Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Egyébként ahogy nézem, az Acer S3 sem hibátlan linux alatt, a ventilátor kezelés meg a képernyő fényesség állítás igényel hegesztést, a bluetooth meg nem megy.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Erre a cuccra gondolsz? link
Érdemes követni a kiszemelt cucc fejlődését, itt nem sok gond lehet.
Elvben meglehet oldani a lecsukást. Ez linux, amit meg lehet csinálni azt meg lehet.

Beállítod, hogy ha lecsukod ne csinljon semmit. A videó lejtászó képét meg kiküldöd hdmi-n és kész vagy.

(#3376) rokefeller:
Nem kell feltétlenül gnomeban gondolkodni. Jó az az xfce, vagy más is.
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nekem windowson a lenovo power managerében lehet csinálni profilokat, én csináltam egyet ami ezt tudja, hogy akkor is ébren marad, amikor lecsukom, de leveszi a laptop fényerőt.
Linuxon ebből volt nagy hepaj a gnome3 kapcsán, mert volt egy beállítás a gnome2-ben, hogy mit csináljon ha lecsukod, gnome3-ban automatikusan suspendelt. De emlékeim szerint a gnome volt olyan okos, hogy nem kapcsolt le, ha volt rajta külső monitor. Bár nekem legjobban az jött be, ha nem lecsuktam, hanem csak levettem a képernyű háttérvilágítását, Acer-nél erre van külön fn+fx billentyű, és akkor nem is világít a szobában, viszont nem is melegszik fel a csukott fedő miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest