Hirdetés
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
killer1203
üzenetére
Ha valami csoda folytán háromszorozná a sebességet akkor maradnék

-
SPF
senior tag
Na, most visszajött az adás.
-
Csabee.
nagyúr
Na még 8hónapot kibírok a Fibernetnél aztán váltok! Most már a T-online jobb csomagokat kínál (ami nálam elérhető) ..

-
SPF
senior tag
Nincs TV adás, másnál van?
-
kovi25
csendes tag
22:00 óra után ált helyre a net

-
sfdrakex
nagyúr
Nálam most ilyen a 6/1.
Budapest:

Szeged:

Frankfurt:

London:

New York:

Los Angeles:

Pedig sztem szombat este 21 óra eléggé csúcs idős, nálam rendben van. Bár pingek lehetnének jobbak külföldre is.
-
killer1203
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Eddig nekem is inkább a pingel volt a gond, most is inkább legyen 50-60 vagy nagyobb pingem, mert igymeg kurva lassan tölti be az oldalakat.
(#9183) Csabee.: Nekem nyáronis aztmondták hogy a meleg miatt ilyen szar
Volt hogy éjjel 3 kor is mértem egyet akkor is szarvolt, pedig nemvolt 35+°C 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
killer1203
üzenetére
Biztosan a nagy hóban nem talál utat a sávszél.
-
tunkiih
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
ezek már tényleg durva adatok nekem általában a válaszidő szarik be(online játék miatt erre kib*szott pipa vagyok), ilyenkor megy le akár 1 megára is..
-
kovi25
csendes tag
Valami gáz van a nettel -> 2560/1024 -es most ilyen

-
sfdrakex
nagyúr
-
tunkiih
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
ismerős is használ windows tűzfalat meg avastot is mégis jó neki mindössze egy utca van köztünk, irtam levelet ha jövő héten nem válaszolnak bemegyek. mikor laggolt mérettem vele egy speedtestet, neki 30 se volt akkor, mikor nekem 120.
megnéztem a netmeter oldalon, most jó a net, íme az adatok:

-
Zolikk
csendes tag
Hali!
A múltkori pinges dolog megoldódott de azóta lett egy újabb:
a kábel modem random időközönként leesik a hálózatról és 1-2 percig nincs net.
van amikor nem esik le a hálózatról, de net sincs.
kezd a hócipőm tele lenni velük! három napja ez megy!
ha marad így hétfőn úgy is be kell mennem és rájuk gyújtom az irodát az biztos.
-
sfdrakex
nagyúr
Melóhelyemen, Kecskemét központjában 4/256 os DSL:
Budapest:
Szeged:
Szegedre jobb a sebesség, de rosszabb a ping. Gáz itt az összes szolgáltató szerintem. -
flavio
tag
Nálam pár hónapja jó! Remélem végre fejlesztenek is DOCSIS 3-ra idén és ezért a pénzért végre adnak sebességet is!

-
tunkiih
őstag
az az érdekes hogy egy utcával arrébb ismerősnek pedig hibátlan a net 20-as pinggel..
-
Borisz76
nagyúr
-
Borisz76
nagyúr
Nem húzom a számat ,hogy így sz@r meg úgy f@s.
Tény ,hogy most márciusban fog lejárni a hűségnyilatkozatom.
Tény ,hogy havonta 11125 forintot fizetek.
Tény ,hogy már 6 éve vagyok előfizető.
Tény ,hogy nem mindíg hozza a kiírt tempót.
Tény ,hogy néha vannak üzemzavarok.
DE :
Tény ,hogy 4 éve lemondtam a tv szolgáltatást.
Tény ,hogy azóta is jön a tv adás........
Tényleg miért is panaszkodnék

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Én a benzinkút mögött. Lehet azért jobb itt, mert viszonylag forgalmasabb a környék és ügyeltek a kiépítésre.
jimmboo: az furcsa, hogy a ping meg jó. Általában az is borzalmas szokott lenni ha már ilyen rosszat mér az ember. -
szelidorzo
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Víztoronynál lakok.
Reggeli sűrű anyázásomat követően (telefonos hibabejelentő) állították, hogy az ő mérésük szerint minden rendben, meg a szokásos, vírus, kapcsoljam ki a modemet, stb. szöveget követően mondtam nekik, hogy hagyjuk a felesleges köröket, mert a hiba a tetves hálózatukban van.
Délután felhívtak, hogy szerintük minden rendben, de ha továbbra is rossz, akkor majd hétfőn szóljak, s valamikor kijönnek megmérni.
Közöltem, hogy mérni én is tudok, a hiba nem itt van, a hiba azóta jelentkezik, hogy fejlesztettek, s új IP lett kiosztva számomra. Ide ne jöjjenek, mert "emberhalál" lesz, csinálják meg a hálózatot ami szerintük jó, szerintem meg rossz.
Mit ád a jóisten, egyszer csak meggyógyult.
Az utóbbi időben annyit telefonáltam az ügyfélszolgálatra, meg a hibabejelentőre (hallgattam zenét gazdagon, meg hogy fontos vagyok nekik), hogy szerintem már a számítógépes rendszerükbe bejelölték -problémás, hisztis ügyfél-Azért az a bajai tempó is elég gáz
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Nálam nincs gond a 6/1-essel. Melyik felén laksz?
-
szelidorzo
aktív tag
Még egy ilyen rohadt bandát mint a fiber.....
Olyan jól sikerült a fejlesztés, hogy ma reggel a feltöltési sebesség már nem is mérhető.
(Kistarcsa 10/2 Sprint)Ping 13-15
le: 9,5 Mega
fel: ? 03-4 perc egy weboldal elérése
-
kisstom
csendes tag
Megint nem megy semmi külföld Százhalombattán, nem tudom az eurosport playert nézni,áááááááá
-
F_Zolee
nagyúr
Nem jó a fibermail küldés. Fogadni tudok.

-
F_Zolee
nagyúr
Nálam most, hogy volt egy "fejlesztés" kicsit gyorsabb lett a letöltés és a stabilitás is jobb lett. Szerencsére nem jelentkeznek magas pingek, tudok online játszani. Előtte se volt azzal igazán gondom.
-
tunkiih
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
netezésre talán, online játékoknál már kijön a válaszidő... de ezt ők is tudják szerintem..
-
Crystalheart
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
Én bementem ügyfélszolgálatra, ahol is azt mondták, 200-ig normális a ping. Hát köszönöm szépen. Tehát 200 alatt ne is nyikkanjunk... Holnap jön ki szerelő, meglátjuk, mi lesz.
-
tunkiih
őstag
most ilyen, a 3 mega még nem is zavarna ha nem sikerül mindig garantálni, csak az a ***** válaszidő.. mellesleg a torrent 700-al szaggatott előtte nem tudom mit mért..

-
tunkiih
őstag
alig várom hogy lejárjon az 1 év hűség.. tiszta vicc hogy nem akkor játszok mikor kedvem tartja, hanem akkor mikor éppen nem 100-as a pingem... soha többet.. viszont a tv-re nincs panasz..
hiába sír a szánk.. semmi nem történik de mindegy előbb utóbb otthagyja őket mindenki. -
szelidorzo
aktív tag
Ma az alábbi meleg-hangú levelet dobtam postára:
Ügyfélszám: 106601…
Tisztelt? Fibernet!
Kénytelen vagyok panaszomat tértivevényes levélben megküldeni az Önök számára, mivel az internetes, telefonos, illetve területi ügyfélszolgálatuk egy dilettáns banda, intézkedési jogkör nélkül, valamint nem hajlandóak egy kompetens személy elérhetőségét sem megadni, aki érdemben képes megfelelő ügyintézésre.
Kb. 3-4 éve vagyok előfizetőjük mind kábeltelevíziós, mind internet-szolgáltatásra. (az, hogy a szolgáltatásuk minősége csapnivaló, már nem is részletezném túlságosan, különös tekintettel a 2009-es évben történt kb. 8db üvegszál-szakadásra fogott internet-szolgáltatás kiesés, televízió egyes adóin hangyás kép, stb.
Hűségidő lejártát követően mindig örömmel látogattam meg az ügyfélszolgálati irodának nevezett borzadályt egy napi hidegélelemmel és 3 doboz seduxennel felszerelkezve. Felkészültem a legrosszabbra, így nem is ért meglepetés (tél lévén pár órás fagyoskodás, mert a váróba már nem lehetett beférni, pedig nyitás előtt, annyian vártak az ügyintézésre, mivel új előfizetés megkötésén kívül semmit nem lehet intézni egyéb módon)
Úgy bő két évvel ezelőtt is rabigába hajtottam fejem és hűségszerződés igénybevételével módosítottam az általam igénybevett csomagokat digitális családira (TV), valamint Multi (net) csomagra.
A digitális tv nézéséhez szükséges beltéri egység az akkori akciós áron (volt ilyen akciójuk) megvásárlásra került, mivel nem kívántam havi bérleti díjat fizetni.
Így telt el a vállalt hűségidőszak.
Mivel hűségidőszak nélkül gusztustalan az Önök által alkalmazott árképzés, a hűségszerződés lejártát megelőzően két héttel 2009. december 16-án ismét befáradtam irodájukba (valóban nagyon fárasztó és kimerítő, egyszer javaslom, próbálják ki, hogy milyen az ügyintézésük) és a digitális családi csomagra vállaltam újabb egy év rabigát.
Szintén hűségidőszak vállalásával szerződés köttetett az internet-szolgáltatási csomag módosítására.
Net Multiról Net Sprintre, aminek átállítását az Önök igen kevéssé hozzáértő ügyintézője 2010. január 1-i dátummal vállalt, mivel az előző hűségidőszak akkor járt le. (az csak hab a tortán, hogy az általam előnyben részesített 6/1 megás netet nem köthettem, mindenféle üzletszabályzatra hivatkozva, de már ismerve a Fibernet nagyszerű ügyfélközpontú hozzáállását, meg sem lepődtem)
Ha megnyugodva nem is, de beletörődve sorsomba távoztam az ügyfélszolgálatról, hogy az új évben (2010) is az Önök rabszolgája leszek s használhatom a szolgáltatásnak nevezett intézményes lehúzást.
Külföldi tartózkodásom után tapasztaltam, hogy természetesen 2010. január elsején még a régi net csomagot szolgáltatják, de türelmes ember lévén nem reklamáltam rögtön, azzal a felkiáltással, hogy újév első napja ünnepnap és nem dolgozik senki.
Első reklamációmat január 3-án tettem meg, mind internetes elérésükön, mind telefonon. (az automata válaszukkal az elküldött anyagot mellékelem bizonyíték gyanánt.
Mivel semmi nem történt napokig, január hatodikán ismét panaszt tettem emailban s telefonon, ekkor már kissé emelt hangnemben, aminek legalább meg volt az a hatása, hogy életemben először az ügyfélszolgálatról valaki felvette a kapcsolatot velem, hogy átállították a megrendelt szolgáltatásra az internetelérésem.
Óvatos örömmel vettem tudomásul, hogy rendeződtek a dolgok.
Óvatosságom helyesnek bizonyult, mivel a tegnapi nap folyamán kézhez kaptam a számlalevélnek nevezett förmedvényt, amely az alábbi általam fölöttébb kifogásolt dolgokat tartalmazza.
Kiszámláztak kéthavi Set Top Box bérleti díjat!
Kérdem én, hogy milyen alapon? Az általam használt vevőegység saját tulajdonomat képezi és ezt 2 éven keresztül maguk is tudták. Kérem, sőt követelem, hogy a továbbiakban ezt a tételt a kiállított számláról mellőzni szíveskedjenek, a most kiszámlázott összeget pedig térítsék vissza számomra.
Az internet szolgáltatást 2009. december 16-i fordulónappal Sprint csomagként számlázták, ami a fentebb leírtak alapján nem felel meg a valóságnak, hiszen Önök 2010. január 6-ig Multi csomagot szolgáltattak a számomra.
Kérem, hogy valóságtartalommal bíró számlát állítsanak ki részemre, az eltérést pedig térítsék vissza, vagy amennyiben továbbra is december 16-tól kívánják érvényesíteni a csomag díjazását, akkor az ASZF-ben foglaltak alapján mivel feltöltési irányban nem tudtam igénybe venni a minimálisan vállalt sebességértéket, 21 napra kötbérigényemet ezúton kívánom érvényesíteni. (6*21=126)
Amennyiben helyesbítő számlát kapok és abban helyesen csak 2010. január elsejét tekintik szolgáltatási fordulónapnak, akkor csak a számomra járó 6 napra számolt kötbérigényt kívánom érvényesíteni (6*6=36)
Egyben tájékoztatom Önöket, hogy amennyiben levelem kézhezvételét követően 8 napon belül nem veszik fel velem a kapcsolatot, ügyemben érdemi, megnyugtató intézkedés nem történik, úgy panaszommal a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fogok fordulni, valamint az itt vázolt panaszt megküldöm az Index Tékozló Homár internetes portál részére is.
Mellékletek: 1 db utolsó számla, 2 db előző számla másolata, előző, az Önök számára megküldött panaszok (az automatikus reakcióval, hogy célba ért) -
ZEN1TH
őstag
válasz
killer1203
üzenetére
elegem lett es feltettem a cfos speedet, most egesz stabil a pingem, nemtudom hogy a program miatt van e, de majd 8 korul kiderul, eddig este volt a legnagyobb problema mint mondtam
-
ZEN1TH
őstag
udv mindenkinek, kb eddig birtam elviselni a 15/1-es upcmet itt pecsen, este fixen 100+ ping, ha nem is magas akkor is laggol, csak ejjel tudtam hasznalni normalisan meg esetleg nappal, most le akartam ulni picit jatszani erre mar most is 100+ pinget merek, jo oke gondoltam lehet a jatekkal van gond, speedtest & cmd ping, detto ugyan ezt az eredmenyt dobta atlag 100as ms barhova az orszagba, nehol 160 ig is eljutott, erdeklodnek hogy mas is tapasztal e ilyen problemat, foleg pecsieket kerdeznek, ismerosom szerint szarok a upc szerverei, tanacsolta hogy telefonaljak be nekik, de nem tudom pontosan hogy fogalmazzam meg a problemat, egeszen elkeserito hogy regen a 4/0.2-es tfosom olyan stabil volt mint a beton, ezzel meg akkor sem tudok ugy jatszani ha hajnali 4 ora van mert akkor sem az igazi, koszonom a valaszokat
-
tikodi
tag
nálunk szép a digitális kép, vagy az analóg ronda erre fele?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
burzum
tag
válasz
forrest85
üzenetére
A TV-n nem igazan tudok allitgatni, de most kivancsisagbol visszadugtam az antenna kabelt kozvetlen a TV-be es ott nem hallom a bugast, szoval ugy tunik a settop box a ludas, csak epp nemtom azon mit lehetne allitani, hogy jo legyen. Mellesleg a kepminoseg zsir ugyanaz a box kiiktalasaval is.
-
burzum
tag
Tegnap uzemeltek be a digitalis tv-t es azota konstans zugast hallok a tv adasnal. Utkozott valaki hasonlo problemaba? A settop box Kaon K220 es RCA kabellel (2 audio, 1 video) van osszekotve a TV-vel. Mar szoltam nekik, hogy nezzenek ra, de nem talaltak semmi problemat, viszont ez igy nezhetetlen. Egyebkent en semmifele minosegbeli valtozast nem tapasztaltam az analoghoz kepest. Ha ez a digitalis TV, akkor nekem inkabb nem kell.
-
sfdrakex
nagyúr
Nem mindenkinél tré kecskeméten se. Viszont a központban nekem pl csomo szívás van melóhelyen a 4/256 os T dslel, sokszor lassabb mint itthon a régi 1/256 os fibernetem. Le/fel töltésnél még úgy ahoyg rendbe van 4M helyett 3-3,5M el hasít is, viszont oldalak betöltésében gyakran lassabb mint egy másik szolgáltató lassabb nete, ami lehet azért van mert az itthoni gépem jobb mint a munkahelyi nem tudom, de szivtunk már nem egyszer a dslel is. Más városokban is szivtak ismerőseim dslekkel, mert eléggé érzékeny a távolságra, ha messzebb van valaki a központtól eléggé esik a sebesség. Szóval kipróbálni nem hülyeség mondjuk 1 évre aztéán majd kiderül melyik milyen, van ahol jobb a dsl van ahol a DSL is trágya.
-
killbull
aktív tag
Én pont tegnap vitatkoztam ezen a közös képviselőmmel mert ő jobbat tud.Csak arra nem volt képes hogy elárulja mi is az pontosan. Amúgy bátyámnál aki úgyszint kecskeméti 2 fajta optiai kábel is van és nem digi és nem t home.Valami BB com(ez valami hetényi) meg valami másik,Akkor állítólag a kecskeméten az Opticonnak is van optikája ami nagyon menő cég. Szóval ez kapásból 3 fajta ami nem digi és nem t home!Ezért megy a harc itt kecskeméten.
Hidjétek el ha nem lenne akadály már rég belenne kötve mindenhova és húzgálnánk lefelé a terrabiteokat! 
-
ati2
őstag
Ez alapján megint nem derül ki milyen net lesz Kecskeméten, de félek nem optikai:
"Köszönettel vettük DIGI KÁBEL szolgáltatásaink iránti érdeklődését.
Jelenleg csillagpontos hálózat kiépítése van folyamatban (kábel tv, internet, telefon) az Ön címén.
Hálózatunk folyamatos bővítés alatt áll, amennyiben szolgáltatásaink megrendelhetőek lesznek, üzletkötőink személyesen
is felkeresik a lakókat.
Érdemes figyelemmel kísérni oldalunkat:http://digi.tv/
Bővebb információt a 1272-es telefonszámon kaphat, ahol munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak." -
Crystalheart
őstag
válasz
tunkiih
üzenetére
Ez nálam megvan itthon - általában -, de mondjátok, külföldre alap, hogy ilyen tré olt mindig? Mert tényleg ma megyek reklamálni, tudjam, mit mondjak. Szóval legjobb esetben is 135 ms a ping (London 100, NY 140), és a letöltés tengerentúlra jó, ha a garantáltat (1 Mb) eléri, Londonba is csak 2,5.
-
tunkiih
őstag
2010.01.25 19:48

na ez még beleférne, most ilyen..
-
Pilács
senior tag
Hi!
Kecskeméten elég tré lett ez a Fibernet, úgy hogy én "kabbe gyíkok én leléptem" mondatocskát fogom megemlíteni nekik valamelyik nap
Tré home lesz és kész. 6600 ft-ér ajánlottak be családi csomagot + 512k netet a fibertől. Thome 7190 ft, digitális családi csomag (2 beltéri) + 5M internet... asszem nem is kérdés... Nekem az internet csak informálódni kell, de ha csak ekkora a különbség, és jobb minőséget nyújtanak, akkor ... húzzák csak halasszák a LAN bevezetését, előbb utóbb azt nézik majd, hogy oppá nincs is kinek eladni. 
-
killbull
aktív tag
válasz
killer1203
üzenetére
Nyugi enyém is ilyen!!!!! Egyszerűen 17 óra után nem lehet counter strike ozni mer olyan rossz a kapcsolat.
-
killbull
aktív tag
Ma témáztam a közös képviselőnkel és hebegett habogott hogy tud valami jobbat mer az ad beltérit is meg minden,övé a környék 70% a itt kecskeméten.
Erre mondtam neki hogy már rég kivan építve a rendszer a háznál.Erre ő ilyenről nem is tud.Nem mondtam neki hogy ............. mer megésrtődik.Szal ilyen korrekt kis házba lakok hogy ha valaki építi a rendszerét akkor be se engedik.T home meg azt írta hogy ezzel nem tud mit kezdeni. -
killer1203
senior tag

Újra nagyon jó a sebesség, de persze hogy este szarik be megint, pár nap óta már ezmegy. Hűség lejárta után a modemet visszakell adni?
8 kilós kalapácsot lehet megjáratom mostmár rajta...
-
tunkiih
őstag
nah látom nem csak én szenvedek vele, 6/1 megás csomagért fizetek énis, nekem volt mikor 0.8 megabittel töltött, 100-as ping is előfordul szerintem akkor mikor rászáll mindenki. ami viszont érdekes hogy ismerős is ebben a városban lakik csak ő motorola modemet kapott és neki nem laggol.. elképzelhető esetleg hogy a scientific atlanta modemem rossz? ha nem probléma privátba légyszi. üdv
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt hogy éjjel 3 kor is mértem egyet akkor is szarvolt, pedig nemvolt 35+°C

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engemse a sebesség érdekelne a legfőképpen, csak a ping mert az nekemis 100+ Torrent viszont fullon jön hiába keveset mér a speedtest.