Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Dehogy fél évre!
Minimum 5 évre, ha nem több!! Hát azért ez mégis egy drága cucc... meg én se vagyok milliomos. 
Meg nem vagyok divatfotós. Csak szeretem a könnyű, hordozható cuccokat és egy 2kg-s laptop ami van vagy nem tudom milyen vastag az nem igazán tűnik hordozhatónak számomra. Nah meg ügye egy olyan hardverű laptop kell amit nem fogok lecserélni ügye 1 év múlva.
Ezt néztem ki, ez tökéletesnek tűnik.
Amúgy az Acer ultrabookján, hogy működik a Linux? (fedora, ubuntu) Azon se tökéletes?
Jah meg lenne egy kérdésem: ha hdmi -n keresztül kirakom a notebook képét tv-re, akkor azt nem lehet valahogy megoldani, hogy lehajthassam a képernyőt (csukva legyen a laptop) és továbbra is megjelenjen a kép? Mert pl windowsba nem találtam ilyen lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minimum 5 évre, ha nem több!! Hát azért ez mégis egy drága cucc... meg én se vagyok milliomos.