- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
őstag
Köszi, végre valaki aki megvéd
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- The Crew sorozat
- OLED TV topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem nagyon bejön a Fedora KDE. Több mint egy éve próbálgatom a disztrókat, kb az ismert összeset kipróbáltam ami a distrowatchon fellelhető. Meg ami nem, azt is mint pl. Neptune, Bluestar Linux. Szinte az összes Ubuntu/Ubuntu alapú, Debian/Debian alapú, Arch alapú stb.rendszert kipróbáltam egy notin otthon és egy asztali gépen munkára ( Office, Chrome, Nyomtatás, Számlázás és egy alkatrészrendelő wine-re háklis program ami csak 1.41 wine-vel megy, kivéve Fedora Gnome3 mert ott mindenhogyan megy.) Szóval a Fedorával vagyok eddig a legjobban megelégedve, gyakorlatilag minden tökéletesen működik, az asztali gépen teljesen, a notin a hibernálás nem megy holott megvan a swap, minden. Csak a kíváncsiság hajt az openMandriva felé amit Live rendszerről tesztelek.