Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nekiestem pár hónapja az edzésnek.
Húzódzkodásból most már megy 6-7 szabályos egymás után, aztán 1 perc pihi és még egyszer, aztán még egyszer. Onnantól már esik az ismétlésszám.Fekvőből szűk kéztartásban 30 megy, ha a húgom rám ül (plusz 50kg) akkor 7 db megy normál kéztartással.
Guggolás megy 20db szabályos
Hasizom: 30 földön fekve nyújtott lábbal.
Amiben óriási hiányosságaim vannak az a híd. (2-es szintből tudok 25-öt) Valamint a kézen állás, azt kb még el sem kezdtem.
No persze az izom nem nő, mert az a fránya tenisz leépít. Most hétvégén is versenyen voltam és összesen 10 órát rohangáltam a pályán (7 meccs). -2kg. De legalább egy második hely egyéniben, és első párosban.
És képzeljétek kipróbáltam a tápkiegeket. A vitamin nekem semmit nem segített. Nem lettem fittebb, semmit nem éreztem, csak annyit, hogy neon színű a vizeletem, amit nem tartottam túl egészségesnek, így leálltam egy hónap után. (amúgy is eszem rengeteg zöldséget, meg gyümölcsöt szóval ezt nem nekem találták ki)
Ellenben a fehérjepor csodákra képes edzés után. Megiszom, és egy óra múlva kb regenerálódtak az izmaim. Brutális érzés.
Hátrány: Nem tudom, hogy placebo-e, vagy most a legnagyobb szállópor koncentráció, de elkezdtem elég gyakran hapcizni. Eddig nem volt semmilyen allergiám. Most nem tudom, hogy ez mitől van... Mert amúgy szedném tovább mert nagyon sokat segít.Na kb ennyi. Majd az egykezes húzódzkodásnál jelentkezem megint
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi 12T - egytucat
- Fűnyíró topik
- Asustor NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Revolut
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest