Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Jaja más hálózat alól tökéletes a youtube csak fiber alól szar szóval...
Kiváncsi vagyok mikor javítják meg mert most már nagyon unalmas kedd vagy szerda óta
-
ati2
őstag
Hát itt valami globális gerinc hálózati probléma lesz Budapest, Páris, Frankfurt 4/1 megvan, de már egy csomó európai városba is gyalázatosan kevés a sávszél. Ez most kivételesen talán nem a fibernet hibája lesz. (Kecskemét, Széchényi Akadémia krt.)
-
kungzi
veterán
csácsá
mikepércs-new york internet összeköttetés:
(de hát istenem, a ping még jó, hogy ekkora)
mikepércs-frankfurt:

mikepércs-moszkva:

-
tikodi
tag
nálam 20-40k-val pufferel a yutub, szégyen, főleg ha ezzel a tempóval HD-t nézne az ember.
Szerk: a 3 perces HQ vidi is több mint 10 perc.
-
sfdrakex
nagyúr
Na most megnéztem youtubeot is, elég gáz, bár nagyrészt pont a lejátszás sebességével töltötte is le szoval ritkán de megakadt, nem kéne neki 6/1 es neten.
-
sfdrakex
nagyúr

-
sfdrakex
nagyúr
Első kettő ismét:

Majd holnap nappal is lemérem, de usában most vanb csucs idő szal nem tom, vagyhelyre állt a fibernet vagy morol kevesebben nyomják most ezért jobb. Mind1 holnap nappal megnézem mindet újra.
-
sfdrakex
nagyúr
Még pár mérés:

-
sfdrakex
nagyúr

Szóval a 6/1 éjfélkor amcsiba nekem se az igazi.
Bár érdekes Mexikóba ilyet nyomott:

Lehet nem a fibernet a hibás hanem az usa vonal.
Guetamala:

Lehet Europa és Amerika között van a baj és nem a fibernettel bár akkor Mexikót nem értem miért jó.
-
bandiie
aktív tag
-
JamesHolden
aktív tag
nálam is ritka szar külföldre a sáv

nem is érdekelne, elő szoktak fordulni más szolgáltatóknál is apróbb technikai hibák, de baszki! 3 napja nem csinál semmit ez ügyben a Fibernet!

6M/1M - Herend
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandiie
üzenetére
Meloban vagyok 23 ig. Majd holnap megnézem a youtubet, ritkán nézek ott videot eddig nem volt baj holnap meg lesem. speedtesten meg már szintén régen néztem nem europai szervert. Viszont a facebook.com ot hazsnálom és ott játszok flash játékkal és semmi gond vele, bár lehet nekik nem csak usa hanem europai szerverük is van ezt nem tudom. Kecskemét Széchenyi városban lakom egyébként Lánchíd utcán Szalon pizzéria mögött.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Fogalmam sincs mi okozza a gondot, elméletileg fejlesztették a hálózatukat mindenhol. Bírnia kéne de ezekszerint mégse bírja mert gondolom soka a 6-10-20 mbites net ahol már elérhetőek ezek a csomagok. Nálam szerencsére azon kívül hoyg szerdán dél körül megszakadt a net nem volt gond már elég régóta, akkor 2 percig maradtam net nélkül de semmi több.
-
kamion1234
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem értem mi a a faszér vár ölbetett kézzel a fájbernet,holott pedig januárjától,a fájbernetes emberkék igazatmondó szívűkkel át vagy rákényszerítették az embereket az adott "biztos jó megbízható"csomagokra.
Valami fejlesztést baszhatnának a szervert illetően, annyira ingadozik a sávszélesség,dobálóznak a pingek nem foghatják az egészet a Docsis rendszerre,ugy basszák át az embereket ahogy akarják...Én persze nagy ívbe leszarom,de ugyanakkor sajnálom azokat az embereket akik áldozatai vannak lesznek ennek a nem tom mit akaró szolgáltatónak... Nekem csak kábel kell...

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
killer1203
üzenetére
Az hogy 2 napos nem feltétlen jelenti azt hogy nem lehet vírusod.
Egyébként valszeg túlterhelt a hálózatuk, bár nálam non stop éjjel nappal rendbe van torrenten a le és feltöltés. Majd holnap lesek youtube videókat. Akinél gáz a net az váltson, de előtte járjon utána annak is amire váltani akar hoy ga környékbe milyen, mert van a hol a dsl még rosszabb, meg a upc se mindenhol isten a tvnetworkel is vannak bajok. T com is szivat néha. Minden szolgáltatonak vannak gázos területei.
-
killer1203
senior tag
-
Balage^
tag
Felhívtam őket. Ők nem tudnak ilyen hibáról.. Mondom az fasza, mert nem egyedi és nem egy ember jelezte. Megnézik mit tehetnek. Most elutazom, kíváncsi vagyok vasárnapig lesz e változás.
-
Balage^
tag
Nem hiszem, hogy a userek számával lenne a probléma, mert nagyon stabilan áll egy sebességen. 476kb/s-al tölt, egy kbyte-al se gyorsabban, valamiért bekorlátozhatták a népet. Szerintem nem úgy jött össze a keddi javítás mint ahogy azt eltervezték. Érdekes előtte jó volt.
-
Bayla
csendes tag
válasz
Balage^
üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet. (Nagytétény)
Szerintem már jóval több felhasználója van a fiberfosnak mint amit a rendszerük vagy a vásárolt külföldi sávszélességük elbír, ennyi. Szerintem az előfizetőik több mint 90%-át köti a hűségnyilatkozat és úgy gondolják, hogy azt csinálnak velünk amit akarnak.
Majd akkor fognak csodálkozni amikor a rengetegen mondják fel az előfizetést a hűségnyilatkozat lejártakor egyből. Nekem áprilisig tart már csak a vergődés ezzel a szánalmas bandával.
Újabban úgy is 4 napos munkahetes rendszerben dolgozom, kis túlzással időmilliomos vagyok. Esküszöm csinálok egy űrlapot, amit a problémát tapasztaló fibernetes előfizetők kitöltenek és emiben visszaküldenek... Amikor összejött egy szép adag (gondolom nem kell sokat várni)
akkor az egész pakkot kinyomtatom majd megküldöm a NHH/GVH/NFH... hatóságoknak. A "balhékeltő hatásfokot" lehet javítani a legdurvább esetekből válogatott homár cikkel.
Ha ezen hatóságok valamelyike végre rájuk húz egy sokmilliós bírságot a fiberfosra, talán akkor majd lesz normális ügyfélszolgálat, tisztességes sávszélesség. -
Balage^
tag
Persze a tegnapi hibabejelentésemre még semmit nem reagáltam. Hát elmennek a kurva anyjukba. 4mbit bazmeg, senki nem használja ilyenkor a netet, hogy lehetséges ez?
-
Balage^
tag
Hogyne, most már a belföld is szar...

-
bandiie
aktív tag
Na úgy néz ki rendbe jött. kopkop
-
szelidorzo
aktív tag
Határozattan küldd el a hibabejelentőn aki felveszi a 3,14csába. Megfenyegettem őket feljelentéssel, követeltem vezető elérhetőségét, hogy tudjak beszélni vele (egy hét alatt nem állították át nekem sem). A telefon hatására fél óra múlva hívta (visszahívtak!!!!!!!!!!!csoda!!!), hogy elnézést, átállítottak az új megrendelt csomagra.
-
Balage^
tag
Este van ilyenkor mar kevesebben hasznaljak. Nekem is jobb lett, de mobilnettel meg igy is boven a ketszeresevel jott... Szal ennek azert legalabb 5-6 mbitesnek kene lennie szerintem.

-
Crystalheart
őstag
válasz
kamion1234
üzenetére
Mindenképp számolj be a fejleményekről. Az a10 ms-es ping is a konfig eredménye, vagy azzal nem lehet mit kezdeni? Nekem még nem ment 20-30 alá.
-
Crystalheart
őstag
Nekem még van letöltés, 2 Mb/s körüli, ami elég volna, de a ping 135 ms. A feltöltés jó.

Néhány napja kötötték be, itthoni szerverekre egész jó is, 20-30ms ping és hozza az 5,8 Mb/s-et is a 6-ból. De akkor ez ezek szerint valami hiba náluk, és lehet reménykedni a javulásban? Inviteltől jöttünk át, mert az ADSL elérés folyton szakadozott (biztos hiba van a kábellel valahol, de négyszer is képtelenek volták megcsinálni rendesen), jó lenne, ha itt azért annál jobb lenne a helyzet. Sokat YT-ozok, ez fontos volna.
-
boygabi_
aktív tag
Akkor most már én is megnyugodtam. A hiba nem az én készülékemben van. Nálam sem lehet youtube-os videókat nézni.
-
Balage^
tag
Fos mint mindig országszerte ez a szar kábelszolgáltató.
Azért jelentsétek be te is, mert lehet fogalmuk sincs az egészről.
Kinézem ezekből a majmokból. -
F_Zolee
nagyúr
Nekem is stabil volt eddig de mostanában már eléggé megérezni a lassúságot. Sokan váltottak biztosan 6megásra és nem bírják már.
-
bandiie
aktív tag
Én kecskeméti vagyok, szóval országszerte szar megint.
-
BluEyes
őstag
Tegnap reggeli kimaradás óta szarakszik a külföld, szakadozik a kapcsolat nekem is.
Biztos mindenkinek szarul van beállítva a vírusos vindózza...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Balage^
tag
válasz
bandiie
üzenetére
Nálam az európai se az igazi. Előbb hívtam az ügyfélszolgálatot. Azt mondják hogy ez valszeg azért van mert rossz egy két értékem. Majdnem mondtam hogy a nagy büdös lófaszt befolyásolja az. Érdekes hogy belföldön megvan a 10mbit, külföldre nem. Az ő sávjukkal van valami gond, nem az enyémmel..
-
Balage^
tag
Napok óta kurva szar a fibernet a youtube-ra. Más is tapasztalt ilyet? Nekem olyan lassan tölti a videókat hogy iszonyat. Előtte meg a HD-t is vitte simán. Ez kb 2 napja van. :S Nincs is szinte külföldi sáv széllesség.
Konkrétan ennyi ennyi a sáv széllesség New Yorkba.

-
ati2
őstag
Vaklárma volt a Fiberlan Kecskeméten, az ügyfélszolgálat azt mondta belátható időn belül nem lesz

Az ismerősnek is 10/2 Sprint csomagot mondtak másodszor, de még mindig nem tudom elképzelni, hogy lehet 2400 Ft/hó a 8 eft helyett? Lehet a szerződés apróbetűs részében lesz, hogy csak az első hónap annyi
-
_thamas_
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
hallo
- Pilisvörösvár és Pilisszentiván környékén van valakinek tapasztalata, a 6/1-es NETT csomag hozza az "elvárt" sebességet?
- A Discovery visszarakása érdekében nem lehet valami netes petíciót, szavazást indítani a felhasználók körében, hogy rakják vissza?
üdv
-
joe69
senior tag
hihetetlen, csutortokon es tegnap ratelefonaltam fibernetre, hogy allitsak mar at a netet 2.5megarol 6ra, csak nem sikerul nekik elvegezni ezt az 5perces munkat. nov vegen lett az uj szerzodes megkotve.
kezd fogyni a turelmem
-
sfdrakex
nagyúr
Fibernet szolgáltatóról van szó oké főleg arról hogy a nete milyen de miért zavar benne a tv-vel kapcsolatos hsz? Windows 7 topicban is van aki megkérdezi hogy xy program megy e windows 7 en. Az akkor már nem windows 7 működésével kapcsolatos zavarjuk el? Kocsonya receptet meg keress guglival . . .
-
degu
senior tag
Emberek!
Nem tud valaki egy jo kocsonya receptet?/Mert ez legalabb annyira illik az internet topikba,mint a kabel TV csatornakiosztasa!
/ -
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
csak azt nem értem hogy ha ezt írják ki akkor miért vették ki a discoveryt

-
SPF
senior tag
Ma reggel 7 óra óta nem volt netem, most már van pár perce... Nálam is van már sport1. Kecskemét, belváros.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Én is azt mondom! Örülök hogy bevezette a fishing and hunting csatornát is, kár hogy a mi csomagunkba nem rakták bele

Ezek a KIT csomagok félelmetesen rosszak!
1.1. KIT-S Info 2 990 Ft/hó >>>
Tartalma:
- Kábel TV Információs csomag (5-10 csatorna)
- Mikro Internet csomag:
Letöltési sebesség 256 Kbit/s (garantált 64 Kbit/s)
Feltöltési sebesség 64 Kbit/s (garantált 16 Kbit/s)
- Telefon Alap plusz csomag1.2. KIT-S Alap 5 990 Ft/hó >>>
Tartalma:
- Kábel TV Alap csomag (25-45 csatorna)
- Mikro Internet csomag:
- Telefon Alap plusz csomag1.3. KIT-S Családi 6 990 Ft/hó >>>
Tartalma:
- Kábel TV Családi csomag (akár 60 csatorna)
- Mikro Internet csomag:
- Telefon Alap plusz csomag -
Csabee.
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Van Sport1em!!!!!!!!!!

-
Szokenesz
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
History HD, gondolom csak a neve az köze sincs a HD felbontáshoz, mi? Bár 55 centis TV-n ugyan mind1

Egyáltalán lehetséges analóg vonalon HD adást továbbítani? -
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Fibernet közlemény: http://fibernet.hu/index.php?hir=402
" Pilisvörösvár és Pilisszentiván - kikerül BBC WORLD, CNN, VIASAT EXPLORER, VIASAT HISTORY; bekerül SPORT 1 (245MHz), MUZSIKA TV (575MHz), ZONE ROMANTICA (711MHz)."
-
Drótszamár
őstag
Most olvasom, hogy máshol is ment a kukába a discovery. Köszönjük fibernet!

Lett helyette csodálatos HISTORY HD.

Elmehetnek a picsába.

-
Ivitz
tag
azt lehet tudni hogy meddig vették le a discoveryt??
-
Balage^
tag
Most hívtam fel a Fibernetet igaz e a hír. Aztán a telefonon is bemondták, hogy kikerül a Viasat Explorer, Viasat History, Discovery, Animal Planet, Disney channel meg még 1-2 csatorna, de lesz Romantic és Nóta Tévé. Közöltem velük, hogy oké, ezennel én is kikerülök akkor az előfizetők közül...
Nézem is már mennyibe kerül a T-home iptv. -
Szokenesz
senior tag
Felfelé úgy tudom max. 1.8-1.9Mbitet bír a rendszerük, szóval hiába van a korlát mondjuk 20/20ig feltolva... az inkább 20/1.8 lesz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Lefelé gyors csak felfelé nem tud többet? Nekem igazából a lefelé 6Mbittel nincs bajom csak jó lenne tudna ennyit felfelé is

-
kamion1234
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Én 10E-ért tok egyik haver most rendel,fórumokon speedtestes képeken fibernet 30 mbs,ott írják írok nekik kérdezek tőlük,működés közbe csak akkor látok ha havernak remélhetőleg nem soká leszállítják,millió videó van még a flasheléséről is,youtube:"motorola modem hack"... Sztem működnie kell vanakinek beszart utána mac cím frissítés,firmware frissítés és ment neki,arról tok hogy műkszik fiberneten is,csak kellenek hozzá a megfelelő configok firmware van sigma x2-es és haxorware ugyanolyan jó mind2,configolható 30 megáig amennyit a modem bír... Egyébként itt is vannak fórumok,és ott írnak ilyenekről... Jah és mihamarabb ha biztos én is beszereznék eggyet...

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Mennyiért adják? Tuti működik láttál már menet közben is ilyet? Ha meg lesz majd mesélhetnél.
-
sNORh
addikt
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=1308 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=1083 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=559 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=1380 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=1255 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=1541 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=2105 ms TTL=58
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=2788 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=2724 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=2733 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=2543 ms TTL=58
A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.a prohardverre most 30mp felett kelett várnom hogy betöltse az oldalt.. sávszélt nemmerek mérni, meg nemis jönne be az oldal..
-
bandiie
aktív tag
bazze, kár volt benézni ide. fel is idegesítettem magam. mi az hogy nem lesz discovery? van ennek valami indoklása is?
-
Ivitz
tag
nemáááá pont discoveryt

-
F_Zolee
nagyúr
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2010. január 26-án, Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán, Kerepes és Kerepes-Szilasliget településeken eszközbővítési munkálatok elvégzése szükséges. Ennek következtében 2010. január 26-án, 0:30 óra és 16:00 óra között az internet- és telefon szolgáltatás nem lesz elérhető.
-
Spilerke
csendes tag
válasz
daninet
üzenetére
Már láttam azt a listát, csak ott külön nem említi a Discovery-t minden településnél, emiatt eszemben nem volt, hogy ez fog történni...Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy van bőr a pofájukon egy Discovery kaliberű csatornát csak úgy kivenni...
Viasat History, Expoler egyelőre még bent van, pedig elméletileg ezt is elveszik.
Lejár a hűség, megyek a T-hez, ez fix! -
Kicsirics77
veterán
Martfű - kikerül BBC WORLD, VIASAT EXPLORER, TV POLONIA, VIASAT HISTORY, PRO7; bekerül MUZSIKA TV (559MHz), SPORT 1 (583MHz), ZONE ROMANTICA (783MHz).
azért elmehetnének ám a b*s pics*ba
hamár fizet az ember nemkis pénzeket a szolgáltatónak akkor legalább ne a normális viasat csatornákat vegye el hanem a story sz*r meg poén sz*r adókat.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Ez igaz is a flashelés? Hallani hallotta mróla meg sokan mondták látták működik aztán kiderült hogy kamu. Illetve volt aki flasheléssel szörfölt nagy sebességgel mások meg hardveresen piszkálták állítólag de még nem láttam hogy működne.
-
kamion1234
csendes tag
Azt a mezavarodott jó k* annyukat mi a fa*om enek mi értelme elmegy az egyik leghíresebb adó és jön be a nóta,beszarár nem rajokat akarok nézni miként nyomják az adófizetől pénzén.... Nem baj nem soká flashelt modemem lesz amin jön majd a 30 mega configgal... Leszarom a fájbernetet amugyse fizetek érte....

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(de hát istenem, a ping még jó, hogy ekkora)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/Mivel az eligazitas mar megtortent...
/