Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Aktív témák
-
demeterr
csendes tag
aszondja hölgyike inditsam újra a modemet és várjak 2 (!) órát és helyre áll.
Van ilyen, hogy két óra hosszig áll be a modem?
-
G-82
csendes tag
Már vagy 2 napja hangyás és csíkos is a tv adás itt a Széchenyiben Kecskeméten.írtam nekik de semmi nem történt.

Írok még 1 levelet nekik aztán személyesen megyek be és azt nem teszik az ablakba.
Ők elvárják hogy fizess de a szerződésben foglaltakat nem teljesítik.
Ez már tényleg gáz
-
club1
veterán
Bp. XXII. ker.: Pillanatnyilag FiberNyet (se tv, se net).
-
sfdrakex
nagyúr
Nálam mikor kötöttem lehetett volna még PR telecom ár / sebesség kb uaz, DE náluk volt ászfben kisbetüvel olyan hogy a korláltlan net havi 50 vagy 100 gigáig korlátlan csak ha átléped lassitanak büntetnek stb. Továbbá nekem soha nem volt velük bajom, sebesség mindig meg volt, nem szoktak gondok lenni. Akkor mi bajom legyen velük? Alapból 512/128 ra fizettem elő azt emelték 1/256 ra majd 2/256 lett belőle aztán 8M/384K mikor az lejárt visszarakattam 1/256K ra most hogy azonos áron van a 6/1 arra fizettem elő, és maxon jön jó a ping is bár nem játszom, szóval miért váltsak? Itt nincs gyorsabb ennyiért, vezetékes telefonom nincs nem is kell, dslek se jobbak T vel is vannak gondok.
-
EmThor
addikt
reggel 8:30 után most jött vissza a tv, telefon net, rohadékok
-
beers
addikt
Ez a fibernet évek óta vicc kategória!
Nem értem, hogy tudjátok még mindig meghosszabbítani, megkötni a szerződést, mikor mást sem olvas az ember a fórumokon, hogy milyen szar! -
sfdrakex
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
17 karbantartás miatt leállások lesznek 00:00 tól 12 ig írták mailben, kecskeméten legalább is.
-
szelidorzo
aktív tag
Fiber levelezés ismét halott.
Lassan nem lesz olyan nap, amikor rendesen működik náluk valami.
-
G-82
csendes tag
Kecskeméten idén biztosan nem lesz lan-net.ezt mondták az év közepén.
-
sfdrakex
nagyúr
Majd javul az is szerintem nem lesz vele gond bár vannak minden szolgáltatónak problémás területei, meg vannak user errorok, meg nem kell virus irto meg semmi majd én vigyázok, aztán benyal minden szart sok felhasználó és nem értik mért lasú a net és miért kell 2 havonta os-t ujra rakni mert az MS szart irt, pedig nem csak ésszel kell használni.
-
wagi
senior tag
-
-
SPF
senior tag
Ezek a fiberlan csomagokat Kecskemét melyik részén lehet igényelni? Mert a honlapjukon nem sok mindent írnak róla.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sztem nem kell modem reset, nálam legalább is nem kellett.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
sheriff.crib
üzenetére
szerintem ha tippelnem kellene akkor egy modem ujraindítás után működni fog minden mint ezelőtt

de lehet nemszükséges a modemet újra indítani -
Kicsirics77
veterán
nofene
ennek örülök akkor legalább lehet netezni most már rendesen.
-
szvl
tag
Most már hivatalosan is vége a hibának. Az internetes hibabejelentőn bejelentettem, hogy a külföldi oldalak jórésze elérhetetlen. Egy órával ezelőtt érkezett az alábbi e-mail:
Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által jelzett időpontban nem tervezett központi hiba történt. Az illetékes műszaki kollégák a hibát már elhárították.
Amennyiben Önnél a probléma továbbra is fenn áll kérjük, vegye fel a kapcsolatot központi ügyfélszolgálatunkkal.Tisztelettel,
Fibernet Ügyfélszolgálat -
sfdrakex
nagyúr
Kecskeméten is helyre állt hogy pontosan mikor nem tudom 12 előtt értem haza kicsivel akkor már jó volt. Reggel 7-8 között még nem.
-
G-82
csendes tag
11 órára megjavult.Remélem marad is ilyen.
-
bandiie
aktív tag
Már jó itt is.
-
gproject
aktív tag
müxik nálam is végre..
-
3psilon
aktív tag
Fiberneten nekem tegnap nem jött be a külföldi oldalak jó része.
De most az albiban a T-Com hálózatát bérlős ADSL atomlassú, Steam nem megy, streaming rádiók használhatatlanok... kritikán aluli...

-
CheeBee
csendes tag
Itt is rendben.
-
Csabee.
nagyúr
Nah megjavult nekem is végre..

-
h_rowley
tag
Úgy tűnik most már minden klappol! Jó netezést mindenkinek!
-
szupimester
csendes tag
Kecskemét Széchenyi város rendben, végre! Csak járjon le a szerződésem végre nálluk, húzok is el tőlük

-
EmThor
addikt
na most csinálták meg
-
gproject
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem tegnap reggel 7 óra óta nem működik, szval több már mint 24 óra

-
m0rzsa
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sry, this is my fault

-
EmThor
addikt
kritikán aluli amit művelnek (megint)
-
Borisz76
nagyúr
Nállam vasárnap és ma ( hétfő ) sem jön be minden oldal.
Ami bejön az a szokásos jó tempóban töltődik a másik fele meg....semmi.Már azt hittem nállam van a gond......mert a 3 éves kisfiam előszeretettel nyomkodja el a gép beállításait

De elolvasva az itteni kommenteket kicsit megnyugodtam.
Türelmesen várjuk a szolgáltatás rendes visszaállítását.
Rá is nézek a honlapjukra.....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
1 óra elmúlt és továbbra sem jó...
-
CheeBee
csendes tag
Véleményem szerint semmi ok a szidalomra. Egy napi hiányosság miatt nemkell rögtön a falat kaparni... karbantartás, vagy bővítés van - ez minden szolgáltatónál elő szokott fordulni - majd a maradék napokban meg lehet, hogy mégjobb lesz. Ráadásul ezt a kábelnetet valahogy stabilabbnak érzem ezt, mint az ADSL-t - értem ezalatt, hogy egyesek tudomást sem vesznek arról, hogy telefonmadzagos internetük révén 5 percenként bejelentkeznek a Messenger-be, ünnepnapokon meg sávszélük megadja magát (tisztelet a kivételnek).
Aki valóban zökkenőmenteset akar, az vegyen business-csomagot háromszor ennyiért.
-
peltar
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A probléma nem érinti az összes fibernetest, minden oldal és progi/játék a szokásos módon és sebességgel működött egész hétvégén.
Persze lehetek én a kivétel, aki erősíti a szabályt.
-
F_Zolee
nagyúr
Sajnos az egyéni vélemény kifejtésére nem volt lehetőség. De mindegy is lett volna, mert nem tudta volna leírni sehova, mert nem tartozott hozzá a felméréshez. De az árra legalább rákérdeztek. Úgyhogy remélhetőleg sokan megméretik magukat és ennek hazására lejjebb viszik az árakat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmThor
addikt
valaki írta, hogy a telia.net hálózatával van a gond, kitaláljátok kitől veszi a fiber a külföldi sávszélt?

-
m0rzsa
csendes tag
Udvozlet.
A problemam a kovetkezo lenne:
Lecsereltek nallam a modemet egy Motorola SBV5121 Digital Voic Modemet kaptam. Nem is volt gond, ameddig az msn-re nem tudtam felepni, a WoW-ra stb. Torrent szepen ment a savszeleseg megvolt. Ujratelepitettem a XP-t, alaplap cd, Motorola cd de a problema megmaradt. Msn nuku, weboldalak nem jonnek be (pl nvidia,mozzila stb), a WoW-ot most rakom fel de nem valoszinu hogy feltudnak lepni. Nem lenne rossz valami megoldas, mert van meg bo 1 evnyi WoW elofizetesem, es azert csak lejatszanam

-
BandiHUN
veterán
üdv,látom másnak is sz@r...én Szolnoktól 16km,Martfű,a Steam megy,pár játék,ami európai szervert használ,az is,de a Steam vásárlós része nem jön be,böngészőről sem,a Cod:modern warfare2 szinkronizál,de játékot már nem talál,Microsoft oldal sincs,Pocket PC-n az USA-t használó időjáráselőrejelzés és QuickGPS nem megy...mobilnettel jó minden
gratula a Fibernek...negyedik éve használom,eddig nem volt igazán semmi baj,de ez új.ja,az MSN-em is összefosta magát géprestartkor,nem csatlakozott újra,úgy begajfult,hogy újra kellett regisztráltatni a winnel a dll-jeit,utána nagynehezen visszakapaszkodott a netre...remélem hamar megcsinálják,nem volt jó egész délután,2 után,ami nem ment... 
egyébként a speedtest oldal se jön be...de egyébként a sebességek megvannak,mint mindig,a torrent is működött,stb... -
Senhi
aktív tag
22. ker is szar
Hazai oldalak mennek, minden más többségében nem. Steam is ilyen felemás. Játszani lehet, de servert keresni már nem
. -
sheriff.crib
tag
Sziasztok sorstársak!

Ugyan az észlelhető itt is XIX.-ben...lósz*r sem jön be.
Olyan levelet irtam a fibernetnek, hogy azt nem teszik zsebre.Holnap én leszek az első, aki feladja postán is.
Ez már a csepp a pohárban...
-
h_rowley
tag
Baja: belföldi oldalak bejönnek, külföldi oldalak szintén nem akarnak bejönni Fibernet Powa!!
-
Zol77
aktív tag
hajdúszoboszlón is szar tegnap óta.
10 megabites nettel mindig 1.1megával tudtam letölteni,tegnap, meg ma is, éppen 100kb fölött volt a letöltési sebesség,meg a weboldalak nagy része nem jeleníthető meg,meg ami megjelenik,az is tetű lassú. -
F_Zolee
nagyúr
Ma legalább megkerestek vevői elégedettségméréssel. Pont akkor amikor ilyen jó a szolgáltatás.

-
EmThor
addikt
válasz
Diverticulum
üzenetére
szerintem meg úgy vélik hogy vasárnap nem kell dolgozni és dögöljön meg mindenki más
-
Dyno
veterán
Na felhívtam őket, és az autómata üzenet az mondta hogy előreláthatólag hétfő délelőttre hárúl el a hiba.....szóval talán holnap estére

-
Diverticulum
csendes tag
Már 2-3 hónapja lehet tapasztalni hogy esti órákban belassul az internet! Véleményem szerint túlterheltek a fibernet szerverei, ezért átmeneti megoldásként lehet lekapcsolták a külföldi oldalak elérhetőségét! Magyarán mondva eljött az ideje a szolgálatóváltásnak!
-
F_Zolee
nagyúr
Van előnye is ennek a fasza szolgáltatási minőségnek is. Most aztán gyorsan töltenek be a magyar oldalak. Köztük a PH is. Ilyenkor tök lassú szokott lenni.

-
G-82
csendes tag
-
Dyno
veterán
Valakinél van már valami fejlemény?Mert nálam még mindig szar, kezd ebből a szarházi bandából marhára elegem lenni....
Tényleg egyre több a gond ezekkel a köcsögökkel, remélem a patkányék olvassák ezta fórumot is!Versenyképtelen áraikkal együtt elmennek a picsába!Francba hogy itt nics más a 22-be?Bár van asszem a t-online, erről tud valaki valamit?
-
Chili7
őstag
Ez a mai kimaradás is a fibernet sara? Jó tudni.
Ide be sem írtam, de két hete volt egy 4 napos internetkimaradásom. Csütörtökön elment a net, du 3 kor betelefonáltam, mondták, hogy 24, de max 72 órán belül javítják, hétvégén is.
Ehez képest pénteken, szombaton és vasárnap 2x is betelefonáltam, hogy még csak nem is kerestek a szerelők. (Jó, nem csak ez hangzott el főleg vasárnap) Az egyik ügyintézőn érezni lehetett, hogy leszar, és hiába tépem a számat, egy másik legalább sajnálkozott és csak úgy szart le.Hétfőn aztán keresett a szervizes. Állítólag aznap reggel kapta a munkalapot.
Utálom ezt a sz@r fibernetet, a Sport1 miatt is. Ahogy lehet lépek!
-
Csabee.
nagyúr
MSN továbbra sem jó. Két évig azért a Fibernet nem csinált nekem ilyet, mostanában egyre több a gond..
-
szvl
tag
A külföldi oldalak nagyrésze nálam sem megy. Budapest, 9. kerület.
-
action294
csendes tag
10/1Mbit itt is. A magyar oldalak szépen jönnek, de a külföldiek csak egy része (Kecskemét). Akinek olyan oldalon van elinzéznivalója, ami nem jön be, ezen keresztül próbálkozhat: [link]
-
-
pr1mzejEE
addikt
Azt leírnátok, hogy mekkora netetek van? Már akiknek hajlandó betölteni akár a magyar oldalakat.

Viszonyítás miatt kéne, köszönöm.

-
szelidorzo
aktív tag
Fasszopó fibernet!
az oldalak fele nem elérhető -
jimmboo
csendes tag
Baja: msn nincs, wow nincs, külföldi oldalak nincsenek, ty Fibernet!
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hardcore café
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na újraindítás után meg működik. Még jó, hogy nem voltam ma a géphez kötve.