és pápá fibernet... T-homenál érdeklődtünk is a mai nap, 2 boxxal meg 5 megás nettel ~7500Ft még most a 2.5megás net + ~50 csatorna 7990Ft
Remélem könnyű lesz megszabadulni ezektől.. -
Szokenesz
senior tag
válasz
laca38
üzenetére
Fontos a gyors feltöltés, és magával a szolgáltatással nincsen semmi probléma. De olyan hozzáállásuk volt a telefonban. "Ha elkészül a munkalap, talán a jövőhét végére vissza lesz kapcsolva." Máskor ránéztek a gépre és látták, hogy elcseszték. Mire hazaértem az ügyfélszolgáról volt net..
Egyébként most meg már azért nem akarom őket otthagyni, mert reménykedek, hogy az invitel rendben van számlázásilag.
Amúgy egy ilyen esetnél kihez lehet fordulni, Hírközlési Hatóság megfelelő, nem? -
Szokenesz
senior tag
Imádom ezt a céget, főleg a számlázásukat. Kész élmény itt bármit is elintézni...
november 30as határidővel volt 3 csekk hozzájuk [egyéni megállapodás] természetesen 29.-én ki lett fizetve még aznap elfaxolva, nehogy kikötés legyen.. Szerintetek a mai nap, így 1 héttel utánna mit csináltak? "Természetesen" központilag kinyomták a netet, így van kemény 64/64kbit-em netezni. Erre mit lehet mondani??
Már 3. alkalommal játszák el ezt velünk 2 év alatt. 
Tényleg, invitelnél ugye rendben vannak a számlázások? Remélem nem kell tovább ezt játszani...
-
Szokenesz
senior tag
Azért érdekelne, hogy most mi a ... van..

2,5/1MMáskor tök stabil, semmi lassulás. Most meg. :S
-
Szokenesz
senior tag
Eeez szép kiesés volt. :S Az még oké, hogy tegnap déltől estig nem tudtam 0.4/0.3-nál többet mérni, egyszer hibázhatnak. Nade ez, hogy délután 5től mostanáig semmi.

-
Szokenesz
senior tag
Végülis... egész rég volt már náluk hiba...

-
Szokenesz
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Analóg Fiber ktv-n másnál is rettenetes az RTL Klub minősége?
Nem az, hogy szemcsés vagy ilyesmi hanem a színek, mintha 32 bit helyett 8 bit lenne a színmélység vagyis nincsenek meg a szín átmenetek, minden ember feje foltos
[havernál másik utcában dettó ugyan ez.] -
Szokenesz
senior tag
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Hmm, ezt a módszert hallottam már máshol is, SŐT a helyi ügyfélszolgás kb. 1 hónapja ezt tanácsolta egy ügyfélnek, hogy majd ha jön hűséget hosszabbítani játssza el ezt.
Egyébként meg v.melyik nap úgyis be kell mennem megint mert a számla most se stimmel, de várok kicsit hátha lesz valami az általa emlegetett akcióból, elvégre szeptemberi számla megjött és stimmel az összeg, vagyis 7990 helyett 7992.tunkiih:
Hát ha dózsás voltál akkor elég nagy az esély rá, ha meg most keris akkor is.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Igen, én is így gondoltam, hogy sebességben felfele mennék úgyis engedik, DE a mostani netemért fizetek 4.000Ft-t, a 6/1es meg ugye 3.990Ft. Ezért csak akkor kaphatom ilyen áron a netet, ha rendelek mellé telefont. 480Ft-al lenne több havonta, de ha nem muszáj akkor az nekem nem kell.

-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Nem tudom, hogy konkrétan milyen akciók, de szerintem a jelenlegi csomagoknak más áraik lesznek más feltételekkel. Pl.: lehet nem kell új előfizetőnek lenni a 6/1hez. De nem tudom, hétfőn nem tudott semmi konkrét dolgot mondani a faszi, csak h v.mi lesz szept.-ben. De bemész és majd kiderül, hogy hogy jársz jobban, ha kötsz 1 évet vagy maradsz így mert télleg nem változik az ár.
dodopek:
Tavaly nyáron, mikor lejárt nekem is 15 helyett 29es számla jött, de most direkt rá kérdeztem 2× is és azt mondta, hogy 2010-től nem változik a hűség utáni ár, de ha meg igen akkor szerintem meg tudjuk vele oldani úgy a dolgot mint tavaly...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Neked is most járt le a hűséged?

Én tegnapelőtt alá akartam írni még 1 évet, de nem válthattam 6/1re, mert nem vagyok új előfizető
úgy, hogy maradok addig hűség nélküli 2.5/1es még nincsen új akció.Egyébként az új akciót pont tegnapelőttre ígérték, de nem lett belőle semmi, legalábbis a helyi ügyfélszolgás faszi nem tud semmiről, szerinte csak szept.-ben lesz abból valami. Úgy, hogy lehet megérné várnod neked is, elvégre T-nek sincs jobb ajánlata

Főleg, ha nem akarsz váltani netet vagy bármin módosítani, akkor maradhatsz így is hűség nélkül, mert [nekem legalábbis] azt mondták nem változnak az árak attól, hogy lejárt. -
Szokenesz
senior tag
Köszönöm a pontos választ és a jó tanácsot, de akkor hogy lehet az, hogy én tavaly mikor újra kötöttem a hűséget és visszaváltottam a Kit Pro csomagról akkor alapból az új előfizetőknek szóló csomagok közül választhattam? ...na persze ezzel semmi bajom nem volt és nincs is...
Szerk.: ez alapján kiszámoltam, hogy mennyibe fájna a 2.5/1M és a családi ktv és hát a 13853Ft szerintem nem egy versenyképes ár az eddigi 7990 helyett.
Egyébként az megakadályozhatja az új hűség kötését, hogy sajnos 1 hónap tartozás van? -
Szokenesz
senior tag
Pontosan ez a problémám, hogy csak adsl van, ami megint csak tökéletes itt, régen 8/512ből 7/450 jött, 5/512 lenne 5600Ft vagy 3850 + telefon, de akkor ugyan ott vagyok. Itt meg 6/1 ért 3990Ft ami nem rossz, főleg, hogy a sebességgel nincs bajom. Meg kell várnom az augusztusi csekket és akkor kiderül, hogy mi van a számla hátulján, de ha úgy sem tudok elmenni akkor...
Szerk.: egyébként az oldaluktól nekem is sűrűn omlik az FF, bár most épp nem.
-
Szokenesz
senior tag
Ha lejár a hűségem, akkor a net meg a ktv ára marad ugyan annyi vagy megint felemelik az egekbe mint tavaly nyáron?

Most aug.11.-én fog lejárni, de nem tudom, hogy alámerjek.e írni még egy évet. Nettel problémám sosem volt, a sebesség is mindig meg van, de jó számlát nem kaptunk még az idén...
...ha aláírok akkor 2.5/1ről ->> 6/1re váltás van. -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
és tényleg.
egy ideje nem nyavalyogsz miatta. Csak azt nem értem mitől lett jó áprilisban, mikor ezek szokás szerint szerintem semmit nem csináltak.Itt minden a szokásos:

2.5/1M, csak a pingem nem 8-10 mint régen.Aug.ban vissza váltok 6/1re mert az is ugyan ennyibe kerül már... remélem nem fog szórakozni az sem.

-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Felétek biztos nincs gáz az erősítőkkel vagy valami? Szerelő járt már kint?
Ez már nagyon durva, hogy karbantartás után is 2Mbitet hoz a 6 megás neted, ismerőst megkértem mérjen egyet, mert nekem a 2.5Mbit jó hogy megvan, de nála 10/2:
pluhi:
Igaz, én a docsis 3-as modemekre gondoltam, hogy olyat kötne rá, azért nem értettem
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Ez jó hosszú leállás volt... 11kor szállt el, ebben a pillanatban jött vissza.

Nagyon ingadozik most még nálam a sebesség.icey:
Ezt most hogy érted, hogy nagyobb modemet kötsz rá? Eleve, ha másik modemet kötsz a rendszerre, a net nem is fog menni csak 64/64Kbit sebességgel, mert a Fibernél nincsen regisztrálva a modem MAC címe. -
Szokenesz
senior tag
KNET1 és KNET2 csomagok itt tavaly nyáron voltak elérhetőek mikor még itt nem voltak ezek a Fitt, Nett és Sprint csomagok. 2.5/1 és 10/1Mbites sebességükkel és nagyon alacsony garantált értékekkel. Gondolom én, akkor még nem tudták volna itt szolgáltatni a Sprint csomag 2Mbites feltöltését vagy a garantált 1Mbites letöltését...
-
Szokenesz
senior tag
Az igaz, hogy az teljes modem cserét igényelne, de DOCSIS 3.0-s vonalon elmennek a 2-es modemek is, nem? Akkor meg már máris nem kéne, csak azoknak cserélni akik váltanának nagy sebességre. Többieknek meg majd lecserélnék szép lassan, ha cserélnék.
A 2.0 meg lehet, hogy elbír 55/30Mbit-et, de úgy tudom, hogy az jó pár ügyfél közt szét oszlik, akkor meg már nem is olyan szép sebesség az. Esetleg ezt rosszul tudnám? -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Itt? Nem hiszem, hogy bármit is csinálnának. Mi konkurencia van itt? ADSL 15Mbit, ami 12őt bír szakadozva... de azéért docsis 3-at el tudnám viselni.

zoo8800:
Jaja, nagyon durva ez a számlázás. Egy értelmes számlát nem kaptunk az elmúlt 1 évben.. sőőt, novemberben másfél hónap volt ingyen, most megint 2... [persze ennek örülök.
]
-
Szokenesz
senior tag
Ez a cég nem normális

Április első napjaiban kikapcsolták a netet állítólagos tartozás miatt [1 hónap volt lejárva a második az nap járt le.] Kellett fizetni akkor ~5800Ft-t a vissza kapcsolásért, rá 2 hétre jön a levél, hogy elszámolták vissza kapcsolási díjnak. Eddig rendben is van. Mai nap megjött a májusi csekk, egyenleg: -7.724 Ft és ehhez nem jött csekk. Tehát most még majd júniusban sem kell fizetnem csak ~200 Ft-t a havi 7900hoz kiegészíteni?
tunkiih: vajon mért sejtem azt, hogy egy szerelővel sem fogok én itt találkozni? Egyébként itt minden tökéletes, bár ettől neked semmivel sem lesz jobb.

-
Szokenesz
senior tag
válasz
Gabormester
üzenetére
Ezt meg mégis hogy?
a coaxot még értem, de fibernél az is csoda ha megvan a 2.5 mega 
-
Szokenesz
senior tag
-
Szokenesz
senior tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Az hogy mennyire lassul be attól függ, hogy hol laksz...
pl.: ahol én lakok 3-4 hónapja még mertem volna ajánlani a céget, ma már olyan lassulások vannak hogy maximum ellenségnek.
Csak azt tudom mondani, hogy kérdezősködj a környéken mégis mi a helyzet velük. De 6Mbitet még szerintem úgy-ahogy bírnak szolgáltatni. -
Szokenesz
senior tag
Ehhe, én még egyről sem hallottam... bár észre sem lehet venni csúcsidőben ha korlátoznak mikor a garantált minimum éppen, hogy megvan...
Amúgy mi számít nagy forgalomnak torrenten? Ilyen 2-300Gb?tunkiih: TV-vel tényleg nincsen gáz, bár tegnapelőtt délelőtt a kis hó miatt elment 20 csatorna, az eléggé meglepett.
-
Szokenesz
senior tag
Nálam még elmegy kategória:

Dyno: Nem figyelik a Fibernél a torrentet. Nálam amilyen sokat megy a torrent rég korlátozniuk kellett volna.
Egyébként az mért van, hogy pl. speedtesten mérek 3megát, de ha akkor neki fogok torrenten tölteni v.mit akkor kb. 3 perc alatt 1000-1100 körül jár a letöltés, tehát megvan a 10mega. Nagyobb prioritása lenne a torrentnek?

-
Szokenesz
senior tag
Nálam még nem is olyan rossz, de a felfele sávjuk fogyna el??

Bár majd 4körül úgyis elfogy mindenük és lesz 0.3/0.3...

Balage^: Most mi a baj? Sosem vágytál szimmetrikus netre?
Bár én se úgy, hogy a letöltés lassul a feltöltéshez... -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Hát a megyeszékhely sajnos már nem B.gyarmat... :S De tök mind1 aug. közepéig úgyis köt a hűség, akkor meg [jelen állapot szerint] kénytelen leszek még 1 évet kötni a fiberrel mert a T-nek hiába van 15/1es net, ha tőlük nem lehet TV úgy meg nagyon drága, na meg nekem kell a 2 megás feltöltés... 6200 ért meg már nem is olyan rossz ajánlat

De itt T-s optika?
Én nem tudok róla, hogy lenne. T-s ismerőstől úgy tudom hogy még csak tervben sincs ide ilyen, még a nógrádira meg leninre sem, nem még egyéb város részekre. -
Szokenesz
senior tag
Megint lehalt, 1 óráig bírta.. nem rossz.
Ha végképp nem jön be a magyar oldal akkor ajánlott külföldi proxyval próbálkozni, azzal eddig nem volt gáz csak lassú, de több mint a semmi..kigyi_23: jaja, ezt én sem értem PH-n kívül semmi nem jön be...
-
Szokenesz
senior tag
Dejóó.... B.gyarmat is halott.... 10/2 helyett 4 óra előtt [!!]

Szerk:
gratulálok... packet loss... ilyen még sosem volt [nálam]
-
Szokenesz
senior tag
értem én, hogy péntek van... nem is pattogok, hogy kicsit lassabb a net... de azéé ez már túúlzás egy 10/2höz...

még jó, hogy megyek el és nem tudom meg mi lesz este 8kor

-
Szokenesz
senior tag

Így szombat este 8-kor nem nagyon lehet rájuk panaszom
Talán a ping... 6-8 helyett 30.. -
Szokenesz
senior tag
Mi ez a kulternet-es cím??
Amúgy meg nem tudom mennyi köze van ennek a kulternet.hu-hoz, de a google bejelentett támadó webhelynek nézi és Explorerrel nézve meg vinnyog az avast, hogy vírus...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
History HD, gondolom csak a neve az köze sincs a HD felbontáshoz, mi? Bár 55 centis TV-n ugyan mind1

Egyáltalán lehetséges analóg vonalon HD adást továbbítani? -
Szokenesz
senior tag
Felfelé úgy tudom max. 1.8-1.9Mbitet bír a rendszerük, szóval hiába van a korlát mondjuk 20/20ig feltolva... az inkább 20/1.8 lesz.
-
Szokenesz
senior tag
Hmm, B.gyarmat Fibernet tökéletes mint mindig... sebesség megvan, ping szokásos 10-15ms, minden külföldi oldal is szokásos sebességgel jön be

-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Itt volt szerdán egy díjtartozás miatti kikapcsolás.. [ebbe bele sem tudok kötni mert ez a dolga ha nem fizetnek DE] még az nap délután megyek is be a helyi ügyf.szolgára mondja fizessük be és minden oké lesz pár nap és lesz net. Oké elmentem még az nap este befizettem, elfaxoltam. Vissza megyek az ügyfél szolgára bemutatom neki, hogy be van fizetve érem kapcsolják vissza, erre mondja "Hát még a munka lapnak vissza kell érni pestre, be kell érkezni az összegnek majd a másik munkalapnak vissza kell érni és akkor bekötik, nem tudja mikor lesz újra net". Nagyon jó mondom, elkértem a szerelő telefon számát, felhívtam hogy nem lehetne.e most munkalap nélkül vissza kötni és ha megjött a papír majd kitölti. Mondja nem mert blablabla de befizették a VISSZAKAPCSOLÁSI díjat? [10.249 Ft] Szóval, ha nem erősködök, hogy legyen mindenféleképpen net a héten akkor várhatok akár félévet is, hogy legyen mert még az a plusz 10.249 Ft be nem érkezik meg sem mozdulnak. Egyébként meg a 1280-on megtudtam, hogy 30 MUNKANAPOT vállalnak a visszakapcsolásra

Szerk.: Azért ezzel a 10.249Ft-os visszakapcsolási díjjal visszamentem az ügyf.szolgára, hogy erről mért nem szólt... "Mert erről még én sem tudtam"
-
Szokenesz
senior tag
Hmm, egyezik az a sebesség zuhanás a leállás időpontjával nagyjából? :S
-
Szokenesz
senior tag
Hmm, valahol működne a Dinamit csomagjuk?
[Talált kép.]
-
Szokenesz
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Elvileg nincsen semmi fejlesztés. Hmm, igazad van, jobban bele gondolva városnak ezen a felén már föld alatt megy a kábel úgy, hogy az sem zavarhatja meg...
[MSN-en van még 4 B.gyarmati fibernetes és utánam 3 másodperccel jött fel mind és mind a város másik felébe lakik, szóval nem szomszéd] -
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Hmm, bocs hogy közbe vágok ezzel, de felétek is szakadozik a mai nap a net? :-S Itt B.gyarmaton enyhén zavaró, hogy már harmadszor kb. 1 percre minden megáll. De, ha megy akkor a speedtest is tökéletes meg a ping is.. Be tudható ez ennek az eszméletlen szélnek? :-S
Napok óta p2p-n lehetetlen seedelni.. 0-150kb/s közt ugrál, de egyfolytában és ha van kimenő forgalom akkor a bejövő 30-50 körülire esik vissza.Egyébként speed:

-
Szokenesz
senior tag
Hmm, itt tökéletes egész nap, bár nekem közöm sincs ahhoz a területhez.

Speed nem pontos, de épp előbb töltöttem maxon szóval megvan

-
Szokenesz
senior tag
Hozzánk 2007-2008-ban került a cég és ő mindent, mindenhol áthúzta a kábeleket stb. szóval kiépített mindent, mert még ők nem voltak addig itt 10 csatorna volt és kész se net, se telefon rajta. Tehát itt magával a hálózattal nem hiszem, hogy nagy probléma lenne inkább a központjaikat kéne felkészíteni rá és kész. Ha meg 2008ban nem gondoltak arra, hogy ők valaha is 10Mbitnél többet fognak szolgáltatni, szal nem méretezték túl a rendszert akkor meg nagy hülyék voltak.
-
Szokenesz
senior tag
A DOCSIS 2.0 elviekben nem 42/10et bír el? Akkor hogy hogy 2-2.5Mb upnál vége? Mennyi lenne akkor a down vége? Kifejtenéd ezt bővebben, hogy mi is az a TDMA?

Sejtettem, hogy csak papíron van ilyen csomagjuk valahogy gyanús lett, hogy senki olyan nem ír ide akinek 20Mbitje lenne...Jaja, én is azt várom, bár el vagyok én így náluk a 10/2es csomagommal ennyiért digin kívül senki nem ad olcsóbban gyorsabbat. Vidéken meg aztán várhatom a digit

-
-
Szokenesz
senior tag
Nos, ma jött a számla és mellé csatoltak egy szórólapot az "új" csomagjaikkal [legalábbis mától ezek rendelhetők itt]:
START - 1/0.5Mbit -> 2.790 Ft
NETT - 6/1Mbit -> 3.990 Ft
SPRINT - 10/2Mbit -> 7.990 Ft
DINAMIT -20/3Mbit -> 12.990 Ftés még van a KNET-1, 2.5/1Mbit 2.990Ft ért. De ez nincs benne az előző táblázatban. Viszont a NETT csomagjukhoz viszonylag magas a garantált sávszél, 1Mbit letöltést és 0.5Mbit feltöltést garantálnak.
Szórólapról két elég gyenge minőségű kép, ha esetleg v.kit érdekelne:
[link] és [link] -
Szokenesz
senior tag
Elvileg úgy van, hogyha lemondod most a szolgáltatást, akkor utána küldenek egy "végelszámoló" számlát amin feltüntetnek minden tartozást az adott napig (tehát nem egész hónapra) Legalábbis T-onlinenál nekünk ez volt a gyakorlat mikor átjöttünk a fibernethez... itt is valami ilyesmi lehet

-
Szokenesz
senior tag
válasz
gergo19
üzenetére
Októberi új csomagok?? Ehhe, még a végén "fejleszt" is valamit a Fibernet... kíváncsi vagyok az új sebességekre
meg remélem nem csak pletyka..Csak nehogy az legyen, hogy kiosztják az új nagy sebességű csomagokat és a mostani nagyjából helyre kalapált rendszerük újra összeomoljon és esténként 30mbit helyett lesz 1-2mbit meg 500ms ping...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hát ne is várj tőlük sokat ha ezt se tudják néhol rendesen nyújtani..
Amúgy a DOCSIS 2.0-nak [azt hiszem ez a technológia neve] mi a max. sebessége? Ha már 3.0-ra nem is fejlesztenek...
Szerk.: Perpill szakad az eső, vihar van. KábelTV-n csomó csatorna hiányzik, de így este 8kor:

10/2Kivételesen nincs meg a maximum de péntek van rajta lóg mindenki

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy, hogy lassan, de fejlesztenek ezek ilyen helyen is, ahol eddig nem volt csak D2 és analóg TV 40 csatornával.
Csak akkor repitenem kell az IPTV-t..
Havernak az van, nagyon ritkán panaszkodik, na meg anno én is lehúztam pár évet a Fibernél.. úgy, hogy ez a sokan rábólintottak reméljük nem az lesz, hogy megölik a hálózatot. 

de a csatornák képe tökéletes volt, az analóghoz képest.

De szerintem mi ebben a 16-17 ezres kisvárosban várhatunk még arra bőőven, még a T-s optikára is...