Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Hello!
Köszi a segítséget! Még ezt az egyet majd azután megpróbálom miután kipróbáltam az Ubuntut.
Amúgy egyáltalán nem leszek sose Linux utáló.. ismerősömnek az asztali pc-jére sikerült felrakni és ott megtudtam nézni. Egyszerűen sokkal gyorsabb és amire nekem kell arra bőven megfelel a Linux főleg úgy hogy sokkal gyorsabb és biztonságosabb.
Nah meg ügye az ubuntu.hu fórumon szoktam látni ilyen - olyan asztalképeket és hát ámulok-bámulok hogy egyesek miket tudnak kihozni egy fapados kinézetből.
Szóval ha most nem is jön össze az nem gond, mert 2-3 hónap múlva biztosan összegyűlik a pénz egy saját laptopra. Asus UX31-et néztem ki... azt írják azon megy a Linux.
Ott legalább nem kell szenvednem.
Nah majd nemsokára írok, hogy ha sikerült mivel sikerült ha meg nem akkor így jártam.
Kibírom azt a pár hónapot! 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ott legalább nem kell szenvednem.