Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Tudom én, hogy elavult kb. mint az ext4 fájlrendszer amin van meg még vagy 100 egyébb dolog.
Viszont nem ölnék valamibe rengeteg erőfeszítést amit az idő 95 vagy még több %-ban nem én használok.De az újratelepítés nem feltétlenül kínszenvedés. a /home-ot meghagyod, akkor a felület lényegében ugyan az lesz amit megszoktál, meg a programok beállítása. Néhány konfig kell majd a /etc-ből, meg a repókat beállítani. Programokat feltelepíteni meg a vga drivert, ha kell és lényegében kész vagy.
Aha, meg miután feltetettem a kiherélt Fedorát akkor elkezdem a fontokat, a kodekeket meg a media cuccokat meg a videószerkesztőket meg a forrásból fordított progikat meg amit kifelejtettem (eddig mindig volt, csak pont megmaradt a régi HDD-n)... na hagyjuk.
Ilyen nálam egésznapos programba akkor kezdek, ha minden kötél szakad. Titkon reménykedek, hogy van valami minimál megoldás is. Hétvégén kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs