- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
-
Dyno
veterán
De kötelesek áttenni?Mert én ha kell útána járok és kiharcolom.
Hűségem még van, de nekem ugy tűnik mintha áttennének leglább is a hírből így vettem ki....
Mail-t küldtem már nekik, ha nem jön válasz, akkor holnap felhívom őket.
Igazából a miénk a fitt csomag az meg a nett, de a fiber oldalán már nincs is fitt........és abban az ászf változás hírben azt írták növekedika sebessége, remélem is.Más véelmény?
-
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
NEm lehet váltani csak ha letelt a hűség....
Ja meg jó köcsög banda ez, márciustól júliusig nem volt fizetve a net meg a tv és kikapcsolták, utána bementünk ujra megkötöttük és agusztustóla fitt dijcsomag meg a családi a tv-ből hűségnyilatkozatta lett megváltva, erre a régi tartozást mondogatta nekem a csaj.
Eggyet nem értek mert nem én intéztem, megse köthettük volna a szerződést ha tartozásunk van nekik nem?
Most mia teendő szerintetek? -
Dyno
veterán
Na igen,de ha tartozok, nem köthetek új szerződést nem?Legalább is nekem ez lenne logikus?
Vagy csak absztak kihúzni a tartozást és majd bekell menni számlát mutogatni?
Nem tudom ezt most biztosra mert nem én intézem, hanem a szomszéd emrt közös az internet és az ő nevén van az egész, még azon is csodálkoztam hogy adtak felvilágosítást, az ügyfélszolgálaton. -
BluEyes
őstag
Hopp kicsit bementem az erdőbe ezzel a rögzítős dologal, én másra gondoltam. Hát ja, hdd-s + több kártyát fogadni képes box kellene a rögzítéshez, meg a több tv készülékkel rendelkező háztartásoknak (nálunk 3 tévé + egy pc tunerkártyája). Meg persze olcsósítani kéne.
Na de én nem aggódok, meg lesz ez oldva hamarosan, mer a Cégnél ugye első az ügyfél, az ő érdekei, és nem a profit bekaszálása az elsődleges.[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
sfdrakex
nagyúr
Egyébként ÁSZFben benne van, de sztem fibernetnél előnyükre lehet írni hogy adatmennyiséggel, meg azzal hoyg mit csinálsz a neteddel nem igen foglalkoznak. Egyéb az opera Unite is webservert csinál a gépedből, nehogymár ne lehessen használni azt se
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
bmwk1200s
őstag
Természetesen megpróbáltam, először az Asus honlapjára mentem, letöltöttem és egy 2003as driver figyelget ott.... köszönöm Asus a komoly terméktámogatást!
Ezért mentem fel a Marvell honlapjára és ott már simán le tudtam tölteni az alaplapi lan kártyának megfelelő drivert, ami 2009es.
De nem értem, hogy miért tudja a win7 a max sávszélességet, a nyomi kis xp meg a felét se.Semmit sem írok alá!
-
killer1203
senior tag
Nemvoltam itthon nem én irtam alá.
Az utcába oszlopról jönbe a kábel de amugy nemtudom holmegyDe a szerelő semmi papirt nemhagyott itt. De nemigaz hogy nembirják megcsinálni, már hoztak kb 3 fajta elosztó hülyeséget meg jel erősitőt meg minden szart mégse jó.
netezek seedszerverről, ott legallább nem 5perc egy oldalbetöltés...
[ Szerkesztve ]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Balage^
tag
ADSL maximum 10mbitet bír, elvileg. Minél messzebb vagy a központtól annál kevesebbet. Én azért voltam kénytelen fibernetre váltani, mert 4mbitnél nem bírt többet. Csak akkor bír többet a dsl, ha van optika vagy valami más rendszer, de ez egyelőre elég ritka sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
-
gardener
senior tag
Elég lenne nekem az is,ha olcsóbb lenne, nem lennének havi 1-2x szolgáltatáskiesések,
esténként nem lassulna be, le és felfele is a maximum jönne ki belőle, ha pedig még a ping is éveken keresztül 10ms alatt lenne.....
Ha belegondolok,hogy egy áramszolgáltató is így szolgáltatna: esténként csúcsidőben 230v helyett csak 50-60v lenne....Siralmas.
Csak lenne nálunk más alternatíva netszolgáltatóra. -
BandiHUN
veterán
szerintem az összes fiber ilyen kellene hogy legyen...egyszerűen hol dög lassúak a magyar oldalak,hol minden ok,hol meg be se jön semmi...tegnap éjfélig 2x is volt net leállás,simán kell,hogy tudjanak róla,szerintem újrainditással próbálkoztak...az a fura,hogy külföld mindig megy,de ha áll a magyar,a speedtest még a pinget se tudja megmérni,error,ha budapest-et választom,külföld akkoris ok...már eleve látszik,hogy amikor nem megy,akkor ki se irja az oldalt,hanem csak csatlakozás:ip látszik...
korábban meg a külföld volt a vacak...de nem értem,ha elfelé megy tőlük mindenki,ahogy itt olvasom,és aki teheti,elvileg javulnia kéne...most nemrég voltak leállások hálózatbővités,stb miatt...igaz én olyan helyen lakom,vidéken,ahol a fel/letöltés és a ping is teljesen ugyanakkora szinte mindig,talán a ping,ami éjszaka lemegy 10ms alá,de nappal se lépi túl sose a 25-öt,sosincs gond,pedig neten játszok sokat...de az ilyen nagy nyavaják kijönnek ugye ittis,,,mégcsak a terhelésben se hiszem,hogy extrém lenne most,mert akkor nagyon felejtsük már el most a hétvégi netezést...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
rolie123
csendes tag
Kipróbáltam, router nélkül tökéletesen működik, úgyhogy a beállítással van a bibi. Már átnéztem a kézikönyvet párszor, illetve keresgéltem forumokon hogyan is kellene beállítani, de valahogy semmi sem segített. Milyen paramétereket írjak le, amin el tudunk indulni?
[ Szerkesztve ]
-
szvl
tag
Egész pontosan "internetszerver-üzemeltetése nem megengedett".
No de mi az az internetszerver? Webszerver? FTP szerver? Torrent kliens? Maga az oprendszer, ami válaszol a ping-re? Skype, NSN, SIP telefon stb... ami kicsörög, ha bejövő hívás érkezik? Ezek mind tekinthetőek szervernek, hiszen egy kívülről jövő kérésre válaszolnak, tehát ebben az értelemben szerverként működnek.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Nálam is amikor jött a szerelő éppen a Kínai XP futott. A szerelő egyből odaült a gép elé mondván gyorsan leteszteli és azzal a lendülettel a srác le is fagyott. 1 perc után már pislogott, szinte hallottam ahogy mozognak a fogaskerekek Szegény nem tud most mit tegyen, de bevallani nem akarta. Aztán persze elzavartam a géptől és indítottam egy teszt-et. Nem tudom miért volt annyira beka... egy kis kínaitól
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Gabormester
csendes tag
a modemet a fiber sponzorálta (sb5100i)
napközben csak 20megabit a letöltés, csak teszt erejéig volt bennt az uncap.
azért flasheltem át mert állandóan újraindult a modem, utánnaolvastam és a szolgáltató ugye újra tudja indítani...moddolt firmwareben ki lehet kapcsolni az újraindítást. azóta nem indult újra úgyhogy kapják be a fibernél.(aki magasabb csomagra szeretne váltani(ingyen) annak hasznos,ha valakit érdekel hogysmintje és sb5100-5100i(talán 5101) modemje van dobjon egy privátot,venni is lehet előremoddolt modemet láttam itt apróhirdetések közt is.
sőt még tv előfizetésre is lehet vele netet varázsolni,kis dhcp spoofal.)[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
válasz tikodi #10063 üzenetére
Igen volt egy ár a szórólapon, ami nagyon akciós még a T országos áraihoz képest is.
De levélben csak TV + NET díjat írtak ami több, mint a szórólapos, de kevesebb mint a hivatalos országosA webes felületen meg látom, hogy mind a 3 szolgáltatás megvan és nincs még elkészített számlám
Van még 10 napom felmondani, de a digi optika meg csak 2 hónap múlva ér ide, addigra régen lejár a fibernet 4/1 + a T próbaidő is...Egy biztos a fibernet repül tőlem mindenképp
-
-
szabjan
tag
válasz tikodi #10158 üzenetére
Erről pedig a sok rosszon kívül van egy jó tapasztalatom is. Budafoki irodában tavaly áprilisban történt, hogy meglátogattam őket egy hirtelen keletkezett 760 ft-os tartozás miatt.
Kis fiatal hölgy volt az ügyintéző. Mondta, hogy kinyomtatja vagy 3 évnyi fizetésemet, mert valahogy én nem tapasztaltam hiányt. Kinyomtatta és lett 728 ft túlfizetésem.
Mondtam, hogy akkor ezt most jóváírják a következő számlás ugye? Ha hiszitek ha nem, jóváírták. Már vártam, hogy mikor küldik ki tartozásként a két összeget. De nem történt meg.a vizesember
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest