- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Aha... akkor ez a baja. A Terayonok közül némelyik példány nem működik együtt a routerekkel. Cseréltesd ki valami más típusra. Nekem is - meg még jónéhányunknak - volt ilyen gondja. Keress vissza a topicban.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
-
BluEyes
őstag
Nem köll hazudni, routerrel szar, oszt kész. Cseréljék ki egy más típusra legyenek szívesek. Ennyi. Jelentsd be a hibát az üfsz-nál hivatalosan, aztán majd megy a maga útján a dolog. Valszeg lesznek ellenvetések, de ne hagyd magad elhajtani, a végén kicserélik majd.
Mondtam hogy keress vissza, többen leírtuk, hogy hogyan ment a dolog.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
Akkó mondd azt, hogy rühelled a formáját, vagy negatív kisugárzása van, vagy amit akarsz. Amúgy 2007-ben nehogy ne lehessen má megosztani egy kifizetett szélessávú hozzáférést lakáson belül. Ez a pont még a 90-es évekből maradt véletlenül a szerződésben. Amúgy meg a laptopodon akarsz netezni a wlan kártyával, oszt erre köll a router. Az nincs benne az ászfben, hogy nem használhatod a wifit. Csókolom.
-
gozi
tag
Ha a beállítások jók, akkor érdemes először egy alapos vírus/trójai/spy keresést csinálni. Ha ez nem vezet eredményre, akkor tűzfal/router körül szétnézni.
Ha ez sem hozza meg a kívánt eredményt, visszagondolni, hogy egy hónapja milyen új program (esetleg Windows Update) került fel a gépre.[ Szerkesztve ]
-
-
sfdrakex
nagyúr
Kecskeméten még nincs, remélhetőleg hamarosan lesz, ha minden igaz a digikábel most fekteti a kábeleitt, legalább is a széchenyi városban, szal rmeélem tavasztól lesz bár nekem majd jövő dec31 el jár le a hűségem addigra remélem lesz lan csomag
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
-
Zsadi
őstag
"Az analóg programkínálatban 2010. január 11-től fogható a History Chanel, a National Geographic Wild, a Nickelodeon, és a Fishing&Hunting. 2010 februárjától pedig a Sport1, a Muzsika TV, illetve a Zone Romantica. A nap még nincs pontosítva, amint a műszaki feltételek adottak, nézhetők lesznek az új csatornák. A digitális programmal rendelkezők számára a Sport1, és több előbb említett új csatorna már január 11-től elérhető lesz."
Lehet kicsit ez kavar be, hogy hamarabb lehet már ott fogni.
Chili7: Ne sajnáld! Én is otthagytam ezt a díszes bandát.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
Zolikk
csendes tag
Bajai vagyok, itt az újvárosban van FiberLan.
A Fiberes koma mondta ezt aki kint volt, hogy itt a sebesség számít, nem a csomag ára és nyugodtan mennyek be átírják a mostani csomagot.Hétfőn megyek be reggel 8ra az ügyfélszolgálatra, majd írom, hogy mit mondtak. Ha nem lehet bedobom hogy megyek a konkurenciához
Derin - Lvl 80 Paladin @ Arathor
-
club1
veterán
A hirdetményből az derül ki, hogy a webmail rendszerüket alakítják át/költöztetik. Tehát a kérdésedre azt mondanám, hogy nem kell semmit állítanod a kutlukban. Viszont az első mondatuknak ellentmond az, hogy megadnak az átmeneti időszakra egy POP3 és SMTP kiszolgálót. Mint köztudott, webmail eléréshez ezek nem, ellenben levelezőklienshez kellenek... Nagy a hozzáértés
-
club1
veterán
Úgy gondolom, hogy felesleges rugózni a dolgon. Ha nem fog működni az smtp.fibermail.hu, akkor arra úgyis nagyon hamar rájövünk, átállítani pedig a sikertelen levélküldés után a POP/IMAP klienst nem tart fél percig. Én úgy gondolom, hogy a fibermail.hu -val nem lesz probléma.
-
Balage^
tag
Szerintem ne menjen be, ha nem akarja felvágni az ereit. Múltkor bementem felmondani a tévét, de ez fogadott.
Ehhez el kell mondanom, hogy direkt korán mentem, hogy ne legyenek sokan. A mellettem lévő néni 3.5 órája várt már. Én 30 perc után jöttem el, amikor 1 emberrel végeztek. Megfogtam a cetlit és oda basztam az asztalra. -
kigyi_23
addikt
Azért nem mindegy hogy szakad meg. Hol laksz? Családi házban? Milyen modem van felszerelve? Egész télen ezt csinálta vagy csak most, hogy kicsit jobb időt lett? Milyen értékeket mutat a modem amikor megszakad a net? Újra is indul a modem, vagy csak nincs net és egy pár perc múlva megy tovább? Írjanak már többet kicsit azok akiknek gondjuk van, mert ha nem tesznek semmit max sírni lehet idejönni, de a semmiből segítséget nem lehet adni senkinek!.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
2-3 hete csinálja hmm. Majd ha megszakad nézd meg mit csinál közben. Esetleg lépj be a modem admin menüjébe és nézd meg milyen értékeket ír ki ilyenkor és milyen értékeket akkor amikor tökéletesen megy. Ha ezek meg vannak akkor azért már lehet következtetni a hiba okára. Ilyenkor tavasszal sok helyen a fibernet rendszerében az erősítőkkel van a gond. És ilyenkor amíg nem szól valaki addig nem is állítják be őket. Többnyire akkor van gond amikor elkezd melegedni az idő és a rosszul belőtt erősítő határérték közeli, vagy feletti jeled ad le. Na ilyenkor először csak net kihagyás, majd spontán modem resi szokott lenni.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
szvl
tag
-
dedix
tag
Itt mos jo (22. ker.) bar hajnali negyed 5 van... de ugy altalaban sincs vele gond. bar, most az esos / viharos idoszakban eszrevettem, hogy, ha szar az ido (inkabb eso) lagzik kemenyen. mas is tapasztalta ezt?
[ Szerkesztve ]
Asztali, hordozhato PC javitas, bovites, karbantartas --> pcdr.atw.hu / 06 húsz 950 4074
-
BluEyes
őstag
Nálam sincs, Kecskemét belváros. Modem csatlakozik látszólag, oszt ennyi.
Azé - mivel minden fibernetes olvassa ezt a topicot - igazán ideböföghetnének valamit, hogy mijafaszom van. Éljen a mobilnet, ezt is arról írom, ez legalább mindig működik.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
kb mert annyi értelme is van annak a két csatornának mint a muzsika és nóta tv-nek
főleg a vivának, igénytelen fosGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kabelmania27
félisten
Fonyódón sosem volt viva és mtv hungary
Travelt kivették helye üres, zdf, sat 1 kivették helye üres, paprikát áttették családiba helye üre, echót áttették családiba helye üres...
davinci-t is kivették....
6üres hely van most + 2 régebbről ennek mi értelme van[ Szerkesztve ]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest