Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brugo
aktív tag
Gugliztam es sajnos sokaknak ez a problemaja megoldast nem talaltam, de kozben talaltam 1 uj bluez-libs 4.99 csomagot amit feltettem es ma bekapcsolaskor elindult !!! remelem igy lessz ezentul nem csak 1 veletlen volt. Kar lenne mert megtetszett a fedora mar csak az hogy allando sikerelmenyt ad ha valami megoldodik. Egyedul a betuk nem tetszenek vekonyak nem egyenletesek a suse- nek is ugyanez a szepseghibaja minden bongeszovel egyforma sz@r de nemcsak a desktopon is ugyanez van. Annyi felesleges parasztvakitast fejlesztenek de 1 ilyen fontos alap funkcioval nem foglalkoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest