- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Egyébként ahogy nézem, az Acer S3 sem hibátlan linux alatt, a ventilátor kezelés meg a képernyő fényesség állítás igényel hegesztést, a bluetooth meg nem megy.
-
Vladi
nagyúr
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Erre a cuccra gondolsz? link
Érdemes követni a kiszemelt cucc fejlődését, itt nem sok gond lehet.
Elvben meglehet oldani a lecsukást. Ez linux, amit meg lehet csinálni azt meg lehet.

Beállítod, hogy ha lecsukod ne csinljon semmit. A videó lejtászó képét meg kiküldöd hdmi-n és kész vagy.

(#3376) rokefeller:
Nem kell feltétlenül gnomeban gondolkodni. Jó az az xfce, vagy más is.
-
rokefeller
senior tag
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Nekem windowson a lenovo power managerében lehet csinálni profilokat, én csináltam egyet ami ezt tudja, hogy akkor is ébren marad, amikor lecsukom, de leveszi a laptop fényerőt.
Linuxon ebből volt nagy hepaj a gnome3 kapcsán, mert volt egy beállítás a gnome2-ben, hogy mit csináljon ha lecsukod, gnome3-ban automatikusan suspendelt. De emlékeim szerint a gnome volt olyan okos, hogy nem kapcsolt le, ha volt rajta külső monitor. Bár nekem legjobban az jött be, ha nem lecsuktam, hanem csak levettem a képernyű háttérvilágítását, Acer-nél erre van külön fn+fx billentyű, és akkor nem is világít a szobában, viszont nem is melegszik fel a csukott fedő miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest