Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Tudom én, hogy elavult kb. mint az ext4 fájlrendszer amin van meg még vagy 100 egyébb dolog.
Viszont nem ölnék valamibe rengeteg erőfeszítést amit az idő 95 vagy még több %-ban nem én használok.De az újratelepítés nem feltétlenül kínszenvedés. a /home-ot meghagyod, akkor a felület lényegében ugyan az lesz amit megszoktál, meg a programok beállítása. Néhány konfig kell majd a /etc-ből, meg a repókat beállítani. Programokat feltelepíteni meg a vga drivert, ha kell és lényegében kész vagy.
Aha, meg miután feltetettem a kiherélt Fedorát akkor elkezdem a fontokat, a kodekeket meg a media cuccokat meg a videószerkesztőket meg a forrásból fordított progikat meg amit kifelejtettem (eddig mindig volt, csak pont megmaradt a régi HDD-n)... na hagyjuk.
Ilyen nálam egésznapos programba akkor kezdek, ha minden kötél szakad. Titkon reménykedek, hogy van valami minimál megoldás is. Hétvégén kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- iPhone 13 128Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest